Asker Eşleri

kaç zamandır yapmıyodum zaten cnm ya..ev kirlendi iyce...kocamda nöbetçiyken yaptım işte ama şuan sırtım fılan çok agrıyo

biz kadınlar duramıyoruz demi bende öyleyim sabahtan akşama kadar temizlik yaparım akşamda ağrısını çekerim -tatlicadiarzu-

kızlarr ben geldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bugun aksam ustu 4 gıbı geldım derken annemler benı bıraktı bı cay ıcıp cıktılarr bızde esımle arkadasların yanına pıknıge gıttıkk ordan oturmaya anca bu saatte eve geldıkkk :))) ne gezentıyımmmm

dugun cok guzel gectı bı oynadım sormayınnnnnn oturmadım hıccc :)))

walla ben diycektim ne gezentisin diye sen demişin kaydirigubbakcemile3 maşallah kızzz gez walla ohh sefan olsun

eeee oyna oyna yorulursun tabi rejim ne alemde iyi bak zayıflamışındır oynayarak kaydirigubbakcemile3

evet canım biliyorum orası çok güzel uzun zamandır bende hiç gitmedim geldiğimdede pek fırsat buup gidemiyoruz iki arada gezerkengençliğimde ne günlerim oldu orada ahhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhh

hoşgeldin canım oh durmak yok yani bu kadar gezilirmi bir güne neler sığdırmişsınız vallah bizde dün piknikteydik bizimde çok güzel geçti
iyi bol bol kurtlaını döktürmüşsündür artık:roflol: iyi olmuş kız ne güzel işte :dance:

handan ablam resimlere baktık çok güzel çıkmışsınız allah dostluğunuzu daim etsin inşallah

günaydın. ben yokken neler yaptınız.asayiş berkemalmi. eşimin izini bitti bu gün işe başladı.kızlar walla çok özlemişim hepinizi.

günaydın. ben yokken neler yaptınız.asayiş berkemalmi. eşimin izini bitti bu gün işe başladı.kızlar walla çok özlemişim hepinizi.
günaydınnnn canımm... nrlerdeydınnn....
günaydın herkeseeeeeeeeeeee
gunaydınnnnnn
kızzzz nerelerdesin ben pek girmiyorum bu aralar zaten pc de sorun vardı.sen msn de yoksun kaç zamandır şekerimmmm
amanda aman.. benım zuzum gelmişşşşş... ben buralardayım tatlışım,msn acıkkk ama cevrımdısı genelde... özledım senı ben yaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…