Asker Eşleri

kıyamam yaa.. okurken bı tebessum oldu bırden yuzumde.. Allah sana bagıslasın oğluşunu,bu zamanda cocukları zaptetmek gercekten cok zor,ne mutlu sana..

evet yumurtalı yapıyorum kızım kısırın bat var tokatın yöresel yemeği onu çok seviyor çiğ köfte yani bulgurlu şeyleri seviyor ona vitamin olan pek bişey sevmiyor anlayacağın

canım 4 sene bu az beklememişsin allah bağışlasın benim bir arkadaşım var olmuyor uğraşıyorlar benim ona allah sana ikiz versin uyku uyutmasınlar inş diyorum aminnnn diyor o doğursun adağım var 3 gün şükür orucu tutucam :)

kıyamam yaa.. okurken bı tebessum oldu bırden yuzumde.. Allah sana bagıslasın oğluşunu,bu zamanda cocukları zaptetmek gercekten cok zor,ne mutlu sana..

amin canım sağol zapdedilmiyorlar bizler onlara ayak uyduruyoruz hayatı onlara göre planlıyoruz allah hepsini bize bağışlasın acılarını göstermesin napalım herşey onlar için değilmi

cansın ben yapayımda sen bi ye bakalım o zaman parmaklarını yersin...yakınsında bana..bigün gel yapalım yiyelim :)

cansın ben yapayımda sen bi ye bakalım o zaman parmaklarını yersin...yakınsında bana..bigün gel yapalım yiyelim :)

canım sağoll yerim yemezmiyim dedim ya sevemedim ama kesinlikle yemem demem iki kere yedim yapanların ellerine sağlık ama çok suluydu bee bide çeşmenin altına tuttu yapan arkadaş yapandandır belki :1closedeyes:
bu arada nerdesin

kızlar ya benim kocam gene mesaide yarında nöbetçi off offf kaç aydır böyle ya haftasonu full mesai yada nöbet geliyo bi başbaşa haftasonu geçiremedik uzun zamandır

biz 1 yıl olcak evleneli...denetleme fılan hepsi varmış işte...bide van çok yogun biyer o yüzden...

cansın biz vandayız...

van merkezde çok arkadaşım görev yaptı güzelmiş ama ben en çok diyarbakırı seviyorum bazen kaçıyorduk gerçekten doğunun parisi demekte hiç haksız değiller....kimbilir kısmet yolum düşerse söz bir yerden nete girerim haber veririm sana seninde yolun bu tarafa düşerse beklerim hepinizi beklerim kızlar

inşallah cnm...cizrede arkadasım var yanına gitmeyi düşünüyorum inşallah ugrarım birgün kısmetse....

biz 1 yıl olcak evleneli...denetleme fılan hepsi varmış işte...bide van çok yogun biyer o yüzden...

evet burasıda öyle jandarmamı eşin...hamilesin bidee ayy allah tamamına erdirsin çok güzel bişry yaşıyorsun dikkat et kendine :1hug:
doğum ne zaman nerde yapıcan vanda değil dimi

elmascım adım üstümde sivaslıyım :) yap hemen gliyorum ...ben tek başıma yapınca tadı olmuyo kalabalıkla yiyince çok güzel oluryo...

inşallah cnm...cizrede arkadasım var yanına gitmeyi düşünüyorum inşallah ugrarım birgün kısmetse....

inanmıyorum ciddimi mutlaka haberim olsun lütfen bana yakın cizre ben merkezdeyim ama çok sık giderim cizreye hatta orda arkadaşımda çok belkide tanıdıktır

evet burasıda öyle jandarmamı eşin...hamilesin bidee ayy allah tamamına erdirsin çok güzel bişry yaşıyorsun dikkat et kendine :1hug:
doğum ne zaman nerde yapıcan vanda değil dimi

cnm eşim jandarma evet...dogumda bilemiyorumki nerde yapacagıma karar veremedim :1no2:

cnm eşim jandarma evet...dogumda bilemiyorumki nerde yapacagıma karar veremedim :1no2:

nekadar kaldı hemşiresin sanırım ben edirnede yapmıştım sezaryenle doğmuştu kızkardeşim yanımdaydı ama buralardaki hastaneleri görünce ister istemez ürküyorum ya yalan değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…