Asker Eşleri

yarasın tatlım mangaldan kaçış yok demi

iyi yapmışsınız ne güzel ihtiyaç oluyor böyle geziler

Selam kızlar herkese iyi haftalar yoruldum bende bugün temizlik vardı sil süpür aynı işler bıktım ben artık emekli olmak istiyorum ev hanımlığından :Saruboceq:

amaninn ne sıcakk kaydirigubbakcemile2 yağmur da yağacak gibi ama.nasılsınız hanımlar :) bütün hafta sonu pek uğramamış kimsecikler.ayyy bu hafta son artık.cuma tayin günü.ben takıldım bu tayin olayına ama ilk tayinimiz kızlar çooook heyecanlıyım hihoyyyt bu arada temizlik yapanlara kolay gelsinnnn :teytey:

kızlar :)) ne edionus bakiim ....

ay biri temizlik mi dedi .. -tatlicadiarzu-

miyase ile dilek gene mi buluşuyoolar ..: kızgın:

ank ablam emekli mi oluooo ..:1shok:

pelincannnnnnnnnım nerdeeeeeeee ..

ebru annesinin kanatları altında mı kaldı .:1shok:

ben neden ders çalışamıyorum :1no2:

niye hava sıcakkkk CADIARZU

tayin mi var yinee yerimseniben

nakliyat paraları niye bu kadar pahalı kafamçokkarıştı

yağmur mu yağacakmışşşş fisfisfis

2030 ne zaman gelcek eşim emekli olcekk :sm_confused:

bu arada atanabilecek miyim bu yıl :içelim:

ben kimim ?
:uhm:

meliscim buluşacaktık ama oğlum uyudu gidemedim pazara gidecektik bunlar hep senin yüzünden nazar değdiriyorsun bize kötükedihüsoklava:

beni unutmuşsun şekerim klava: bari benide yaz bebişimin cinsiyeti kızmı erkekmi :uhm:

sivaslı öğrenemedin mi kuzum cinsiyetini bebeişinin

cnm valla benim durum karışık bi kız diyolar bi erkek...degişik doktorlara gidiyorum kimisi kız diyo kimisi erkek en son olarakta bacak arası kordon doluymuş göremediler göremedikleri içinde kız olabilir dediler....bende 24 .haftamda girmeyi düşünüyorum ....seninki kaçıncı haftada belli olmuştu narencim...

:)) canım benim ..belli mi cinsiyetin bakiim ,naren senin de belli mi ya ,bi de doğum yapan arkdaşım vardı yaa yeni anne o naptı ??

işte cnm tam belli degil...

kendini arayan bir melis :uhm:kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…