sorma :) bi türlü kesinleşmedi kimisi kız diyo kimisi erkek :) en son erkege karar verdiler...bakalım degişmezse inşallah bi oğluşum olcak...saglıklı olsunda hiç önemli degil...
ablamda hamile 3 kızdan sonra erkeği buldular oda hemşire mayıs sonu haziran başı gibi niyetim onun doğumuna gitmekti ama kısmet değil antalyaya gidicek gücüm yok henüz ama zaman kimbilir gider oğluşumuzu karşılarım belki :)
sorma :) bi türlü kesinleşmedi kimisi kız diyo kimisi erkek :) en son erkege karar verdiler...bakalım degişmezse inşallah bi oğluşum olcak...saglıklı olsunda hiç önemli degil...
tabiki önemli değil allah hayırlısını versin sağlığı yerinde olsunda ben hatırlıyorum doktorum belli olduğunda eşimide tanıdığından söyle o kocana poposu tavana vurabilir istediğini verdi allah ona demişti
kızlar büsürü işim var hepsi beni bekliyo ama hiç canım çekmiyo iş yapmak...off...zatende hastayım tam olarak iyileşemedim...farenjittim...öksürüyorum...aman be..hamilelik zor zanaatmiş :)
kızlar büsürü işim var hepsi beni bekliyo ama hiç canım çekmiyo iş yapmak...off...zatende hastayım tam olarak iyileşemedim...farenjittim...öksürüyorum...aman be..hamilelik zor zanaatmiş :)
ayy öyle deme benim şimdi normal yolla olsa hemen bir tane daha yaparım ama olmuyor doktora gitmem lazım kız küçük olduğu için gidemiyorum benim doktorum ankarada kızla gidip gelmek zor olur
ayy öyle deme benim şimdi normal yolla olsa hemen bir tane daha yaparım ama olmuyor doktora gitmem lazım kız küçük olduğu için gidemiyorum benim doktorum ankarada kızla gidip gelmek zor olur
ayy canım allah gönlüne göre versin tabiki bunlar işin şakası...allah olmayan tüm isteyenlere versin.çok güzel bi duygu içinde yavrunun oldugunu bilmek...:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
bilmiyorum cnm ya bir kişiye ya bin kişye anlat derler :)bin yokuz sanırım ama ne yalan söyliyim kolay kolay rüya görmem gerçek olmalarıda korkutuyor beni sabah ağlayarak uyandım kan olması gereken bir rüyaydı ama yoktu silah vardı diş gördüm anlamlarını bilmiyorum tam anlatmıyorum rüüyayı ama anlam taşıyabilecek şeyleri söylüyorum en kötüsü o rüyanın içinde oğlumda vardı bilmiyorum allah hayırlara çıkarsın
ayy canım allah gönlüne göre versin tabiki bunlar işin şakası...allah olmayan tüm isteyenlere versin.çok güzel bi duygu içinde yavrunun oldugunu bilmek...:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
elmascım aslında normal yolla olsa en güzel zamanı ara fazla açılmadan doğana kadar kızında 3 yaşına gelir ara açılınca kardeş oluyorlar ama arkadaş olamıyorlar