Asker Eşleri

öldüm kızlar yorgunluktan mutfaktaki tabak tencere bardak ne varsa yıkdaım koliledim az bıraktım rüyayla kendime....ama çok yoruldum ya beynim döndü ne zor işmiş.......

ayy canım benimm ya ,kolay gelsin şekerim geçen ay da ben de senin durumundaydım anlarım seni ..kolilerin üzerine büyük büyük kırılır eşya cam falan diye yaz şekerim ...bi de başında dur arada kollayın adamları ,atıyorlar :)) kötükedihüso

......Elmas...... hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar çok sağolun
melis kızımı akşam sana yolluyorum ok

hehhe yolla şekerim :)) ee napcanız siz bakiiiiiiiim hııııııı enişte yeni aldığı arabasını mı gösterecek sanaa gamyoncuiremsu :jeyyar:

öldüm kızlar yorgunluktan mutfaktaki tabak tencere bardak ne varsa yıkdaım koliledim az bıraktım rüyayla kendime....ama çok yoruldum ya beynim döndü ne zor işmiş.......

Ayy canım yaa.. bende bugün son yıkancakları yıkadımm.. Annemde yorganları cıkardı havalandırdık... Vakumlu posetlerımde gelırse dolapların ıcı bazanın altıda bosalmıs olacak ınsallah yaa... canımmm sana cookk kolayy gelsınnn...

selam kızlar nasılsınız bizde bugün piknikteydik çok eğlendik oğlumu sezonun ilk denizine girdirdik gelincede yürüyüşe gittim geldim şimdi duşumu alaıcan size iyi akşamlar

selam kızlar nasılsınız bizde bugün piknikteydik çok eğlendik oğlumu sezonun ilk denizine girdirdik gelincede yürüyüşe gittim geldim şimdi duşumu alaıcan size iyi akşamlar

ohh ne guzelll bura cook sıcaktı ama aksam kapandı yagıs gelıyomus....

eşimde nöbette bugün ama allahtan yalnız deılım annemler burada :)))

ılk defa nöbetınde ıyı ve rahat uyku uyuyacagım..cunku annecımle yatacagım :)))

Özebus benımde kocıŞım nÖbetÇı,ben senın gıbı Şanslı degılım malesef yalnızım ve sıkıntıdan patlıyorum

evet bu hafta içi açıklanır heralde....cumaya kalmaz diye düşünüyorum...gerçi söylentiye göre ayın sonunuda bulabilirmiş..hayırlısı

evet yazı gelmiş 22 sinde belli olur dedi eşim ay ben cok heyecanlıyım hem bebeğim gelecek hem de batı tayinimiz belli olacak kızlar inşallah ii yerlere gideriz

ben de yorganları falan güneşlettim canım benim konsolla salon koltuklarım hallolsa yeter 19 mayısta yapçam onlarıda arkadaşımla halletçez o gün tatailya.......

kuzum ya elazıgı bizde ilk sırada yazmıştık inan ama hiç memnun kalmadık alay komutanı indirmedi bizimkileri dagdan palu die bi ilçesindeyiz inşallah oraya cıkmaz sizinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…