Asker Eşleri

tabiki büyüdünüz tatlım bizlerin yaşına gelincede torun sevelim dersiniz artık.
uygun zamanda olur canım daha çok yeni evlisin biraz hayatını yaşa eşinle birbirini daha iyi tanımaya bak.
kızlar ben hamileyken rüyamda doğumumu görmüştüm
inanın aynısını yaşadım doğumda acayip bişeydi yaaaa
ikiz bebekler olurya ayıramassın birbirinden
benimkide aynen öyleydi

ayyy ben daha hiç düşünmüyorum ama özenmio da değilim anneme kalsa hemen yapcam ama en az 1 senem daha var

ozebuscum aslında emin olabilirsin hamile olup olmadığına kesin korunuyosanız korkulacak birşey yok demektir

evet ama yöntemden yönteme fark var duygucum :))
sen yine de 2 3 gün sonra yaptır test ozebus

bu arada antibiyotik ilaç falan kulllanma allah muhafaza

hepimiz merakla ozebustan gelecek haberi bekliycez o zaman .bakalım teyze olucak mıyız?

:ecrin_bebek: hadi bakalım...hayırlısıyla olursa olsun... :1hug:

ay aklımda bişi yoktu,bende işkillendim şimdi.. biraz daha durayım cünkü agrılarım var ara ara..daha zamanı var aslında yenı evlıyız ama hayırlısı artık ne zaman olursada..
melıshcım senın temız mı cıkmıstı sonucların..

aman ablam çok korkuyorum ben doğurmaktan kan görmeye bayılan ben masada kalırım heralde delikafadulden

ablacım napalım biraz yiyelim dedik allah herkesi duyursun güzel bir gün oldu

ay aman çok şükür ki temiz çıktı canım..3 hafta gecikme olmuştu..stressten sanırsam..sınavlara takıyorum ben kafamı çok...ama şükür sorun yokmuş .dr beni çok korkuttu ( eşim de gebelik geçti ya cümlede kötü olduğunu bilmiyooo garibim :)))) sonra çok sevindik tabii bu duruma..ben de bu yıl istemiyorum Allahımın gücüne gitmesin ank ablam....seneye inş..önce kariyer :)))))))))))))))))))))) kaydirigubbakcemile3

aman ablam çok korkuyorum ben doğurmaktan kan görmeye bayılan ben masada kalırım heralde delikafadulden

öyle deme yaaaa hamile kaldıktan sonra günleri iple çekiyorsun allah sana kuvveti verir kaydirigubbakcemile5

ablacım napalım biraz yiyelim dedik allah herkesi duyursun güzel bir gün oldu

yiyin anam et olsun her yerinize :jeyyar:

tabiki canım acele etmeyin hemen okulunda var senin hayatın keyfini çıkarın biraz kaydirigubbakcemile5

ne güzel yaw benim hiç komşum yok sadece karşı komşumla merhabalaşıyoruz...

benimde hiç komşum yok apartmandakiler hep yaşlı geliyo bana karşıda ki iyi birine benziyo ama hiç hoş geldin bile demeye gelmedi kimse uyuslarr kötükedihüso

ben ankaralıyım canım eşimde izmirli de ondan sormuştum

benim kociş de Ankara Kırıkkaleli :))

Ank06 dilekay miyaseyle yediler içtiler kısırlar çaylar börekler hiç düşünmüyorlar bizleri canları çekermi diye .

pelincanda yok pc de sorun vardı onun

afiyet olsun löp löp et ossun da günlerini görsünler .......habire yiyoolar yaaaaaaa
pelincanım da sürekli pc mağduru kıyamam.. :enbuyukkk:

aşk olsun ablacım çağırdıkyua gelmediniz biz ne yapalım amaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…