Ayy şu an nerdesiniz inşallah istediğiniz yer çıkar
cnm valla benim durum karışık bi kız diyolar bi erkek...degişik doktorlara gidiyorum kimisi kız diyo kimisi erkek en son olarakta bacak arası kordon doluymuş göremediler göremedikleri içinde kız olabilir dediler....bende 24 .haftamda girmeyi düşünüyorum ....seninki kaçıncı haftada belli olmuştu narencim...
ayy belli olsa da biz de bilsek yeğenimiz neymiş :) isim bulsak ona :ecrin_bebek: bişey düşündüzmü canımm kaydirigubbakcemile3
cnm eylülde dogum yapcam hayırlısıyla inşallah.kız olursa eylül düşünüyorum ama erkek olursa bakalım daha net bişi yok...:CüvCüv:
eheheh evet kuşum annemın kanatları altındayım halen :))kızlar :)) ne edionus bakiim ....
ay biri temizlik mi dedi .. -tatlicadiarzu-
miyase ile dilek gene mi buluşuyoolar ..: kızgın:
ank ablam emekli mi oluooo ..:1shok:
pelincannnnnnnnnım nerdeeeeeeee ..
ebru annesinin kanatları altında mı kaldı .:1shok:
ben neden ders çalışamıyorum :1no2:
niye hava sıcakkkk CADIARZU
tayin mi var yinee yerimseniben
nakliyat paraları niye bu kadar pahalı kafamçokkarıştı
yağmur mu yağacakmışşşş fisfisfis
2030 ne zaman gelcek eşim emekli olcekk :sm_confused:
bu arada atanabilecek miyim bu yıl :içelim:
ben kimim ? :uhm:
selam canım hosgeldın...a.s.slm hanımlar bende katıldım aranıza alırmısınız benideeee...
canım eşim 30 da burda olcak 31 inde hem benim dogum günüm hem kızımızın gösterisi var...
ama 31..inin gecesi ankaraya gidicek görev var 5 gün orda kalcak sonra gelcek o zman kadar ben toplarım herhalde sadece beyaz eşyalar kalır onlaraıda eşimle allderiz ..
bugun sana güveniyorum beybim sen herşeyi güzel yaparsın ben seni bilirim dio....dedim gaz verme bana sen burda olsaydın görürüdün kim güzel yapıo dedim keşke yanında olsamda bütün evi ben toplasam dio canım benim ya kıyamam çok şeker çok yardımcıdır benim kocişim.......
neyseyatayım artıkın hadisede 4 oldu moralim bozuldu zaten...
saol ablamm benım... gercekten hıc kolay deıl daha 10 ay oldu ne de zevkle yerlestırmıstım ceyızlerımı esyalarımı,sımdı ıse nasıl yoruyor anlatamam ablacım.. eşimle babam tekrar işe gırıstı valla,benım ayaklarım cok acıyor artık,bırde pazara cıktım bugun off cok yorgunum...neyse bıras daha bakıyım onlarada gene ugrarım arada sıze,ösledım yaw...Hadi bakalım kolay gelsin ebrucum sana kolay değil toplanmak ama yerleşmesi daha zevkli oluyor inan..
Rüyanazcım sanada kolay gelsin canım enişte bayağı bir gaz vermiş sana bırak birazda eşin toplasın
Hoşbulduk canım burası baya güzel bir yere benziyor aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum...:dance:
saol ablamm benım... gercekten hıc kolay deıl daha 10 ay oldu ne de zevkle yerlestırmıstım ceyızlerımı esyalarımı,sımdı ıse nasıl yoruyor anlatamam ablacım.. eşimle babam tekrar işe gırıstı valla,benım ayaklarım cok acıyor artık,bırde pazara cıktım bugun off cok yorgunum...neyse bıras daha bakıyım onlarada gene ugrarım arada sıze,ösledım yaw...
Evet canım coook guzell burası :))
Bende deısık bır nıck gorunce cok sevındım...:1hug:
Hoşbulduk canım burası baya güzel bir yere benziyor aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum...:dance:
Ebrucum şimdi çok daha farklı bir ev olacak eşyaların bile gözüne değişik gelecek tecrübeyle sabittir bu.
Ailenin yanında olması çok büyük bir avantaj şimdi senin için yardımda olur nr güzel
Deıl mı ya.. her tasınma yenı bır hayat ve tecrube demek ki...
Yarın gıdıyorlar ablacım ama çoğu bıttı,bende ufak ufak elıme gecenı toplarım artık...
Ama esya gıdecegı zaman yıne gelecekler, annecim gelırız tabi dedı... ohh cektım bende :))
Zaten bır eşim bırde aılem var yanımda cok şükür.. Ha bu arada sızler de varsınız tabı,manevı destekte cook ama cook önemlı.. surda 2 dk takılıyım dedım desarj oldum yemınle...
Acele etme o zaman sende yavaş yavaş yaparsın artık maden annenler tekrar gelecekmiş.
Şurası bile yetiyor bazen inan deşarj oluyoruz burada.
iyi akşamlar hanımlar bende kaynanalar var geldiler en sonunda pek uğrayamam buralara(
Hadi bakalım kolay gelsin ebrucum sana kolay değil toplanmak ama yerleşmesi daha zevkli oluyor inan..
Rüyanazcım sanada kolay gelsin canım enişte bayağı bir gaz vermiş sana bırak birazda eşin toplasın
:)) canım benim ..belli mi cinsiyetin bakiim ,naren senin de belli mi ya ,bi de doğum yapan arkdaşım vardı yaa yeni anne o naptı ??
cnm valla benim durum karışık bi kız diyolar bi erkek...degişik doktorlara gidiyorum kimisi kız diyo kimisi erkek en son olarakta bacak arası kordon doluymuş göremediler göremedikleri içinde kız olabilir dediler....bende 24 .haftamda girmeyi düşünüyorum ....seninki kaçıncı haftada belli olmuştu narencim...
işte cnm tam belli degil...
Ay sonunda tatile gıdıyoruz kısmetse ablacım nerden baksam 15 gun yokum,gelıncede 15 gunum kalcak,son gunlere sıkısmasın dedık... daha o arada ev buluncak vs of düşündükce daralıyorum ablam ya..
neyse gene kacıyım ben yanlarına bır ıkı kutu daha yapayım gene gelırım... :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?