ozebus sen ızmıttenmısın yoksa yasın 41 olmaıdıgına gore komsu olabılırmıyız acaba senınle?
bende şırnaktayım daha 1 yıl olmadı 2 yıllık burası sonra tekrar batı allahın izniyle ilk zamanlarda antalyadan gelmenin verdiği sıkıntı vardı ama geçtisengözlerimebaksanab şimdi seviyorum burayı ii oldu biraz dinginleştik buralarda insan kendini dinliyor ama olsun
merhaba canım hosgeldın..
Esım bazen takılır bana,bi bebişimiz olsun bak sıkılmazsın zaman nasıl gecıyor anlamzsın dıye ama sanırım bıraz daha vakıt var bıze..
Kımsenın olmaması cok kotu ıste,aynen benımde buralarda kımse yok..Bır ara kursa gıttım ama onuda bıtırdım.Şımdı yıne evdeyım..:1shok:
telsin şarkmı dedin sen oneki bizde bir doğu bir batı görevi var yani şark denen şey bir kerelik olan bişey diye biliyorumda ben[/Q
şark doğu yani..5 bölge 1 defa yapılıyo zaten..
dogudan cok korkuyorum acaba korktugum kadar var mı arkadaslar benım esım jandarma trafık ve hep yollarda olacak bu benı dahada korkutuyor dıyorlarkı en rısklı grup trafıkcıler!
hosbuldum cnm çok saol:)
ben kendim cocuk gelisimciyim cocukları çok severdim ama bisimki bize süpriz yaptı istiyorduk ama zamansız geldi gerçi ilyikide gelmiş bende işi bıraktım bebişimle ilgileniyorum şimdi ama basen deliriyorum insan konuşacak biriini arıyor hawa soğuk diye dışarıda çıkamıyorum yani ascık bunalım takılıyoruskafamçokkarıştı ne kursuna gittin?
telsin şarkmı dedin sen oneki bizde bir doğu bir batı görevi var yani şark denen şey bir kerelik olan bişey diye biliyorumda ben[/Q
şark doğu yani..5 bölge 1 defa yapılıyo zaten..
benim eşim jandarma bir doğu bir batı şeklinde 4 doğu yapıyormuşuz bu ikinci doğumuz kaldı 2 farklı sanırım a.s
benim eşim jandarma bir doğu bir batı şeklinde 4 doğu yapıyormuşuz bu ikinci doğumuz kaldı 2 farklı sanırım a.s
benım eşimde jandarma..İşimiz zor..
Eşim ılk sarkını yaptı sımdı 2.yı beklıyoruz bu sene bakalımm..
Bende üniversiteyi bıtırdım,işletme mezunuyum ve 1 sene sonra evlendım yani 7 aylıgım :) Çalısmayı düşündüğüm için bebeği erteledık canımcım bırde düğün sıkıntılarını yenı yenı atmaya basladık.Azcık gezelım özlemımızı gıderelım kendımıze vakıt ayıralım dıyoruz aslında.. Bilgisayar belgem yoktu,onun ıcın kursa gıttım canım,sımdıde yabancı dile yazıldık eşimle..Bu senede sark görevımız var bakalım,oralara gıtmeden belgelerımı buralarda tamamlayım dıyorum..
dogudan cok korkuyorum acaba korktugum kadar var mı arkadaslar benım esım jandarma trafık ve hep yollarda olacak bu benı dahada korkutuyor dıyorlarkı en rısklı grup trafıkcıler!
Bende üniversiteyi bıtırdım,işletme mezunuyum ve 1 sene sonra evlendım yani 7 aylıgım :) Çalısmayı düşündüğüm için bebeği erteledık canımcım bırde düğün sıkıntılarını yenı yenı atmaya basladık.Azcık gezelım özlemımızı gıderelım kendımıze vakıt ayıralım dıyoruz aslında.. Bilgisayar belgem yoktu,onun ıcın kursa gıttım canım,sımdıde yabancı dile yazıldık eşimle..Bu senede sark görevımız var bakalım,oralara gıtmeden belgelerımı buralarda tamamlayım dıyorum..
benım eşimde jandarma..İşimiz zor..
Eşim ılk sarkını yaptı sımdı 2.yı beklıyoruz bu sene bakalımm..
ozebus evet jandarma olmak çok zor dış karakollarda işin içinde olunca daha zor hepsi zor ama herkes yaşadığı zorluğu bilir tabi
bende uzman öğreticiyim hala okuyorum ana sınıfı öğretmeni olmak için burdan gitmeden biticek inş hala çalışıyorum işimi çokta seviyorum çocuklarıda bıcır bıcırlar biraz dil sorunumuz var burda ama idare ediyoruz :ecrin_bebek:
jandarmalarla farklı oluyo sanırım bizim tek şarkımız var mezba yerler ikinci doğumuz da şehir merkezi olucak o da tabi bi 10 yıl sonra falan gelicek benim eşim de ulaştırmacı o yüzden fazla gezmiyoruz bizde..
benim eşimde işletmme mezunu ama biz 10 senedir birlikte olduğumuz icin çok gezdik eğlendik gerçi insan gezmeye doyamıyor:)oyyy sen daha çok tazesin bebek harika birşey ama bencede daha erteleyinne güzel beraber gidiyorsunuz kurslara bende zamanında gittim öğrendim ama konuşmaya konuşmaya unuttum.. bizimde tayin var ama ben zaten gitmek istiyorum bunaldım istanbuldan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?