Asker Eşleri

rica ederim canım maslağı yazın tavsiye ederim havuza girmek için

lojmanda tecrübelilere sordum hep nerelere gidiosunuz havuza die.onlar bile bilmiodu ii oldu söölediin kaydirigubbakcemile5 havam olucak onlardan önce öğrendim yeni gelmeme rağmen :dilcikar:

kızlar çok yoruldum vllah ancak işim bitti yıka yerleştir dolapların pisliği bir taraftan yenilemek bayabi yordu beni birazda size bakayım dedim ama kimseler yok nerdesiniz yahuuuuuuuuuuuuu

dilekaycım dolaplarımı yenılemıstın.. mis gibi olmuslardır ne guzel,e tabı bırazcık zahmetı oluyor ama ınsanın ıcıne siniyor deıl mı..

günaydın böcüler....kaç gündür hastaydımm giremedim nette hiç..bi de taşınma olayımız olunca offf ..onla uğraşıyorum .nese ki bugün annem gelecek ,ama çok ağrım var çook...(

canım geçmiş olsun dikkat et kendine bak annende gelmiş yaparsınız yavaş yavaş

lojmanda tecrübelilere sordum hep nerelere gidiosunuz havuza die.onlar bile bilmiodu ii oldu söölediin kaydirigubbakcemile5 havam olucak onlardan önce öğrendim yeni gelmeme rağmen :dilcikar:

:roflol: :roflol: :roflol:
koptum vallaha :jeyyar: hava atarsın artık
sorarlarsa maslaktan geliyorum dersin maslak karşıda oluyor
demin bir yazını okudum sarı gazi lojmanlarındasın herhalde ters bir yerde orası muhit olarak çok iç açıcı bir yer değil
modoka var mobilyacıların olduğu yer mobilya işin olursa oradan bakabilirsin

unutmadan kumburgazda jandarmanın kampı var orasıda çok güzeldir denize filanda girersiniz günü birlik iyi olur .

bence bunu söle iyice çatlasınlar :roflol:

slm özebu41 nasılsın kkimseler yok gine ben çıkıyom uykum geldi vala eşimde nöbetçi malum bide sabah erken kalkacaz okul telaşı öptüm görüşürüz byyyyyyyy

Kızlar iyi geceler sabah görüşürük artıkın kahvaltıyı kim hazırlayacak yarın şöle okkalısından ossun kaydirigubbakcemile5

selam uyuyamadım. akşamdan bu yana denizli yine sallanıyor.ALLAHIM sonumuzu hayıretsin.hepinize iyi uykular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…