öldüm kızlar yorgunluktan mutfaktaki tabak tencere bardak ne varsa yıkdaım koliledim az bıraktım rüyayla kendime....ama çok yoruldum ya beynim döndü ne zor işmiş.......
......Elmas...... hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar çok sağolun
melis kızımı akşam sana yolluyorum ok
öldüm kızlar yorgunluktan mutfaktaki tabak tencere bardak ne varsa yıkdaım koliledim az bıraktım rüyayla kendime....ama çok yoruldum ya beynim döndü ne zor işmiş.......
selam kızlar nasılsınız bizde bugün piknikteydik çok eğlendik oğlumu sezonun ilk denizine girdirdik gelincede yürüyüşe gittim geldim şimdi duşumu alaıcan size iyi akşamlar
Özebus benİmde kocİŞİm nÖbetÇİ,ben senİn gİbİ Şanslı degİlİm malesef yalnızım ve sıkıntıdan patlıyorum
inşallah bu taraflara gelirsiniz van tercih ettinizmi yada kaçıncı sırada...
evet bu hafta içi açıklanır heralde....cumaya kalmaz diye düşünüyorum...gerçi söylentiye göre ayın sonunuda bulabilirmiş..hayırlısı
hadi hayırlısı ilk şarkınızdır heralde...
evet yazı gelmiş 22 sinde belli olur dedi eşim ay ben cok heyecanlıyım hem bebeğim gelecek hem de batı tayinimiz belli olacak kızlar inşallah ii yerlere gideriz
ayy canım benimm ya ,kolay gelsin şekerim geçen ay da ben de senin durumundaydım anlarım seni ..kolilerin üzerine büyük büyük kırılır eşya cam falan diye yaz şekerim ...bi de başında dur arada kollayın adamları ,atıyorlar :)) kötükedihüso
yazdım canım dikkat etmezsek kırılırlar zaten............
hehhe yolla şekerim :)) ee napcanız siz bakiiiiiiiim hııııııı enişte yeni aldığı arabasını mı gösterecek sanaa gamyoncuiremsu :jeyyar:
Ayy canım yaa.. bende bugün son yıkancakları yıkadımm.. Annemde yorganları cıkardı havalandırdık... Vakumlu posetlerımde gelırse dolapların ıcı bazanın altıda bosalmıs olacak ınsallah yaa... canımmm sana cookk kolayy gelsınnn...
ben de yorganları falan güneşlettim canım benim konsolla salon koltuklarım hallolsa yeter 19 mayısta yapçam onlarıda arkadaşımla halletçez o gün tatailya.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?