Asker Eşleri

kımsecıler yok muuu... benımde mısafırım vardı gunduz yenı gıttı ve aksamada ust komsum gelecekmıs bugun bişi anlamadım valla ama yınede Allah eksık etmesin...

hanımlar ben geldim nerelere kayboldunuz bakalım giremedim misafirim vardı sağolsun arkadaşlar hastayım diye geçmişolsuna gelmişler şimdi gittiler bende hemen pc nin başına geçtim ama kimsecikler yok yavvv

naptın kıss misafirlerine pasta börek cokacimcoook
yoruldum 2 gundur valla canım yaa.. dun koca temızlık bugun sabah aksam mısafır vardı... kek börek kısır tatlı :)))
özebusum az kalmadı tatlım ya 67 gün var :)
oo varmıs ama coğu bitmiş azı kalmış şekercim yaa..
hanımlar ben geldim nerelere kayboldunuz bakalım giremedim misafirim vardı sağolsun arkadaşlar hastayım diye geçmişolsuna gelmişler şimdi gittiler bende hemen pc nin başına geçtim ama kimsecikler yok yavvv
hosgeldın cnmm... benımde yenı gıtı mısafırlerımm.. gecmiş olsun canımcım,dikkat et kendıne tatlım...

günün ilk günaydını bende olsun günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr iyi pazarlar ben bugün pikniğe gidicez diye erken kalktım eşimi bekliyorum gelince kahvaltımızı edicez havada güzel gözüküyor inşallah dahada güzel olur

günaydıınnn hanımlarrr...
dilekcim ıyı eglenceler sıze.. benım eşimde ızın bıttı bugun mesaıye basladı ( havada güzell.. bende balkon keyfı yaparım tren manzarasına karşı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…