Asker Eşleri

çıkayım sonra gene gelirim şimdi eşim gelir havadisleri ondan alırım miyase kim nereye gidiyor haber veririm

atlı karıncaya binersin çaydanlıkta demlenmiş çay tümüyle gelir ohhhhhhhhh mütiş bi yer oraaaa künefesi peynirli pidesiiiiiiiiiiiii
ooooohh valla öle bı anlattın ki sımdı cıkıp gıdecem oraya hekaydirigubbakcemile3
kız ebru orda birisi vardı ya ona sorarsın artık kimdi o ya:uhm:
naren05 oradaydı ama onlarda batıya tayıncıydı naptı acep?

onlarda ısteyerek gıtmısler oraya ama eşinı dagdan ındırmemısler üzülüyordu...

o yuzden bıraz bende tetıkteyım yani...

Miyasecim artk balıklı göle filan gidersiniz tv de görünce çok beğenmiştim bende oraları görmeyi hep istiyorum urfa mardin antep görülecek yerler hepsi.

Ebru elazığda arap baba türbesi var eşimde elazığlı cesedi çürümeden koruma altına almışlar ben görmedim ama tv de seyretmiştim.

Eşinde oralı demek abalcım cok sevındım...

Gıtmısken önemlı yerlerını gezmek görmek ısterım...

ebrucum bizim burdanda elezığa giden arkadaş varmış inşallah aynı yere düşersiniz kızlar bize yokmuş tayin burdayız yavvvvvvv 6 yıl olacak seneye

merhablarr kızlarr bizim de belli oldu elazığın palu ilçesinden

gidiyoruz kurtuluyoruz buradan

güney sahillerden birine pambik tarlalarına :))Adana ya gidiyoruz bun yaziim tayinleri cıkanları

okuyacagımm :))

sahsen ben sevindim öncelikle herkes iyi insanlarla karsılasın hakkımızda hayırlısı olsun

inşallahhhhhhhhhhhhhhh

biz bu arada adana alaya gidiyoruz

elazıg da nereye cıktıgı belli mi ozebus sizin
il asayiş olmasın palu kovancılar ve karakocan da olmasın diğer yerler rahat arkadasım terörü yok elazıgın ili gelişmiş dogunun arisi sayılır valla olayı cok yoktur gezilecek yerleri var
askeri hastanesi orduevi
türbeler şelaleler mesire yerleri
inşallah güzel bir yerine cıkar eşinin görevi
lojmanları var :))

ebrucum bizim burdanda elezığa giden arkadaş varmış inşallah aynı yere düşersiniz kızlar bize yokmuş tayin burdayız yavvvvvvv 6 yıl olacak seneye
hadı yaa :))
hadı bakalım ınsallah canım ınsallah...
bızde sıze nıspet yaparız kısırlar kekler:1closedeyes:

Evet canım ama çok küçükken ayrılmışlar oradan

Gez canım bol bol kolay kolay gidilmiyor daha sonra
evet ablacım kolay kolay gıdılmıyor...
halen ıcım pır pır edıyor...

valla narencim il jandarma dıye gecıyor ama gene tercıh yapılcakmıs bu hafta...?
ona göre verıceklermıs mkz veya ilce...

bende öyle biliyorum astsubaylarda sonradan tercih yapılıyormuş galiba değil mi :uhm:
aman dua et canım palu cıkmasın emi

ama söle bi şansınız var alay komutanı gidiyor bu sene hihoyyyt

inşallah elazıgın keban die bi ilçesi var oraya gidersiniz hiç olay yok mesaisi 8 5 valla süper bir yerelazığdan ayrı gibi yemyeşil bir yer :))

kızlar gunaydınlarrrrrr tayınlar acıklandı sabahhhhhh herkeze hayırlı olsunnnnnn

3 gundur temızlık yapıyorum halıları yıkatttım temızlıkcı bayan vardıı o yuzden gıremedımmm

buradakı ensevdıgım arkadasımın tayınıde vana cıktıı bızım geldıgımız yere .) sevındım en azından bıldıgım yer gıdebılecemmmm hem oradakı dıger arkadaslarımıda gorurum sper olduuu

ozobus canım elazıga cıkmasına sevındım canım hayırlısı olsunnn elazıgda cok arkadas var ılce yada merkez olursa bıldırırsınnn :))

canım esın astsubay veya uzman ıse tercıh yapılıyo tekrar ya o tercıhlerden yada tercıh dısı bır yere verıyolarrr

subaylarda nokta tayını oluyoo ılce tayını sonradan olmuyo dıye bılıyorumm

ayy hadi hayırlısı olsun dıyeyım artık...
ınsallah burada rahat eder eşim...
ıkımızın gıdemeyecegı bır yer cıkacak dıye korkuorduk,cok sukur ıstedıgı yer cıktı...

saoll canım...

tamam tatlısım bıldırırım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…