Asker Eşleri

evet benim bi çileğim olcakkkkkhihoyyyt​

hayırlısı olsun saglıklı olsunda önemli değil cinsiyeti 20. haftada öğrendik biz kuzummm inşallh sende öğrenirsin en kısa zamanda detalıya girmedinmi sen​

canım detaylı derken 3 boyutluyu diyosan girmedim.ama 2.basamak tarama fılan hepsini yaptırıyorum zaten hastanedeyim ben...ama kordon dolu bacak arası göremiyorlar... bende 24.haftada girmeyi düşünüyorum

Son düzenleme:
19 mayıs gençlik ve spor bayramı kutlu olsunnn

uyyy bugün ne bu soğuk yaz geldi derken fırtına çıktı resmenn dondummdelikafadulden

herkes nire gitti yaa ..

yeni gelenler hoşgelmiş .

geçmişi okudum ,hayrettttttttttttt 3 sayfada kalmışsınız ,e tabii göslerime yazık olmasın diyee ,eller az çalışmış bugün ,kocişler evde tabeeeeeeeeeeeeeeeeee giremediniz nete dimiiiiiiiiiiiiiii...

ank ablam buldum kendimi bugün ders mers yapmadım :)) kendime geldim ........

ebru da annesiyle hala ,bi de tatil yapıoo canım benim yaa ..

dilek ile miyase kesin birliktelerdir onlara hiç sarmıyorum ..
,
bebişlerin cinsiyetleri de hayırlı olur inşallah annelerimize ..

rüyanaz cım sana da tekrar geçmiş olsun

hala pelincanım yok bee

sayamadığım tüm arkaadaşlarıma öpücük gönderiom :))
a.s.

güneydın kızlar elimde bişey çıktı dolama gibi bişey zonkluyo morardı ne yapabilirim sizce....

canımcım anneme sordum bizde eskiden ekmek çiğneyip üzerine koyup sararlardı ama çoook acır o en iyisi doktora gitmek diyor..çoook geçmiş olsunn

merhaba hanımlar nasılsınız 2 gündür yokum özledim sizi eşim araziye çıktı 10 günlüğüne yalnızım yine bugünde misafirlerim vardı yeni gittiler hep misfirim olsa keşke yalnız olunca çok sıkılıyorum

merhaba hanımlar şimdi çok üzücü bir haber aldım bizim binada bir tane uzman çavuş oturuyordu geçenlerde kalp krizi geçirmişti bilinci kapandı 3 haftadır yoğun bakımda yatıyordu bu sabah vefat etmiş ailesi hepsi toplanıp gitmişlar cenaze istanbul gatadaydı çok üzüldüm arkadaşlar senağlama
binadan inip çıktıkça kaç gündür botlarını görüyordum çok üzülüyordum şimdi yine indim botları yine orada o kadar üzüldümkü anlatamam çok kötüyüm arkadaşlar daha ilkokul 3 giden oğlu vardı gençti hada ölümü bile konduramıyorum ona ya senağlama
ailesi ne kadar kötü durumdadır ben göremedim onları eşi istanbulda başını bekledi hep oğluna kadının annesi bakıyordu sabah toplanıp gitmişler ve bizim şimdi haberimiz oluyor yanında oturan hiçbiri söylemiyor ve bizim kattakiler yeni haberimiz oluyor böyle komşuluk olurmu
ölüm kimseye yakışmıyor arkadaşlar ayyyyy adam gözümün önüne geldikçe ne kadar kötü oluyorum buranın iş yoğunluğu stresi maffetti adamı ya senağlama
hadi geri getir getirebilirsen eşi ne olacak oğlu ne olacak şimdi offfffff offfffff

iyi akşamlar nasılsınız
meliscim miyaseyle birlikte değildim canım bugün eşimleydim evdeydi gezmeye gittik
ebrucum vakumlu poşet migros varsa orda orayada bak akşam bende gezerken orda gördüm hemen sen aklıma geldin söyleyeyim dedim canım

nasılsın canım kız eşin nereye araziye gidiyor orda öyle araziye çıkılacak yerde pek yok ama tatbikatamı gidiyorlar genelde tatbikta gidiliyor ordada memleketteyken hep görürdüm giderlerdi askerler bende çok korkardım onlardan bizi vuracaklar diye :roflol:ama şimdi bizde asker eşi olduk

denetlemeler daha bitmediği için çıkıyorlar benede nereye çıktıklarını bilmiyorum bugün bütün arkadaşlar bizde toplandık şimdi gittiler

eşin gider nasılsa ev bakmak için sende son kalan şeyleri toparlarsın artık

şöle güzel bir tatil yaparsın artık kaydirigubbakcemile2
mrb ablacım...

Annecıme babacım gıttıler...:çok üzgünüm:

Ama salon komple bıttı cok sukur ohh yaa...

O kadar yorulduk kı ayaklarım kalkmıyo artık...

10 gun sonra gıtcez kısmetse tatıle,ıyı bır tatılı hakettık dimi :))

Bakalım ablam ev işinin nasıl yapcz,eşim tek gıtmem senle gıderım dıyo ya da devrelerım arkadaslarım olursa onlardan rıca ederım dıyo bılmıyorum muallakta kaldık bakalım...

Hayırlısı...

güneydın kızlar elimde bişey çıktı dolama gibi bişey zonkluyo morardı ne yapabilirim sizce....
Canısı gecmiş olsun...Ay hıc bılmıyorum kı canım ya yakında revır ya da saglık ocagı varsa gıt tatlım...
Canım benim melisim napıyım kusum annemlerı gönderdım bugun ( varmıslar...

Ölüyorum yorgunluktan hem mutfak işi hem esya topla annemle cok yorulduk... Ama cogu bıttı Allahtan...

Ayy canım bası saolsun komsularının... Allah rahmet eylesin,benımde eşimin dedesı emeklı askerdı oda,dun aksam vefat etmıs pat dıye... Takdir-i ilahı...

Ayy canımmm vakumlu aldım netten ama yetmıcek sanırım.Burada mıgros var ama M siz,bugunde gıttım hatta hıc bakınmadımda... Saol canım ya yarın bı bakayım Mıgrosa bari baska hıcbır yerde yok burda cunku...Şeniz

çok kötüyüm arkadaşlar ya çıkaramıyorum aklımdan babam eşim ağbim sevdiklerim aklıma geliyor çok üzülüyorum senağlama senağlama
ALLAH'ım kimseyi sevdiklerinden ayırma
ben sevdiklerimin yok oluşuna dayanamam senağlama

allah kavuştursun canım annenler gitmiş bu arada kaça aldınız migrostakiler büyükler 12 küçükler 10 liraydı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…