Asker Eşleri

günaydıınnn hanımlarrr...
dilekcim ıyı eglenceler sıze.. benım eşimde ızın bıttı bugun mesaıye basladı ( havada güzell.. bende balkon keyfı yaparım tren manzarasına karşı...

günaydın canım sağolun benim balkonun olmadığı için bizde dışarıya çıkıyoruz sanada iyi balkon keyifleri canım eşim geldi çıkmak zorundayım sizede iyi pazarlar

Ben de Allah izin verirse asker eşi olacağım daha 2 sene olsa da ( özendim şimdi hepinize valla. Canımın içi nöbete gidince beklemek o kadar zor oluyoki ya zaten evli değiliz ( ıngilizce öğretmenliği okuyorum ınşallah ben de bi gün evlenmiş askr eşi olmuş bi şekilde yazarım buraya ((

bende bari kahvaltımı yapayım yavrucumda bende cok acıktık...babamızda nöbete gittii
kıyamam.. ıyı bak kendıne emi...
merhaba canım.. ayy bende 4 sene beklemıstım öle yaa.. okuyodum bende.. sımdı 9 aylık evlıyım nası gectı anlamadım bıle.. umarım tez zamanda kavusursunuz canım...

Ayy ne güzel ya Allah bozmasın inşallah teşekkürler iyi dileklerin için, merhaba bu arada :)

iyi pazarlar hanımlar bugün hava güzel bizde çıkıcaz dışarı eşimle :icecream:

hoşgeldin canım aramıza günler su gibi gelip geçiyor walla bir bakmışsın evlenmişsin bana da çok uzun gelirdi ama bak şimdi koskoca ev olduk bizde allah sana da nasip etsin a.s.

selam kızlar bizde piknikten geldik duşlarımızı aldık şimdi dinleniyoruz şansımıza havada güzeldi çok eğlendik oğlumada bayabi değişiklik oldu

ooo dilekcim hosgeldın canım.. oh ne gusel havanın tadını cıkarmıssınız.. nasıl ıyı gelır sımdı dınlenmek.. benım eşimde bıraz önce geldı mesaıden,şimdi dısarı cıkıos yürüyüş yapalım ascık.. optum canım...

naber hanımlar nasılsınız iyimisiniz bugün gezdik dolaştık uzun zamandır bu kadar eğlenmemiştim çok güzeldi kızım çok mutlu oldu bugün dilek sen bilirsin cennet parkına gittik ohhh çok iyiydi valla arkadaşlarda geldi güzel bir gündü bugün uzun zamandır dışarı çıkmıyorumda hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…