evet benim bi çileğim olcakkkkkhihoyyyt
hayırlısı olsun saglıklı olsunda önemli değil cinsiyeti 20. haftada öğrendik biz kuzummm inşallh sende öğrenirsin en kısa zamanda detalıya girmedinmi sen
güneydın kızlar elimde bişey çıktı dolama gibi bişey zonkluyo morardı ne yapabilirim sizce....
güneydın kızlar elimde bişey çıktı dolama gibi bişey zonkluyo morardı ne yapabilirim sizce....
bizde bandırmadanız hemde kendi memleketimiz ayrıca..Memnun oldum bu arada
merhaba hanımlar şimdi çok üzücü bir haber aldım bizim binada bir tane uzman çavuş oturuyordu geçenlerde kalp krizi geçirmişti bilinci kapandı 3 haftadır yoğun bakımda yatıyordu bu sabah vefat etmiş ailesi hepsi toplanıp gitmişlar cenaze istanbul gatadaydı çok üzüldüm arkadaşlar senağlama
binadan inip çıktıkça kaç gündür botlarını görüyordum çok üzülüyordum şimdi yine indim botları yine orada o kadar üzüldümkü anlatamam çok kötüyüm arkadaşlar daha ilkokul 3 giden oğlu vardı gençti hada ölümü bile konduramıyorum ona ya senağlama
ailesi ne kadar kötü durumdadır ben göremedim onları eşi istanbulda başını bekledi hep oğluna kadının annesi bakıyordu sabah toplanıp gitmişler ve bizim şimdi haberimiz oluyor yanında oturan hiçbiri söylemiyor ve bizim kattakiler yeni haberimiz oluyor böyle komşuluk olurmu
ölüm kimseye yakışmıyor arkadaşlar ayyyyy adam gözümün önüne geldikçe ne kadar kötü oluyorum buranın iş yoğunluğu stresi maffetti adamı ya senağlama
hadi geri getir getirebilirsen eşi ne olacak oğlu ne olacak şimdi offfffff offfffff
nasılsın canım kız eşin nereye araziye gidiyor orda öyle araziye çıkılacak yerde pek yok ama tatbikatamı gidiyorlar genelde tatbikta gidiliyor ordada memleketteyken hep görürdüm giderlerdi askerler bende çok korkardım onlardan bizi vuracaklar diye :roflol:ama şimdi bizde asker eşi olduk
mrb ablacım...
eşin gider nasılsa ev bakmak için sende son kalan şeyleri toparlarsın artık
şöle güzel bir tatil yaparsın artık kaydirigubbakcemile2
Canısı gecmiş olsun...Ay hıc bılmıyorum kı canım ya yakında revır ya da saglık ocagı varsa gıt tatlım...güneydın kızlar elimde bişey çıktı dolama gibi bişey zonkluyo morardı ne yapabilirim sizce....
Canım benim melisim napıyım kusum annemlerı gönderdım bugunherkes nire gitti yaa ..
yeni gelenler hoşgelmiş .
geçmişi okudum ,hayrettttttttttttt 3 sayfada kalmışsınız ,e tabii göslerime yazık olmasın diyee ,eller az çalışmış bugün ,kocişler evde tabeeeeeeeeeeeeeeeeee giremediniz nete dimiiiiiiiiiiiiiii...
ank ablam buldum kendimi bugün ders mers yapmadım :)) kendime geldim ........
ebru da annesiyle hala ,bi de tatil yapıoo canım benim yaa ..
dilek ile miyase kesin birliktelerdir onlara hiç sarmıyorum ..
,
bebişlerin cinsiyetleri de hayırlı olur inşallah annelerimize ..
rüyanaz cım sana da tekrar geçmiş olsun
hala pelincanım yok bee
sayamadığım tüm arkaadaşlarıma öpücük gönderiom :)) a.s.
merhaba hanımlar nasılsınız 2 gündür yokum özledim sizi eşim araziye çıktı 10 günlüğüne yalnızım yine bugünde misafirlerim vardı yeni gittiler hep misfirim olsa keşke yalnız olunca çok sıkılıyorum
Ayy canım bası saolsun komsularının... Allah rahmet eylesin,benımde eşimin dedesı emeklı askerdı oda,dun aksam vefat etmıs pat dıye... Takdir-i ilahı...merhaba hanımlar şimdi çok üzücü bir haber aldım bizim binada bir tane uzman çavuş oturuyordu geçenlerde kalp krizi geçirmişti bilinci kapandı 3 haftadır yoğun bakımda yatıyordu bu sabah vefat etmiş ailesi hepsi toplanıp gitmişlar cenaze istanbul gatadaydı çok üzüldüm arkadaşlar senağlama
binadan inip çıktıkça kaç gündür botlarını görüyordum çok üzülüyordum şimdi yine indim botları yine orada o kadar üzüldümkü anlatamam çok kötüyüm arkadaşlar daha ilkokul 3 giden oğlu vardı gençti hada ölümü bile konduramıyorum ona ya senağlama
ailesi ne kadar kötü durumdadır ben göremedim onları eşi istanbulda başını bekledi hep oğluna kadının annesi bakıyordu sabah toplanıp gitmişler ve bizim şimdi haberimiz oluyor yanında oturan hiçbiri söylemiyor ve bizim kattakiler yeni haberimiz oluyor böyle komşuluk olurmu
ölüm kimseye yakışmıyor arkadaşlar ayyyyy adam gözümün önüne geldikçe ne kadar kötü oluyorum buranın iş yoğunluğu stresi maffetti adamı ya senağlama
hadi geri getir getirebilirsen eşi ne olacak oğlu ne olacak şimdi offfffff offfffff
iyi akşamlar nasılsınız
meliscim miyaseyle birlikte değildim canım bugün eşimleydim evdeydi gezmeye gittik
ebrucum vakumlu poşet migros varsa orda orayada bak akşam bende gezerken orda gördüm hemen sen aklıma geldin söyleyeyim dedim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?