Asker Eşleri

huzurlu gecelerr hatunlarrrralkisalkisalkis
bizde kocacımla gezdikk tozduk nihayetinde bıktırdık oğluşuumla beni anneannemize bırakıp kaçtııkaydirigubbakcemile3 yarında erkenden gataya gidicez uyumadan bir bakim kaçim dedimgeçmişi okuyamadım ama öpücüklerimi yolluyorumma.s.

günaydın kızlar iyi haftalarhihoyyyt

gunaydınn sekerlerr nasılsınızzzzzz

dun gezıye gettık alayca bırlıkte super gectı cok yorulmusum eve gelınce hmen yattımmmmm

saaat 10 toplandıkk otobuslere bındık ıhsanıye dıye bı karakolda cok guzel kahvaltı yaptık acık bufe gıbı yapmıslar sonra gezıye magralara gıttık argun cekıldıgı yerlere bıttık ama oraları gezerkennnn acıktık dıye dondukk aksam gene aynı yerde mangal yapmıslar aksam yemegıne onu yedıkk ustunede bı oynadıkkk yorgunlukla superdııııı :)))

resımlerı ekleyebılırsem eklıcemmm

sağol dilek im ..ne bilim yaa ,yaz geldi çorapları attım :)) off yaa ayakları mı üşüttüm nedir .? nere gittin bacım ..

burdan tüm böcülere 'gülben ergen & oğuzhan ikilisinden giden günlerim oldu '' parçasını hediye ediyorum ,benden size gelsin .. süprizzzzz

ay evde yalnız da hastalık hiç çekilmiyoo :)) kociş olsa da nas yapsam yaahu ..

sağol canımcım .. içtim ağrı kesici ,sıcak çorba da içtim :))
:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…