Asker Eşleri

kızlar size doyum olmaz...ben kalkayımda işlerime bakayım....arkadaslık teklif ettim size...görüşürüz kızlar öpüldünüz....

selam kızlaqr nasılsınız deminden beri yazdıklarınızı okuyorum bir türlü bitiremedim bende işimi yeni bitirdim her tarafımı temizledim çok yoruldum biraz dinleneyim pazarada çıkıcam malum yarın pikniğe gidicez biraz alış veriş edeyim

sizler nasılsınız cansın ipsalada görev yaptık demişsin bende keşanlıyım ipsala biraz ufak yerdir

dediklerini yaptırıyorlar ne yapıcan bizimkide beni delirtti bugün dışarı diye tutturdu biraz çıkıp oynadı doyarlarmı hep dışarda kalsın istiyor biraz dinleneyim kendime geleyim pazara çıkıcam havada çok sıcak oldu zaten biraz bekleyelimde çıkarız

hg bende resimlere dalmışım ne güzel resimler eklemiş millet bakmaya doyamadım

kızlar ben çıkayım paara gidicem kıyafetlerimi ütüleyeyim sonra gene gelirim bugün burdayız yani eşim nöbette demirbaş oluruz bu akşam buraya

Şafak 112 acıl...hakkarı/1.hudut taburu

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kızlar ben pazardan geldim çokm sıcak heryerimden sular akıyor ince giyindiğin halde yine çok terledim sizler neler yaptınız neden kimseler yok bugün herkes bir yerlere gitti galiba

hanımlar burda hava o kadar güzelki anlatamam ama gelgelelim evdeyiz çıkamıyoruz bir yere çünkü babamız mesaide offffffffff offffffff kaç hafta sonumuz yok şöyle eşimle kalıp vakit geçireceğim çok sıkılıyorummmmmmmmmmmmm :çok üzgünüm:

canım elmascım üzülme gün olur her hafta sonu birlikte olursunuz sıkma canını sabret :teselli:

kızlar kimse gelmemiş walla hayret naptınız bugün merak ettim :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…