- 20 Mart 2008
- 142.078
- 214.214
- 1.423
- 60
selam kızlar nasılsınız miyaseyle kısır yiyecez çay var kek poğaça tavuk göğsü varda var gelin bekliyoruz yoksa gelmazseniz yiyoruz cokacimcoook
saol bıtanem..
deılım ama stresten dıye düşünüyorum 6 gün gecıktım.. canım hıcbısey ıstemıyor..
kolay gelsın melıshcım sana...slm kıslar..eskisi kadar giremiyorum foruma yaa..bu hafta hep temizlik badana olayımız olacak .(( artık diğer hafta kaldığımız yerden devam :)) herkesi öpüyorummmm mucuksss
ohh valla götürün bakıyım.. ayy bende kek yaptım yanına kısır ıyı gıder dımı canım ıstedı sımdı..cokacimcoookselam kızlar nasılsınız miyaseyle kısır yiyecez çay var kek poğaça tavuk göğsü varda var gelin bekliyoruz yoksa gelmazseniz yiyoruz cokacimcoook
yapma yaww.. deılımdır ya strestendır,yani öle hıssedıyorum ama yarın yapayım bugunde olmazsa..sositosositomerhaba canım nasılsın iyimisin bence hamile olabilirsin :CüvCüv: sen bir test yaptır dikkat et kendine öpüyorum seni kaydirigubbakcemile5
ooyy kıyamam ben ona.. saglıklı olsunda iri olsun canısı ya.. ay tatlım benım,nasılda heycanlısındır dımı..:1hug:naber sekerler
iyi misiniz
kızlar bugün dr a gittim gördüm çileğimi kocaman olmuş maşallah dr 2 hafta önden gidiyor iri bir bebek dedi :)))
kime cektiyse ben zayıfım eşim zayıff ::)))
naber sekerler
iyi misiniz
kızlar bugün dr a gittim gördüm çileğimi kocaman olmuş maşallah dr 2 hafta önden gidiyor iri bir bebek dedi :)))
kime cektiyse ben zayıfım eşim zayıff ::)))
narencim iyi beslemişsin sen demekki çileğini maşallah
bir bebek haberi de galiba ozebustan gelicek gibi :teytey:
bak öle deme sen de emin değilsin demek kazara bişeyler olmuş olablir :uhm:
böcüler naparsınız....herkesin bebişleri var oyalanıyooo ..biz nolcaz özebuş :))) biz de mi bebek alsak .. :ecrin_bebek:
ne bilimm 1 haftadır cok streslıydım ondan dıye düşünüyorum.. düğün zamanıda öle olmustu..
Hadi bakalım teyze yapın beni güzel haberler verin kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?