Asker Eşleri

günaydın hanımlar herkese iyi hafta sonları
birazdan temizliğimi yapıp dışarı çıkacağım pazara gideceğim gezeyim azıcık 2 aydır pazara gitmiyorum
bu arada bugün eşimin doğum günü akşamda birsürü faaliyetimiz var :jeyyar:
bugün anlıycanız bira gezineyim

elmascım oh ne güzel pazara gidebiliyosun buralarda dogru düzgün pazar bile yok bende çok severim pazara gitmeyi...eşininide dogum günü kutlu olsun...iyi eglenceler size cnm... tayinciler hadi son bir hafta kaldı açıklanmasına tayinlerin...hayırlı yerler inşallah herkese...

eşinin dogujm günü kutlı olsun canım...
günaydın kızlar güzel bir hafta sonu diliyorum herkese.....

Canım benim eşinin doğum günü kutlu olsun.
Gez bakalım hadi eğlenin akşama güzel bir kutlama yapın hadi

Kızlar iyi geceler herkese...

Toplanın bakalım tayinciler kolay gelsin sizlere kaydirigubbakcemile3
saolll ablacımmmmm
saol aylincim....
hazıran sonunda tasınacagız canım sımdılık öle görünüyor...
Bos vaktım varken bıraz kolaylatıyım dıyorumda,cunku 15 gun sonrada tatıle gıdecegız ya kafadan 15 gun yapamıcam ve gerıye kalıyo yıne 15 gun kadar..sıkısmayım dıye sımdıden toplayım dedım baska turlu olmıcakkk...
iyi günler hanımlar
iyi gunler canımmm
Eşinin dogum gunu kutlu olsun canım...
Güzel bir hafta sonu diliyorum hepinize kızlar kaydirigubbakcemile3
saol ablacım...

herkese ıyı haftasonlarıııı hanımnlarrr...

aynen ..o yüzden sesimi çıkartmıyorum ..naparsın işte ...aslında çok temiz ama bana güvenmemesi için yanımda bile iş buyuruyorum :))) bazen tepki verio ama :)))) olsun devammm ilerde faydasını görecem ..

bu arada çiğdem işteeeeeeeeeeeeee ..hahhaha benimki de derdi bana o da çekirdek diyooo çiğdem bilmezmiş ,ama ben hep çiğdem derim ,o ne diye sorduğunda çiğdem iştee deyince artık o bana benzedi çiğdem çitleyelim diyoo :))) hahhahahaaa süprizzzzz

slm herkese ii hafta sonları dilerimmmmmmm
saol mıyasemmmm

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :jeyyar:

kesinlikle ..,izmirin yerlisiyiz biz ,eski foça lı ..annemde bir laflar var kelimeleri hayatınızda duymamışsınızdır ..domat işte yaa ,meşe oynar çocuklar , gevrek ve kumru işte :)) kumru da bildiğimiz simitin istiridye görünümünde içinde peynir domates ve biber konması ..çiğdem çitleriz , kordonda yürürüz :))) ksk liyiz göztepeyi hiç mi hiç sevmeyiz :)) ksk deniz boyunda hep çiğdemciler vardır bolbol çitlenir :))) :lepi:

35,5....sositososito

ebru anneciğin gelmiş gözün aydın ..gittiler mi ? ne arıyorsun nette bakimm .. hihoyyyt
elmascım eşine mutlu yıllar şekerim ,bebeni bana vir ,işiniz vardır şimdik sizin :))))
:jeyyar:

35,5....sositososito

bu arada şaka maka fb ile gs muhabbeti izmir de de mevcut ...ksk ile göztepe anlaşamaz :)) hahahaa geçen gün otobüsle bi yere gidiyorduk karşı taraftaydık tabii ,otobüüsn içinde ksk li atkı takan biri varmış ,otobüsün önüne geçtiler çık dışarı burda yerin yok diye bağırdılar göztepeliler .hiç hoş değildi ben de bişiy oldu sandım meğersem ksk atlı taktı diyee otobüsü taşladılar ..bu olaylar hep olur ama abartmamak lazım ...ben ksk liyim ancak ksk doğumlu olduğumuz içindir ,bu yakada her şey ksk üzerine diye karşı taraftakiler niye çekemezler anlamam ,belediye halbuki izmirin merkezine daha çok yoğunluk vermiş durumdaaaaaaaaaaaaaaaaaa , neyse ... :)) derin konulara mı girdim ne ?? kaydirigubbakcemile3

izmirin yarısı ksk li :)) 35,5

he bi de biz merkeze izmir deriz :))))))))))))))))))))))) kemeraltına gideceğizdir mesela izmire gideceğiz deriz :))))))

e memleket büyük olduğu için sanırım bunu ben de anlamam ama dilimize yerleşmiş en azından bbenim ..

fazlada abartmamak lazım bazı seylerı ama bızım ınsanlarımız maalesef bagımllısı olup cıkıyorrlar...
bende okurken sıkıntısını cektıgım oldu nıye mı,sırf nüfus cuzdanımda dogum yerım karsıyaka oldugu için... Takan göztepelı hocalarımda vardı,şaka gıbı di mi? Aslen deilim dıyordum ama nafıle...
oralarda dıkat etmen lazım cnm...

iyi hafta sonları kızlar elmascm eşinin doğum günüsü kutlu olsun ne hidye vercen kız kocana :jeyyar:

hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar çok sağolun kaydirigubbakcemile5
melis kızımı akşam sana yolluyorum ok :jeyyar: :roflol:

öldüm kızlar yorgunluktan mutfaktaki tabak tencere bardak ne varsa yıkdaım koliledim az bıraktım rüyayla kendime....ama çok yoruldum ya beynim döndü ne zor işmiş.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…