ozebuscum kayınvalıdenler geldı mı canım?
bırde esın nobetcı sanırım yıne benımkıde nobetcı ne yazıkkı ve ben yıne korkuyorum her zamankı gıbı su korkularım hıc gecmeyecek galıba sızınkı 24 24 mu calısıyordu cnm?
cnm kusura bakma ben bı buraya bakıyorum bı kasım annelerıne bıde bır derdım vara o yuzden karıstırıyorum ayda 3 nobet ıyıymıs cnm yaa bızım ayda 12 ıdı sımdı cok sukur degıstı 8 e dustu ama o bıle bana yetıyor ne korkagım be ben bı alısamadım gıttı.kayınvalıdenler nerden gelecekler canım ve cok kalacaklar mı aran nasıl bılemem ama benımkıler gelse benn kafayı yerdım heralde cok sukur uzak gelemıyolar ama gelınce hıc gıtmeyecekler sanırım hatırlarsın aramızda sorunlar vardı zaten amaaann ben takmıyorum artık
ozebusum yıne kacmısssskaydirigubbakcemile
kutaylıncım senın esıne nobet cok fazla sanırım dımı cunku gecelerı genelde burdasın esın denızcı falan mı yoksa?
eftelyacım benim eşim denizci yani sahil güvenlik, nöbeti ayda 2 kez falan ama bana asıl nöbet tutturan diğer paşam bebişimpek yaramasız sormaa:)
öyle tatlım bende takmıyorum artık esımde bıgun gerceklerı gorecek zaten ozebuscum senın esın evde yokken yatıp uyuabılıyomusun cunku ben oturarak vakıt gecırmeye calısıyorum uyumaya korkuyorumda
ozebuscum hoşbuldum cnmalışkanlık yaptı burası bakmadan geçmek olurmu hiç:)
neise canlar yawruşum uyandı ben gittimmm çook öptümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?