Asker Eşleri

Ahhh çok güzel canım sevindim senin adına inşallah çok rahat edersiniz orada bebek te büyür orada tatlım azra sıla da adanada görüşürsünüz orda

narencım canım adanın neresı sızı nokta tayını dmeıssınn adanada gecen sene gıden arkadasım var vanda beraberdık adana cıktı onlara yazın cok sıcak dıyooo ama ıyımısss

ank canım nasılsınnnnnnnnnn gorusemez olduk datlummm

ozlemcım canım bılekcıkte merkezdemısın

ay ablacım güzel bir yer mi gercekten allahım cok şüphelrim var görev younlugu cok olmasın burda canımıza okudular resmen bizim 2 yıllık evliyim toplasan 10 ay görmüşümdür eşimi ((((((

canım benimm :)) evet merkezdeyım...10 aylık evlıyım buraya gelin geldım...

canım benım yaaaa hayırlısı oranın boluk komutanıda yenı evlendı gecen sene agustosta esımın arkadası dugunune gıdememıstık esım ızınıne denk gelmedııı aonlarda batı tayını goreceklerdı cıktımııı haberın varmıı

ne haber fıstık ben iyiyim seni sormalı yakışıklı arda nasıl iyimi

ay ablacım güzel bir yer mi gercekten allahım cok şüphelrim var görev younlugu cok olmasın burda canımıza okudular resmen bizim 2 yıllık evliyim toplasan 10 ay görmüşümdür eşimi ((((((

Canım mutlaka güzeldir ben hiç görmedim adanayı sen azra sılayla görüşsene daha detaylı bir bilgi verir sana.

Kıbrısa çok yaklaştın feribotla gidebilirsin yada uçakla gitmişken orayıda görebiirsin maraşta orduevinde kal çok güzel sahilivar.

ay inşallah bakalım bu sene pek gezemeyiz de malum bebişimiz minicik olcak uzun bir süre orada kalcaz gezeri artık :)) moral veriosunuz bana azra sılayla da görüşürüz size foto göndeririz:))

hımmm eşim kesın bılıyodur canımcım ama benım bılgım yok ama beklıyorlarsa kesın cıkmıstır...

ank canım benım ıyıyız sayılır ardada bende hastalandık ılac kullanıyoruzzzz

beklıyolardı tatlım esıme sorayım bakayım merak ettımmm opuldunuz sekerlerrr arda kalktı yavruma bakalyımmmm gelırım gene

günaydın kıslar ..ayy noluoo bana karnım yine ağrıyoo yaaaaa

ebru Elazığ çıkmış umarım hayırlısı olur ,sevindim adına ..

miyasecim Urfa da güzel bir yer diye duyuyorum hep ama hakkınızda hayırlı olur inşallah .ayy dilekcimm ile ayrı kaldığınız ,yazdıklarınızı okurken ağladım ( ne zor ya .uff 3 yıl sonra bakalım biz nerde olacağız ?

herkese hayırlı olsun :.

canım benim abrum hayırlı olsun bebegim ...hadi bakalım inşallah iyi bi ilçesi yada merkez olur.........
urfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
amanın miyasem yafrum çok güsel yahayırlı olsun.. urfayı bende görmek istiyorum ...akçakalede arkadaşım var...........

aman adanalım yafrum adanalım süper bacım süper hayırlı olsun.........
günaydın kızlar ay ben unutmuşum tainleri okuyunca heycanlanıverdim valla...yokmu diyarbakır merkeze gelen hadi gelin birini yanıma............

saolll bıtanemmm... ınsallah ıyı bır yerı olur tatlımmm
saolll yavrucum...

dıkkat et sende kendıne....

sızın sarklarınız o kadar kötü deıl be güzelım,dıyarbakır merzifon :)) kardesımde havacı benım.. bak bızlere... ))

ayy ebru kıss ,benimkisi radara bilem çıkabülür deyü..her yer olabülürmüş ,ama karaya cendermeye göre daha az tayin var ,arazi olayı yok işte çok şükür ..

bu aradaaaaa sana öselden bir şeyler yazdım ,okuyuvir dadlum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…