Asker Eşleri

kuzum ya elazıgı bizde ilk sırada yazmıştık inan ama hiç memnun kalmadık alay komutanı indirmedi bizimkileri dagdan palu die bi ilçesindeyiz inşallah oraya cıkmaz sizinki

yapma ya... ınsallah canım,artık ne cıkarsa bahtımıza dıyelım,herseyın hayırlısı olsun sızın ıcınde...

gecenkıne göre hadıse cok ıyıydı bence... gecenkınde bende hıccc begenmemıstım ama bu sefer daha ıyıydı..1 . olurmuyuz bılmem ama azerbaycan rıskınıde göz önune alırsak yınede ıyı bır derece alırıs dıyorum..

bence hadise canlı şarkı söylemesin yaa ben ilk defa dinliyrum hadise yi canlı.sesini beğenmedim yaa neyse yine de ülkemizi temsil etti. sağolsun varolsun ne diyeyim kaydirigubbakcemile3

off dımı ya salon zaten düşündürennn... eşin gelecek mı esya toplamaya cannım...

canım eşim 30 da burda olcak 31 inde hem benim dogum günüm hem kızımızın gösterisi var...
ama 31..inin gecesi ankaraya gidicek görev var 5 gün orda kalcak sonra gelcek o zman kadar ben toplarım herhalde sadece beyaz eşyalar kalır onlaraıda eşimle allderiz ..
bugun sana güveniyorum beybim sen herşeyi güzel yaparsın ben seni bilirim dio....dedim gaz verme bana sen burda olsaydın görürüdün kim güzel yapıo dedim keşke yanında olsamda bütün evi ben toplasam dio canım benim ya kıyamam çok şeker çok yardımcıdır benim kocişim.......
neyseyatayım artıkın hadisede 4 oldu moralim bozuldu zaten...

günaydın hanımlar yeni kalktık kuzumla eşim herzamanki gibi mesaide yalnızız yine şu güzelim havayı değerlendiremiyoruz bir türlü ama olsun canları sağolsun
öpüyorum sizi hanımlar

selam kızlar nasılsınız bizde evdeyiz bugün eşim gitti dışarıya bizde oğlanla kaldık oda ağlayıp duruyor oda gidecekmiş babaasıyla

slm kızlar benim kocişimde nöbetten geldi sabah babası ben ve yavrucumuz brança gittik havada çok güzel burda....yaz geliyor ne güzel....

iyi cnm işte ugrasıp duruyoruz bebegimde günden güne büyyo teyzesi...bide cinsiyeti kesinleşseydi daha mutlu olcaktım ama :)

slm herkese nasılsınız gliba sıcak bi tarftan pazar günü oldu için gelen giden olmamışkaydirigubbakcemile3

evet kimse gelmemiş ben ev topluyom hadi işlerim var siz nerdesiniz bakimmnm..pazar pazar kocişlerinizde evde keyif yapıonuzz demi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…