Asker Eşleri

evet canım biliyorum orası çok güzel uzun zamandır bende hiç gitmedim geldiğimdede pek fırsat buup gidemiyoruz iki arada gezerkengençliğimde ne günlerim oldu orada ahhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhh

canım ilk defa gittim oraya hakikaten güzelmiş en azından kızım çok eğlendi bıraktın koştu hopladı zıpladı çok mutlydu dün ama kaç gündüe gece uyumuyor :1no2:

DeĞer verdıĞın ınsanlar sana deĞer vermıyorsa bırak kendı deĞerlerıyle kalsınlar elmas

hanımlar ben kaçtım temizlik bekliyor malum pazartesi kızın kahvaltısı var onu yaptırayım görüşürüz öptüm hepinizi dilek cennetin fotolarını koycam bakarsın

selam kızlar nasılsınız bende işimi bitirdim yemeğimi ateşe koydun geldim sizler neler yaptınız

merhabalar hoş geldiniz elmasım noldu kızz derdin varsa paylaş yardımcı olmaya çalışalım kimse mutsuz olmasın :teselli:

iyiyiz canım sen nasılsın nerelerdesin bir kayboldum pir kayboldum iyisinizdir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…