- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
narencım slm canım tayınınız cıkmıs hayırlı olsunn
canım dogu olarak nerelerı gordunuz tatlım
merhablarr kızlarr bizim de belli oldu elazığın palu ilçesinden
gidiyoruz kurtuluyoruz buradan
güney sahillerden birine pambik tarlalarına :))Adana ya gidiyoruz bun yaziim tayinleri cıkanları
okuyacagımm :))
sahsen ben sevindim öncelikle herkes iyi insanlarla karsılasın hakkımızda hayırlısı olsun
inşallahhhhhhhhhhhhhhh
narencım canım adanın neresı sızı nokta tayını dmeıssınn adanada gecen sene gıden arkadasım var vanda beraberdık adana cıktı onlara yazın cok sıcak dıyooo ama ıyımısss
ank canım nasılsınnnnnnnnnn gorusemez olduk datlummm
ozlemcım canım bılekcıkte merkezdemısın
narencım canım adanın neresı sızı nokta tayını dmeıssınn adanada gecen sene gıden arkadasım var vanda beraberdık adana cıktı onlara yazın cok sıcak dıyooo ama ıyımısss
ank canım nasılsınnnnnnnnnn gorusemez olduk datlummm
ozlemcım canım bılekcıkte merkezdemısın
ay ablacım güzel bir yer mi gercekten allahım cok şüphelrim var görev younlugu cok olmasın burda canımıza okudular resmen bizim 2 yıllık evliyim toplasan 10 ay görmüşümdür eşimi((((((
canım benım yaaaa hayırlısı oranın boluk komutanıda yenı evlendı gecen sene agustosta esımın arkadası dugunune gıdememıstık esım ızınıne denk gelmedııı aonlarda batı tayını goreceklerdı cıktımııı haberın varmıı
canım benim abrum hayırlı olsun bebegim ...hadi bakalım inşallah iyi bi ilçesi yada merkez olur.........
Günün ilk günaydını bendennn olsunnnnnhihoyyyt
Güüünnaaayyydddııınnnn...
Sabah telefona uyandıkkkkk veeee bellı oldu canlarrr.....
Elazığğğ.................
Eşim cokk mutlu valla bildiğim yer dıyo,sabah telefon hıcc susmadı masallah...
amanın miyasem yafrum çok güsel yahayırlı olsun.. urfayı bende görmek istiyorum ...akçakalede arkadaşım var...........urfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
merhablarr kızlarr bizim de belli oldu elazığın palu ilçesinden
gidiyoruz kurtuluyoruz buradan
güney sahillerden birine pambik tarlalarına :))Adana ya gidiyoruz bun yaziim tayinleri cıkanları
okuyacagımm :))
sahsen ben sevindim öncelikle herkes iyi insanlarla karsılasın hakkımızda hayırlısı olsun
inşallahhhhhhhhhhhhhhh
saolll bıtanemmm... ınsallah ıyı bır yerı olur tatlımmmcanım benim abrum hayırlı olsun bebegim ...hadi bakalım inşallah iyi bi ilçesi yada merkez olur.........
amanın miyasem yafrum çok güsel yahayırlı olsun.. urfayı bende görmek istiyorum ...akçakalede arkadaşım var...........
aman adanalım yafrum adanalım süper bacım süper hayırlı olsun.........
günaydın kızlar ay ben unutmuşum tainleri okuyunca heycanlanıverdim valla...yokmu diyarbakır merkeze gelen hadi gelin birini yanıma............
saolll yavrucum...günaydın kıslar ..ayy noluoo bana karnım yine ağrıyoo yaaaaa
ebru Elazığ çıkmış umarım hayırlısı olur ,sevindim adına ..
miyasecim Urfa da güzel bir yer diye duyuyorum hep ama hakkınızda hayırlı olur inşallah .ayy dilekcimm ile ayrı kaldığınız ,yazdıklarınızı okurken ağladım( ne zor ya .uff 3 yıl sonra bakalım biz nerde olacağız ?
herkese hayırlı olsun :.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?