günaydın dilekcim ohhh ne güzel.size iyi eglenceler cnm...bugunde benim kocam nöbetçi
günaydıınnn hanımlarrr...
dilekcim ıyı eglenceler sıze.. benım eşimde ızın bıttı bugun mesaıye basladı( havada güzell.. bende balkon keyfı yaparım tren manzarasına karşı...
günaydın canım sağolun benim balkonun olmadığı için bizde dışarıya çıkıyoruz sanada iyi balkon keyifleri canım eşim geldi çıkmak zorundayım sizede iyi pazarlar
kıyamam.. ıyı bak kendıne emi...bende bari kahvaltımı yapayım yavrucumda bende cok acıktık...babamızda nöbete gittii
merhaba canım.. ayy bende 4 sene beklemıstım öle yaa.. okuyodum bende.. sımdı 9 aylık evlıyım nası gectı anlamadım bıle.. umarım tez zamanda kavusursunuz canım...Ben de Allah izin verirse asker eşi olacağım daha 2 sene olsa da( özendim şimdi hepinize valla. Canımın içi nöbete gidince beklemek o kadar zor oluyoki ya zaten evli değiliz ( İngilizce öğretmenliği okuyorum İnşallah ben de bi gün evlenmiş askr eşi olmuş bi şekilde yazarım buraya ((
Ayy ne güzel ya Allah bozmasın inşallah teşekkürler iyi dileklerin için, merhaba bu arada :)
Ben de Allah izin verirse asker eşi olacağım daha 2 sene olsa da( özendim şimdi hepinize valla. Canımın içi nöbete gidince beklemek o kadar zor oluyoki ya zaten evli değiliz ( İngilizce öğretmenliği okuyorum İnşallah ben de bi gün evlenmiş askr eşi olmuş bi şekilde yazarım buraya ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?