Asker Eşleri

eheheh evet kuşum annemın kanatları altındayım halen :))

slm hanımlar bende katıldım aranıza alırmısınız benideeee...
selam canım hosgeldın...a.s.

Ah bu eşler nasılda biliyolar işlerini :))) Allah basımızdan eksık etmesın...

Iyı aksamlar canlar.....

2 gundur gıremedım valla ölüyorum yorgunluktan yaa ayaklarımın altı ates gıbı yanıyorr...

salonu komple topladık bitti :)) vakumlu posetlerım geldı yorganlarım yastıklarım hepsı onlarıda kaldırdım... Çoğu bıttı cok sukur yaw... ohh

özledım sızlerı neler yapıyorsunuz bakim...:1hug:

Hadi bakalım kolay gelsin ebrucum sana kolay değil toplanmak ama yerleşmesi daha zevkli oluyor inan..

Rüyanazcım sanada kolay gelsin canım enişte bayağı bir gaz vermiş sana bırak birazda eşin toplasın

Hoşbulduk canım burası baya güzel bir yere benziyor aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum...:dance:

Hadi bakalım kolay gelsin ebrucum sana kolay değil toplanmak ama yerleşmesi daha zevkli oluyor inan..

Rüyanazcım sanada kolay gelsin canım enişte bayağı bir gaz vermiş sana bırak birazda eşin toplasın
saol ablamm benım... gercekten hıc kolay deıl daha 10 ay oldu ne de zevkle yerlestırmıstım ceyızlerımı esyalarımı,sımdı ıse nasıl yoruyor anlatamam ablacım.. eşimle babam tekrar işe gırıstı valla,benım ayaklarım cok acıyor artık,bırde pazara cıktım bugun off cok yorgunum...neyse bıras daha bakıyım onlarada gene ugrarım arada sıze,ösledım yaw...
Hoşbulduk canım burası baya güzel bir yere benziyor aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum...:dance:

Evet canım coook guzell burası :))
Bende deısık bır nıck gorunce cok sevındım...:1hug:

Ebrucum şimdi çok daha farklı bir ev olacak eşyaların bile gözüne değişik gelecek tecrübeyle sabittir bu.
Ailenin yanında olması çok büyük bir avantaj şimdi senin için yardımda olur nr güzel

Deıl mı ya.. her tasınma yenı bır hayat ve tecrube demek ki...

Yarın gıdıyorlar ablacım ama çoğu bıttı,bende ufak ufak elıme gecenı toplarım artık...

Ama esya gıdecegı zaman yıne gelecekler, annecim gelırız tabi dedı... ohh cektım bende :))

Zaten bır eşim bırde aılem var yanımda cok şükür.. Ha bu arada sızler de varsınız tabı,manevı destekte cook ama cook önemlı.. surda 2 dk takılıyım dedım desarj oldum yemınle...

Acele etme o zaman sende yavaş yavaş yaparsın artık maden annenler tekrar gelecekmiş.
Şurası bile yetiyor bazen inan deşarj oluyoruz burada.

Acele etme o zaman sende yavaş yavaş yaparsın artık maden annenler tekrar gelecekmiş.
Şurası bile yetiyor bazen inan deşarj oluyoruz burada.

Ay sonunda tatile gıdıyoruz kısmetse ablacım nerden baksam 15 gun yokum,gelıncede 15 gunum kalcak,son gunlere sıkısmasın dedık... daha o arada ev buluncak vs of düşündükce daralıyorum ablam ya..

neyse gene kacıyım ben yanlarına bır ıkı kutu daha yapayım gene gelırım... :))

iyi akşamlar hanımlar bende kaynanalar var geldiler en sonunda pek uğrayamam buralara (

yok eşim gelene kadar hepsini halletçem söz verdim kendimöe eşim gelince beraber rahat rahat gezeriz ablacım......gümüşlügümü salon koltuklarımı bitirdim bugun...sadece yatak odam mutfak köşemim kaldı bide beyaz eşyalar tabi...
oturma odamın koltuklarını satıyorum onları götürmeyecem....

:)) canım benim ..belli mi cinsiyetin bakiim ,naren senin de belli mi ya ,bi de doğum yapan arkdaşım vardı yaa yeni anne o naptı ??
evet benim bi çileğim olcakkkkkhihoyyyt​

hayırlısı olsun saglıklı olsunda önemli değil cinsiyeti 20. haftada öğrendik biz kuzummm inşallh sende öğrenirsin en kısa zamanda detalıya girmedinmi sen​

eşin gider nasılsa ev bakmak için sende son kalan şeyleri toparlarsın artık

şöle güzel bir tatil yaparsın artık kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…