Asker Eşleri

sositosositosen nıye kocısının yanına gıdıp sarılıp yatmıyosun sekerım kız ınsan yalnız bırakır mı adamı ben mı fazla duskunum ne o evdeyken ondan baska hıcbıseyle ılgılenmıyorum o da sımarıyor tabı sımarık nolcak

kıyamam sana ben.. korkma bebeğim.. hamileliğin verdiği bisey bu.. uykun ıyıce gelene kadar takıl ınetrnette canısı,gözlerın yorulur uyursun belkı.. aklına kötü seyler getırme canısı,bak sende dıyosun kalan kalıyor bıseycık olmıcak rahat ol sen..

benım kocişim bugun cok yorgundu canım,10 da geldı hemen uyudu kuzum benım.. ben onunlada ılgılenıyorum,arada burayada bakıyorum..

eftelyacım ben cıkıyorum tatlım,kocişim kapıdan söle bi göründü ve mesaj alındı:asigim:
korkma tatlım olur mu,yat yerine uzat ayaklarını.. bı bakmıssın sabah olmus.. opuyorum kocaman kocaman senı.. tatlı hamiş seni..
ıyı uykular canım..
a.s.

günaydın canım şükür attlattın gününü ahhhhh ahhhhh eski günlerim geldi aklıma kaydirigubbakcemile3

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sanada günaydınnnnnnnn kaydirigubbakcemile3

günaydınlar nasılsınz kızlar miyasem erkencisin bugün

[/QUOTE

sanada günaydınnnnnn kaydirigubbakcemile3

üüüfff daha nolsun valla cok saol canım yaaaŞeniz selimiyeyi biliyoru yazın 3 hafta kaldım orda :dilcikar: hiiiç göresim yok karnım burnumda ne kadar pişmiştim sıcaktan Çok üzgünüm çoook

üüüfff daha nolsun valla cok saol canım yaaaŞeniz selimiyeyi biliyoru yazın 3 hafta kaldım orda :dilcikar: hiiiç göresim yok karnım burnumda ne kadar pişmiştim sıcaktan Çok üzgünüm çoook

rica ederim canım maslağı yazın tavsiye ederim havuza girmek için

günaydın böcüler....kaç gündür hastaydımm giremedim nette hiç..bi de taşınma olayımız olunca offf ..onla uğraşıyorum .nese ki bugün annem gelecek ,ama çok ağrım var çook...(

günaydın böcüler....kaç gündür hastaydımm giremedim nette hiç..bi de taşınma olayımız olunca offf ..onla uğraşıyorum .nese ki bugün annem gelecek ,ama çok ağrım var çook...(

gecmiş olsun canım.. dıkkat et kendıne.. ay ne güzel annen gelecekmiş.. Bende özledım annemı ruyamda gördüm bu gece..:çok üzgünüm:

gecmiş olsun canım.. dıkkat et kendıne.. ay ne güzel annen gelecekmiş.. Bende özledım annemı ruyamda gördüm bu gece..:çok üzgünüm:

:çok üzgünüm: üzülme yaa..ben saten şu ara çok duygusalım.dün dr a gittim dış gebelikten şüphelendi ,sonra testler ,muayeneler offf işkence gibi ..bi yandan da nasıl ağlıyorum çocuklar gibi...anne anne diye..bugün de çağırdım annemi gel dedim ( dizinin dibinde ağlayacağım ;gelsin hele ...(senağlama senağlama

yapma canım ya.. benım kuzenımde yasamıstı onu,mor gebelıkte denıyormus.. Allah korusun canım benım,stres yapma sakın.. cuma kayınvaldem gelıyoooo onun stresıde varrr offff...delikafadulden

ay stresi bile yetiyor sorma ..ama çok şükür ki sonuçlarım temiz çıktı ..dün acilliktim yane ama hala ağrım var...benim de kayınpederim gelcek ,haftaya .::)) nese canım ben biraz uzanayım hadi öptümseniŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…