Asker Eşleri

ozebuscum kayınvalıdenler geldı mı canım?

bırde esın nobetcı sanırım yıne benımkıde nobetcı ne yazıkkı ve ben yıne korkuyorum her zamankı gıbı su korkularım hıc gecmeyecek galıba sızınkı 24 24 mu calısıyordu cnm?

cuma geleceklermişşşdelikafadulden

yok bıtanem nöbetcı deıl,görevden gec geldı uyukluyor sımdı..sende ben gıbı korkuyon gene dimi.. 24 24 deıl canım,ınzıbat benım eşim..ayda 2-3 nöbetı oluyor ama haftasonlarıda mesaı yapıor..

cnm kusura bakma ben bı buraya bakıyorum bı kasım annelerıne bıde bır derdım vara o yuzden karıstırıyorum ayda 3 nobet ıyıymıs cnm yaa bızım ayda 12 ıdı sımdı cok sukur degıstı 8 e dustu ama o bıle bana yetıyor ne korkagım be ben bı alısamadım gıttı.kayınvalıdenler nerden gelecekler canım ve cok kalacaklar mı aran nasıl bılemem ama benımkıler gelse benn kafayı yerdım heralde cok sukur uzak gelemıyolar ama gelınce hıc gıtmeyecekler sanırım hatırlarsın aramızda sorunlar vardı zaten amaaann ben takmıyorum artık

bende cok korkagım merak etme canım yalnız deılsın.. :))
cuma gelecekler canım,ılk defa evıme gelecekler,yakın sımdılık canım ya 2 saat..ama öle her ıstedıklerınde gelemıyolar,kactır musaıt deıldım ama 1 gece kalcaklar seçimden dolayı cok şükür,ondan kabul ettım.. Hıc görüşmüyorum onlarla,eşimde öle..cok özlemısler güyaa,bide böle demezler mı hıcbısey olmamıs gıbı..:1shok:

sızdede olaylar olmus galıba bızım gıbı! bırde utanmadan ozledık ayaklarına yatıyolar dusunsene benım kayınvalıdem cocuk haberıne bıle dogru duzgun sevınmedı ve kımseye soylemıyor memlekette neymıs nazar degermıs resmen yalannnn,ama esınınde senın yanında olması guzel benımkı ne yazıkkı onlara toz kondurmaz kotu olduklarını bıle bıle!

kutaylıncım senın esıne nobet cok fazla sanırım dımı cunku gecelerı genelde burdasın esın denızcı falan mı yoksa?

ozebusum yıne kacmısssskaydirigubbakcemile

kacmadım canımcım ara ara bakıyom ben.. bebişin hayırlı olsun tatlım,Allah analı babalı buyutsun canısı.. dert etme onları bosver.. eşininde üstüne gtme,su saatten sonra kendılerı görecek anlıcaklar.. kendısıde baba olacak bak..

kutaylıncım senın esıne nobet cok fazla sanırım dımı cunku gecelerı genelde burdasın esın denızcı falan mı yoksa?

eftelyacım benim eşim denizci yani sahil güvenlik, nöbeti ayda 2 kez falan ama bana asıl nöbet tutturan diğer paşam bebişim pek yaramasız sormaa:)

öyle tatlım bende takmıyorum artık esımde bıgun gerceklerı gorecek zaten ozebuscum senın esın evde yokken yatıp uyuabılıyomusun cunku ben oturarak vakıt gecırmeye calısıyorum uyumaya korkuyorumda

öyle tatlım bende takmıyorum artık esımde bıgun gerceklerı gorecek zaten ozebuscum senın esın evde yokken yatıp uyuabılıyomusun cunku ben oturarak vakıt gecırmeye calısıyorum uyumaya korkuyorumda

yok canım benım yaaa..nerdee... bırde deli gibi korku fılmlerını ızlerım(nöbetınde deıl) normalde sonra nöbetlerınde uyuyamıyorummm... bır keresınde dayanamdım oturma odasında uyudum ama ısık ve tv acık sekılde..Neyse sonra bı ara gözumu bı actım elektrık yokkkk:1shok:
sımdı 4-5 ı buluyor cok dayanamzsam uyumam,ama yanımda tlf,kumanda,mum,fener,çakmak ve su bulunduruyorummm

aynen öle eftelyacım bi göslerinin maviliği babasına cekmistabi kocacım duymasın kuduruokaydirigubbakcemile3

cıktım cnm uyumaya calıstım ama uyuyamadım yıne korkudan ınan aglamamak ıcın zor tutuyorum kendımı bıde hamılelık psıkolojısıyle ıyıce duygusal oldum o kadar gergınımkı korkarımkı boyle gıderse bu psıkolojım cocugumuda etkıleyecek mıllet nasıl kalıyor yalnız yaa valla hayranım o ınsanlara bazen kendımden nefret edıyorum neden bu kadar gucsuzum dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…