afiyet olsun artık birer lokmada bizim için yemişsinizdir dimi yerimseniben
geldim ben o kadar kapıyı çaldım açan olmadı ne yapayım geri döndüm bende kaydirigubbakcemile3
sorma kız pek dertleştik ondan duymamışızdır kusura bakma :roflol:sırnaşık şey:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3
öpüldünüz hoşçakalın kaydirigubbakcemile5
yok canım bende bişey yapmadım daha..
saol canımmm....
sanada gunaydınnn...
toplanıyorsun de mı yavas yavas....,
bende yaptım bıkac kolı bakalım...
ellerımı fazla zorlayamıyorumda annem gelınce devam edıcem bakalım...
sana da kolay gelsın canım...
hehhe annemler geldı sonra görüşürüz canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....
evet canım kesınlıkle :)gözünaydın canımm :) toplanmak için bile olsa annenlerin yanında olması güzel keyfini çıkar kaydirigubbakcemile2
öpüyorum halen :)))görüşürüz canım bol bol öp anneni bizim yerimizede
saol dileğimmmm... aaa kım cagırdı,ben duymadım siz duydunuz mu kızlar???:jeyyar:ebrucum hadi gözün aydınkaydirigubbakcemile3
ablacım keksiz olurmu vardı kısırda vardı yaprak sarması büsküvili pasta falan vardı işte çağırdık gelmediniz biz ne yapalım ama:çok üzgünüm:
saol ablacım,annecıgımınde selamı var yanımda sımdı :)))
gözün aydın tatlım çok selamlar
:1shok: :1shok:evet canım sizin içinde yedik vallah kulaklarınızıda çınlattık ablacım çağırdık o kadar gelen olmadı biz ne yapalım
saol canım.. yemiş kadar olduk...kaydirigubbakcemile3slm evt gittim geldim dileğe eelerine sağlık hepsi çok güzeldi nedn gelmediniiz anlamadım cokacimcoookcokacimcoookyedim ben sizin yerinize ama merak etmein canlarım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:içelim:
yok canım bende bişey yapmadım daha..
ohh gözlerin aydın olsun ne güsel.....
ebrucum gözün aydın annene çook slm söyle hoşgelmişşş burayada sefa getirmişa.s. bu arada herkes kolilemeye başlamış daha bizim taşınmamıza 2 ay var siz ne zzaman taşınıyorsunuz ki şimdiden başladınız kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?