Asker Eşleri

hoşbuldum cansın07 aynen öyle ama bu topik güzel olmuş
bende aslen çanakkaleliyim ama istanbul kilyostayım,bizimde bu sene tayin olayımız var bakalım bekliyoruz

telsin şarkmı dedin sen oneki bizde bir doğu bir batı görevi var yani şark denen şey bir kerelik olan bişey diye biliyorumda ben

bizde bu yıl şırnaktan döndük.gitmeden önce nasıl geçicek 2 yıl diye düşünüyoduk ama nasıl geçti hiç anlamadık..dışarıdan korkutucu görünüyo ama öle değildir..

dogudan cok korkuyorum acaba korktugum kadar var mı arkadaslar benım esım jandarma trafık ve hep yollarda olacak bu benı dahada korkutuyor dıyorlarkı en rısklı grup trafıkcıler!

hosbuldum cnm çok saol:)
ben kendim cocuk gelisimciyim cocukları çok severdim ama bisimki bize süpriz yaptı istiyorduk ama zamansız geldi gerçi ilyikide gelmiş bende işi bıraktım bebişimle ilgileniyorum şimdi ama basen deliriyorum insan konuşacak biriini arıyor hawa soğuk diye dışarıda çıkamıyorum yani ascık bunalım takılıyoruskafamçokkarıştı ne kursuna gittin?

dogudan cok korkuyorum acaba korktugum kadar var mı arkadaslar benım esım jandarma trafık ve hep yollarda olacak bu benı dahada korkutuyor dıyorlarkı en rısklı grup trafıkcıler!

cnm hiç korkma ben batıda daha çok korkuyordum evime hırsız girmişti hemde evde ben ve oğlum varken :1shok: burada lojmandayım ilk geldiğimde eşimin binasına saldırı oldu ama allah koruyor işte hiç kimseye bişey olmadı haberlerde duydu yakınlar biz korkmasınlar dedik ama onlar görüyorlar biz söylemedik diyede bize demediklerinni bırakmıyorlar allah koruyor ya ben korkmuyorum aksine dedim ya işe yaradığımı daha çok hissediyorum buralarda a.s.

Bende üniversiteyi bıtırdım,işletme mezunuyum ve 1 sene sonra evlendım yani 7 aylıgım :) Çalısmayı düşündüğüm için bebeği erteledık canımcım bırde düğün sıkıntılarını yenı yenı atmaya basladık.Azcık gezelım özlemımızı gıderelım kendımıze vakıt ayıralım dıyoruz aslında.. Bilgisayar belgem yoktu,onun ıcın kursa gıttım canım,sımdıde yabancı dile yazıldık eşimle..Bu senede sark görevımız var bakalım,oralara gıtmeden belgelerımı buralarda tamamlayım dıyorum..

bende uzman öğreticiyim hala okuyorum ana sınıfı öğretmeni olmak için burdan gitmeden biticek inş hala çalışıyorum işimi çokta seviyorum çocuklarıda bıcır bıcırlar biraz dil sorunumuz var burda ama idare ediyoruz :ecrin_bebek:

bence de hiç korkma canım ben ilk evlendim şırnağın akçay diye bir köyüne gittim.dağın başıydı inan hiçbirşey yoktu alışveriş yapmak için ayda yılda bir cizreye gidebiliyoduk.ama gerçekten bir müddet sonra alışıyosun...herşeye rağmen çok güzel hatıralarla anıyosun o günleri..oralarda ki arkadaşlıklar daha sağlam oluyo ve ilişkiler tabiki.

benim eşimde işletmme mezunu ama biz 10 senedir birlikte olduğumuz icin çok gezdik eğlendik gerçi insan gezmeye doyamıyor:)oyyy sen daha çok tazesin bebek harika birşey ama bencede daha erteleyin ne güzel beraber gidiyorsunuz kurslara bende zamanında gittim öğrendim ama konuşmaya konuşmaya unuttum.. bizimde tayin var ama ben zaten gitmek istiyorum bunaldım istanbuldan

dil sorunu anlayabılıyorum..Bende okurken bankada calısmıstım ve celp dnemlerınde calısıyorm gelen acemı askerlere hesap acıyorduk vs hıc konusmayan,dilimizi bilemeynler oluyordu cok zorlanıyorduk..20 yasında delıkanlı ama ıste ne yaparsın..

kanal dde bir korku filmi başlamış izleyimde daha çok korkiyim baredelikafadulden bir yandan kutayıda ayağımda sallıorum inat etti uyumadı bu gece veletlaelaelaelaelae

bende açtım korku filmini zileyimde korkiyimmi bari bilmemkine oğluma sarılıp izliyim bari delikafadulden

Evet gezmeye kım doyar kı :))
Tazeyız daha,4 yıldır tanıyoruz bırbırımızı..Bız beraber bırseyler yapmayı yardım etmeyı paylasmayı cok sevıyoruz esımle..İlerısı ıcın ıste elımızde olsun ıstıyorum belgeler..Okulda aldıgımız egıtım bır ıse yaramıyor ne yazıkkı..Buralarda da iş cok zor hemde krız dönemınde bakalım napcas...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…