ben nasıl bir anneyim bilmem ama hayatta en çok istediğim şey gerçek oldu sözümü dinleyen ve YALANDAN nefret eden bir oğlum var ne yaparsa yapsın bir kavgası olduğunda suçlu olsada evet ilk ben vurdum yalan değil ama anne sen düşün bana sırada sürekli kafasını çevirip dil çıkartıyor uyardım yapma dedim ben asabiyim dedim :1shok: yinede yaptı diyebiliyor yaptığının cezasınıda çekerken itiraz etmiyor kendi suçluysa ne ala ama kavgayı o başlatmadıysa ve ceza aldıysa o gün dudak dizine kadar uzanır
evet yumurtalı yapıyorum kızım kısırın bat var tokatın yöresel yemeği onu çok seviyor çiğ köfte yani bulgurlu şeyleri seviyor ona vitamin olan pek bişey sevmiyor anlayacağın
kıyamam yaa.. okurken bı tebessum oldu bırden yuzumde.. Allah sana bagıslasın oğluşunu,bu zamanda cocukları zaptetmek gercekten cok zor,ne mutlu sana..
cansın ben yapayımda sen bi ye bakalım o zaman parmaklarını yersin...yakınsında bana..bigün gel yapalım yiyelim :)
kızlar ya benim kocam gene mesaide yarında nöbetçi off offf kaç aydır böyle ya haftasonu full mesai yada nöbet geliyobi başbaşa haftasonu geçiremedik uzun zamandır
cansın biz vandayız...
hoşbulduk kızlar...batı bende biliyorum bizim oralarda çok yaparlar bende çok severim....bi yapan olsada yesek :)
biz 1 yıl olcak evleneli...denetleme fılan hepsi varmış işte...bide van çok yogun biyer o yüzden...
inşallah cnm...cizrede arkadasım var yanına gitmeyi düşünüyorum inşallah ugrarım birgün kısmetse....
evet burasıda öyle jandarmamı eşin...hamilesin bidee ayy allah tamamına erdirsin çok güzel bişry yaşıyorsun dikkat et kendine :1hug:
doğum ne zaman nerde yapıcan vanda değil dimi
nerelisin sen canım gel yapayım sana ben ay kıyamam :1hug:
cnm eşim jandarma evet...dogumda bilemiyorumki nerde yapacagıma karar veremedim :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?