Asker Eşleri

bende 24 yaşındayım 17 yaşındanberi eşimle beraberim 18 yaşında evlendim bende çok sıkıntılar yaşadın o yüzden anlıyorum seni

sağol cnm allaha emanet ol akşam uğrarım yine çok öpüyorum

allh yardımcın olsun canım inan çok üzüldüm ama zamana bırak büyük acıları ancak zamn iyileştirirr bırak evine gelsin çocuğuyla beraber olsun en azından yakında olupta sana dokunamamın acısını hiistsin bunca senenin hatırınaaa

denedim ama olmuyor o yokken kafamı biraz dağıtıyorum aslında yeniden inanmakmı korkutan bilmiyorum olamazki o yaptı bunu değiştiremezki

hepinize iyi akşamlar ben yine uğrarım paylaştığınız için tşk ederim dedim ya tek istediğim dua bir kere aklınıza geliyim dua edin bana allah size ve ailenize hep mutluluk versin acılar hep uzak olsun size

bazn sevdiklerimzde bizleri üüzyo istemesekte hayt işte ne kadar acımasız of yaaaa

cansın07 ne zamn istersen canım gel seni dinleriz acını ufakta olsa paylaşırız

walla teminden beri cansının yazdıklarını okuyorum kalbime ağrı girdi resmen içime işledi yazdıkları üzülmeninde ötesinde oldum yani ben arkadaşlarımdan farklı düşünerek ayrılmsının daha hayırlı olacağını düşünüyorum hayat boyu aklına gelecek insanın kocasını başka bir kadınla düşünmesi bile dayanılmazken gerçek olduğunu düşünün onu çok iyi anlıyorum...

hepinize iyi akşamlar ben yine uğrarım paylaştığınız için tşk ederim dedim ya tek istediğim dua bir kere aklınıza geliyim dua edin bana allah size ve ailenize hep mutluluk versin acılar hep uzak olsun size

Herkese merhaba hanımlarr..... Geldım nıhayetttt... hepınızı cok cok ama cok cok özledım.. oh bee.. :dance:

Ama son bıkac mesajı okudumda cok üzüldüm,tam anlayamadım ama Cansın cım üzülme olur mu?? Hayat ınsanın karsısına neler cıkarır bellı olmuyor ne yazık ki.. Allahtan hayırlısını iste bıtanem..

dilekay ben balıkesir merkezdeyim eşim havacı ve yakınlarda tayinler belli olacak ve tayinciyiz.cansın 07 yazdıklarını okudum inan çok üzüldüm eşinde pişman olmuş ama keşke diyeceğin hiçbirşey yapma.adımlarını sağlam at eşinde haaa affetdi deyip tekrarlamayacağı birşeyler yapmalısın ama boşanmak olmasın ne olur.yavrunu düşün boşanmak kaçmak olur.o kadın sana yazmaya devam ederse dimdik ol karşısında ona asla pay bırakma.o kadın ne şerefsizmişki yuvanın üstüne yuva yapmaya çalışmış.allah böyle insanlardan hepimizi nefislerimizi korusun.bir anlık hata nerelere kadar uzanıyor.işte kadın isterse herşey yapabiliyor kötüde olsa iyide olsa gerçekten isterse herşeyi elde ediyor.o kadına asla koz verme.istersen kocanıda al karşına ağlamadan gözlerinin içine bakta konuş zaten o an kararını verirsin.allah sana yardım etsin.inşallah herşey fazla yıkım olmadan yoluna girer.

hoş geldin özebus 41 nasılsın
saol canımm.. cokk ıyıyımmm.. sen nasılsınnn.. neler yaptınız bakıyım..:1hug:
canımcım gelmiş hoşgelmiş naptım tatlım nasıl geçti Şeniz

eveett.. ben geldım canısı.. napıyım canımm guzell gectı,nasıl gectı gunler anlamadım valla.. sen jnaptın bakım kuzu..Şeniz

vallah o arkadaşa çok üzüldüm ama ayrılmasın derim çünkü arada bir çocuk var zamanın herşeyi değiştireceğine inanıyorum senin için hangisi hayırlısıysa o olsun derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…