canım benim nasılda yardım sever....ben ilk gidince neti baglatçam yoksam kimseyide tanımıom çatlarım orda..........hepimiz bir olup tayincilere yardıma gidelim ne zor dur şimdi eşya toplamak kutular içinde yaşamak toptan bir temizlik oluyor ama ne güzel atılcaklar atılıyor amam velakin yokmu o arkadaştan ayrılmasıııı çok zor bir müdet sonra unutuluyorda alışasıya kadar çok zor hemne evinize yerleşir yerleşmez netlerinizi bağlatın burda bekliyoruz sizleri ve haberleri allh yardımcınız olsun kutularla boğuşma zamnı
iyi akşamlar kızlar astur gözün aydın canım eşimde dün nöbetçiydi zavallım tayin işlerinden bugün çok yorulmuş asturcum ben dün sana öğreniyim demiştim ama sen nişanlından bekledin neyseki öğrenmişin tatlım çok sevindim sizin adınıza .benim kaynanalar da yarın sabah gidiy kızlar senağlama inanın çok üzülüyorum sositososito :teytey:
iyi akşamlar kızlar astur gözün aydın canım eşimde dün nöbetçiydi zavallım tayin işlerinden bugün çok yorulmuş asturcum ben dün sana öğreniyim demiştim ama sen nişanlından bekledin neyseki öğrenmişin tatlım çok sevindim sizin adınıza .benim kaynanalar da yarın sabah gidiy kızlar senağlama inanın çok üzülüyorum sositososito :teytey:
ayyy canım canımm.. yolu bılıyorsun sekerım :))) memleketın olur az bucuk yanisositosositohepimiz bir olup tayincilere yardıma gidelim ne zor dur şimdi eşya toplamak kutular içinde yaşamak toptan bir temizlik oluyor ama ne güzel atılcaklar atılıyor amam velakin yokmu o arkadaştan ayrılmasıııı çok zor bir müdet sonra unutuluyorda alışasıya kadar çok zor hemne evinize yerleşir yerleşmez netlerinizi bağlatın burda bekliyoruz sizleri ve haberleri allh yardımcınız olsun kutularla boğuşma zamnı
Özebuscum İyyİm İŞte ugrasıp duruyoz cnm...bebegİmde İyİ teyzesİ senden kardeŞ beklİyo :)
oo duygucum Allah kavustursun mu dıyeyım yoksa demeyım mı:jeyyar:iyi akşamlar kızlar astur gözün aydın canım eşimde dün nöbetçiydi zavallım tayin işlerinden bugün çok yorulmuş asturcum ben dün sana öğreniyim demiştim ama sen nişanlından bekledin neyseki öğrenmişin tatlım çok sevindim sizin adınıza .benim kaynanalar da yarın sabah gidiy kızlar senağlama inanın çok üzülüyorum sositososito :teytey:
İyi geceler fıstıklar
ayyy canım canımm.. yolu bılıyorsun sekerım :))) memleketın olur az bucuk yanisositososito
bi elazıga yerleseyımde bekle sen beni...:jeyyar:
oo duygucum Allah kavustursun mu dıyeyım yoksa demeyım mı:jeyyar:
oh canım hadi geçmiş olsun bıttı rahatlıcan artık...
ıyı gecelerrr ablacımmmmŞeniz
Cidden mi şakamı :uhm:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sence ablam :jeyyar:
şaka tabi sonradan smile işaretini gördüm bende dans ediyorduklava:
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
canlarımmm bursadayım ben düğnde :) ne döktürdüm bilemezsiniz kaydirigubbakcemile2 yaşadığım bu günü hayatım boyunca unutamayacğım.ilk tayin olunca nişanlımdn haber alayım dedim ama arayamadı.ben de tam stresten öldüğüm bi anda sağolsun rüyanaz yetişti imdadıma :) allah ne muradı varsa versinn inaşallhh :) :) :)
allah hayırlsıyla gelmek nasip etsin şimdi nişanlıma.ve tüm tayincilere.temmuz sonu da düğün olucak inaşşlhh ::) herkese tekrar tekrar teşekkür edrim canlarımmmmm
hadi hayırlısı ınsallah canım,senın adına cokkk sevındımm...canlarımmm bursadayım ben düğnde :) ne döktürdüm bilemezsiniz kaydirigubbakcemile2 yaşadığım bu günü hayatım boyunca unutamayacğım.ilk tayin olunca nişanlımdn haber alayım dedim ama arayamadı.ben de tam stresten öldüğüm bi anda sağolsun rüyanaz yetişti imdadıma :) allah ne muradı varsa versinn inaşallhh :) :) :)
allah hayırlsıyla gelmek nasip etsin şimdi nişanlıma.ve tüm tayincilere.temmuz sonu da düğün olucak inaşşlhh ::) herkese tekrar tekrar teşekkür edrim canlarımmmmm
teklif için tşk fıstık kaydirigubbakcemile3
canlarımmm bursadayım ben düğnde :) ne döktürdüm bilemezsiniz kaydirigubbakcemile2 yaşadığım bu günü hayatım boyunca unutamayacğım.ilk tayin olunca nişanlımdn haber alayım dedim ama arayamadı.ben de tam stresten öldüğüm bi anda sağolsun rüyanaz yetişti imdadıma :) allah ne muradı varsa versinn inaşallhh :) :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?