Asker Eşleri

merhaba canlarım nasılsınız iyimisiniz biz bugün kızımla gezmeye gittik gezdik dolaştık geldik bu arada çok yoruldum kızı kucağımda taşımaktan gelirkende dolmuşta uyuyuverdi hepinizi öpüyorum sizler ne yaptınız bakalım bugün :jeyyar:

evin işiyle uğraştım elmascım ben .öyle kıyı köşe yapmadım gerçi de günlük temizlik işte yemek yaptım pilavım kaldı tek sende iyi yapmışsın kızın hava almış ne güzel çıkartmak lazım çocukları biz bile evde bunalıyoruz

naber sekerler
iyi misiniz
kızlar bugün dr a gittim gördüm çileğimi kocaman olmuş maşallah dr 2 hafta önden gidiyor iri bir bebek dedi :)))
kime cektiyse ben zayıfım eşim zayıff ::)))

slm kıslar..eskisi kadar giremiyorum foruma yaa..bu hafta hep temizlik badana olayımız olacak .(( artık diğer hafta kaldığımız yerden devam :)) herkesi öpüyorummmm mucuksss
kolay gelsın melıshcım sana...
selam kızlar nasılsınız miyaseyle kısır yiyecez çay var kek poğaça tavuk göğsü varda var gelin bekliyoruz yoksa gelmazseniz yiyoruz cokacimcoook
ohh valla götürün bakıyım.. ayy bende kek yaptım yanına kısır ıyı gıder dımı canım ıstedı sımdı..cokacimcoook
merhaba canım nasılsın iyimisin bence hamile olabilirsin :CüvCüv: sen bir test yaptır dikkat et kendine öpüyorum seni kaydirigubbakcemile5
yapma yaww.. deılımdır ya strestendır,yani öle hıssedıyorum ama yarın yapayım bugunde olmazsa..sositososito
naber sekerler
iyi misiniz
kızlar bugün dr a gittim gördüm çileğimi kocaman olmuş maşallah dr 2 hafta önden gidiyor iri bir bebek dedi :)))
ooyy kıyamam ben ona.. saglıklı olsunda iri olsun canısı ya.. ay tatlım benım,nasılda heycanlısındır dımı..:1hug:

naber sekerler
iyi misiniz

narencim iyi beslemişsin sen demekki çileğini maşallah
bir bebek haberi de galiba ozebustan gelicek gibi :teytey:

bak öle deme sen de emin değilsin demek kazara bişeyler olmuş olablir :uhm:

saol duygucum a.s.
sana da tesekkür ederim ozebus adını bilmiyorum kusura bakma tatlım ya hadi hayırlısı ama stres yaptıysan gecikebilir benim hep öle olurdaaa :))

istiyorsan olsun inşallah

ne bilimm 1 haftadır cok streslıydım ondan dıye düşünüyorum.. düğün zamanıda öle olmustu..

ayy benim düğün günü sabahı gelmişti delikafadulden , 2 hafta sonra gelmesi gerekirken :)))))))) benim stress baya değüşük yansıyoo vucudumda demek ki :))))
kafamçokkarıştı aman canım biliyorsun benim geçen hafta böyle bir şey başıma geldi dış gebelik olayından korktu dr ,bizi de korkuttu ccanım ,dikkatli olmak lazım...her şeyin hayırlısı ...sen kafayı misafirlere yordun ya ondan da olabülür...korkutmayım da seni...Alllah korusun.. :1hug:

saol narencım..
aslında zaman olarak uygun bı zaman deıl bebiş için ama olursada cok mutlu oluruz..
ama ben stresten dıye düşünüyorum,çünkü cok kötü bi hafta gecırdım benımde anında etkılıyor..:)))

ozebuscum aslında emin olabilirsin hamile olup olmadığına kesin korunuyosanız korkulacak birşey yok demektir

evet ama yöntemden yönteme fark var duygucum :))
sen yine de 2 3 gün sonra yaptır test ozebus

bu arada antibiyotik ilaç falan kulllanma allah muhafaza

hepimiz merakla ozebustan gelecek haberi bekliycez o zaman .bakalım teyze olucak mıyız?

Hadi bakalım teyze yapın beni güzel haberler verin kaydirigubbakcemile5

ay ne güzel olur dimi ablam...artık büyüdük bis :))) gamyoncuiremsu

nöbetlerde yanımızda olur ,zaman nasıl geçer bilmeyiz.. senağlama

bebeğimle ales e hazırlanırım artıkın.. sırnaşık şey

Allah nasip ederse tabi gününü biz tayin edemeyiz , seneye inşşalah .. :teytey:

ay çok heyecanlandım ben :)) benim kociş dr un dış gebelilk olabilrsin lafına dahi sevindiğini görünce ,istediğini anladım :..ama sağlıkla inşallah..ay ne çok yazdım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…