Asker Eşleri

evet canım sizin içinde yedik vallah kulaklarınızıda çınlattık ablacım çağırdık o kadar gelen olmadı biz ne yapalım

slm evt gittim geldim dileğe eelerine sağlık hepsi çok güzeldi nedn gelmediniiz anlamadım cokacimcoookcokacimcoookyedim ben sizin yerinize ama merak etmein canlarım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:içelim:

sorma kız pek dertleştik ondan duymamışızdır kusura bakma :roflol:sırnaşık şey:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3

ay evet gülmeleriniz taaaaaa sokaktan duyuluyordu nedense benim kapıyı açamadınız bir türlü gülmekten hadi neyse dedim bende geri döndüm üzüldüğüm kısırdan yaparak sarmasından olduk ben ona çok üzüldüm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol:

canlarım ben kaçtım kızın üstünü değiştireceğim kendi üstümüde değiştireyim eşim gelecek şimdi olmaz böyle dağınık dağınık sonra beğenmez bizimki kaydirigubbakcemile3:jeyyar:

selam ben geldim nerdesiniz ya

elmascım o kadar dalmışıs ki duymadık bidahaki sefere artık her zaman beklerim

yok canım bende bişey yapmadım daha..
hehhe annemler geldı sonra görüşürüz canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....

ohh gözlerin aydın olsun ne güsel.....

gözünaydın canımm :) toplanmak için bile olsa annenlerin yanında olması güzel keyfini çıkar kaydirigubbakcemile2
evet canım kesınlıkle :)
görüşürüz canım bol bol öp anneni bizim yerimizede
öpüyorum halen :)))
saol dileğimmmm... aaa kım cagırdı,ben duymadım siz duydunuz mu kızlar???:jeyyar:

gözün aydın tatlım çok selamlar
saol ablacım,annecıgımınde selamı var yanımda sımdı :)))
evet canım sizin içinde yedik vallah kulaklarınızıda çınlattık ablacım çağırdık o kadar gelen olmadı biz ne yapalım
:1shok: :1shok:
slm evt gittim geldim dileğe eelerine sağlık hepsi çok güzeldi nedn gelmediniiz anlamadım cokacimcoookcokacimcoookyedim ben sizin yerinize ama merak etmein canlarım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:içelim:
saol canım.. yemiş kadar olduk...kaydirigubbakcemile3
yok canım bende bişey yapmadım daha..

ohh gözlerin aydın olsun ne güsel.....

ben 3-4 koli yapmısım bile... rahatken yapıyım dıyorum meydandakılerı...

saol ruyanazımm... ama pzt ya da salı gıdecekler bakalı.. (

ebrucum gözün aydın annene çook slm söyle hoşgelmişşş burayada sefa getirmişa.s. bu arada herkes kolilemeye başlamış daha bizim taşınmamıza 2 ay var siz ne zzaman taşınıyorsunuz ki şimdiden başladınız kızlarrr

canım ben 20 gün sonra taşıncam ama sadece kışlıklarımı 1 koli yaptım o kadar :lepi:

hımmm siz daha erken taşınıyorsunuz,walla ben öylece duruyorum zaten eşimde koli getirmiyor şimdi getirirsem sen durmaz evi ayağa kaldırırsın diyorkaydirigubbakcemile3 uyyy benimde derdim şu kışlıklarla bir kaldırsam rahatlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…