canım hastayım demiştin çok tuttum seni dinlen sen allah şifa versin sağol dinlediğin için bu arada yaşım 28 17 yaşından beri eşimleydim aslında sağlıkçıdır ama istemedi mesleğini sınavları kazandı ve jandarma oldu hayırlısı dedim ama hep korktum ben hep kıskançtım işin garibi o hiç şikayet etmedi kıskanmamdan o benim herşeyimdi,ilk toprağı o attı mezarına ben sadece başında ağlayan olucam galiba kendi kendini gömenler kendi kendine çıkamıyor o mezardan toprak üstüne atarken az az oluyor ama sonunda o yığının altında kalıyor
canım kusura bakma ben çıkmak zorundayım kızımda çok hasta bende grip onada geçmiş şimdi uykudan kalktı güçlü ol yine bunu söylüyorum otur konuş ben yine açık olduğunda yalnız bırakmam seni öpüyorum kendine iyi bak oğlunu öp yerime
biliyorum cnm sağol düşünmen yetti inan
şimdilik sadece zaman istiyorum hep bir kreş açmak istemiştim ama ertelemiştim sanırım onu yapıcam boşanmaz şimdi biliyorum o yüzden zaman bana ilaç olacak tek şey kendimi işime verip ondan uzaklaşmak istiyorum en önemlisi özleyebilmenin yollarını arıyorum öyle bişey olsunki istiyorum olsun ya yaptı ama benimle desem olabilirmi bilmiyorum ama mucizelere inanmam allahtan bir sebep göndermesini istiyorum bişey olmalı o büyük allah benim yanımda biliyorum yardım edicek ben onu allaha havale ettim hakkımı helal etmiyorum affetmiyorumda ama çekmeli benim çektiğimi çekmeli nasıl bilmiyorum ama çekicekte yaptığı yanlış yaptım diyerek kar kalmamalı yanına
of ya çok üzücüüü:çok üzgünüm:
allh yardımcın olsun canım inan çok üzüldüm ama zamana bırak büyük acıları ancak zamn iyileştirirr bırak evine gelsin çocuğuyla beraber olsun en azından yakında olupta sana dokunamamın acısını hiistsin bunca senenin hatırınaaa
sağol amin canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hepinize iyi akşamlar ben yine uğrarım paylaştığınız için tşk ederim dedim ya tek istediğim dua bir kere aklınıza geliyim dua edin bana allah size ve ailenize hep mutluluk versin acılar hep uzak olsun size
saol canımm.. cokk ıyıyımmm.. sen nasılsınnn.. neler yaptınız bakıyım..:1hug:hoş geldin özebus 41 nasılsın
canımcım gelmiş hoşgelmiş naptım tatlım nasıl geçti Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?