Asker Eşleri

benim kociş de Ankara Kırıkkaleli :))

afiyet olsun löp löp et ossun da günlerini görsünler .......habire yiyoolar yaaaaaaa
pelincanım da sürekli pc mağduru kıyamam.. :enbuyukkk:

yiyoruz ama sonrası kötü birde her zaman dışarıya çıkamıyoruz üzerimizde kalıyorlar ya yaza kadar kiloları atmam lazım haydi hareketekaydirigubbakcemile2:roflol:

çok teşekkür ederim cvbınız için.ben özelde çalışıyorum.sırf sözlüm için kpss ye hazırlanmaya başladım.tayin durumu kolay olsun diye.eş durumundan tayin kolaydır umarım.

gördüklerini değil yediklerini anlatırsın sonra :jeyyar:
sositosositosositosositosositosositosositosositosositososito
ne güzel yaw benim hiç komşum yok sadece karşı komşumla merhabalaşıyoruz...

komsularım cok ıyıler sizleden ıyı olmasınlar.. yasçada bızden cok buyukler,annem babam yasındalar ama cok tatlılar.. Tek sıkıntım hepsı calısıyor,butun gun yalnızım koca apt da.. Ta düğünümüze bıle geldıler,eşim bekarkende aynı evde burda kalıyordu,sevıyorlar saolsunlar..

çok teşekkür ederim cvbınız için.ben özelde çalışıyorum.sırf sözlüm için kpss ye hazırlanmaya başladım.tayin durumu kolay olsun diye.eş durumundan tayin kolaydır umarım.

o kadarını bilemiyorum ama mutlaka bir süresi vardır herhalde
yanlış birşey söylemek istemem

ne yapalım ablacım bekledik o kadar gelen olmadı bizde yedik vallah
o kadarda davet ettk amaaaaaa:içelim::sm_confused:

sözlünün sınıfı ne canım . memurken kolay olur fakat şöyle eşinin gittiği yerde açık varsa ne biliyim branşın varsa gibi öğretmenler ve sağlıktakiler daha kolay atanabiliyorlar bizim bir arkadaş var bizle evlendiler ama kız memur olmasına rağmen sadece ankarada görevi var o yüzden hala atanmadı eşinin atanması için uğraşıyorlardı en son

ah canım ya biraz büyüyene kadar rahatsız olcan böyle olsun çabuk büyür nasılsa eşin yine nöbetçi mi canım

ıyı aksamlar ablacım...
yedik valla ama inan bogazımdan gecmedi yaw..
cokacimcoookcokacimcoook

sanada iyi akşamlar canım
tabi canım bizde yedik yani
2 tane smile işareti koymuş bide -tatlicadiarzu-

ne yapalım ablacım bekledik o kadar gelen olmadı bizde yedik vallah
o kadarda davet ettk amaaaaaa:içelim::sm_confused:

neyse alacağım olsun tatlım başka sefere gelirim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…