sositosositosen nıye kocısının yanına gıdıp sarılıp yatmıyosun sekerım kız ınsan yalnız bırakır mı adamı ben mı fazla duskunum ne o evdeyken ondan baska hıcbıseyle ılgılenmıyorum o da sımarıyor tabı sımarık nolcak
merhaba özledim hepinizi iki gündür çook yoğundum dün akşam tabur günüm bendeydi.çok yoruldum mutluyum kazasız belasız atlattım üstümden büyüük bir yük gitti. az evvelde taburdan iki aileyi ağırladım yarın camışlar gibi yatmayı düşünüyorum okadar yorgunumki.ölü gibiyim pilim bitti.
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydınlar nasılsınz kızlar miyasem erkencisin bugün
[/QUOTE
sanada günaydınnnnnn kaydirigubbakcemile3
selimiye var ama deniz kenarı değil
üsküdardaki şemsi paşa orduevi var kız kalesinin karşısında orası güzeldir denize karşı
astsubay bölümü orası
karşıda sarıer orduevi var otoparkı yoktu oranın şimdi nasıl bilmiyorum ama
maslak var orası yazın çok güzel oluyor havuzuda var girebiliyorsunuz kocaman hemde
kalender var birde orasıda çok güzel denize karşı
benim bildiklerim bunlar inşallah yararlı olur
üüüfff daha nolsun valla cok saol canım yaaaŞeniz selimiyeyi biliyoru yazın 3 hafta kaldım orda :dilcikar: hiiiç göresim yok karnım burnumda ne kadar pişmiştim sıcaktan Çok üzgünüm çoook
napim kız dilek ay kalktım bu gün
günaydın böcüler....kaç gündür hastaydımmgiremedim nette hiç..bi de taşınma olayımız olunca offf ..onla uğraşıyorum .nese ki bugün annem gelecek ,ama çok ağrım var çook... (
gecmiş olsun canım.. dıkkat et kendıne.. ay ne güzel annen gelecekmiş.. Bende özledım annemı ruyamda gördüm bu gece..:çok üzgünüm:
:çok üzgünüm: üzülme yaa..ben saten şu ara çok duygusalım.dün dr a gittim dış gebelikten şüphelendi ,sonra testler ,muayeneler offf işkence gibi ..bi yandan da nasıl ağlıyorum çocuklar gibi...anne anne diye..bugün de çağırdım annemi gel dedim( dizinin dibinde ağlayacağım ;gelsin hele ...(senağlama senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?