Asker Eşleri

kızlar kaynatmıssınız genee benım kocıs bolukte halen gelmedı bırazdan gelecekmıs yarın bolge komutanı gelıcekmıs onun ıçın hazırlıklar yapıyolarmıs benımde uykum gelmedı onu beklıyorummm saat 3 oldu yaa uykum da gelmedıııı

yıyenımın kep torenı cok guzel gectı ardından yemek verdıler okulda ve dans gosterılerı vardı superdıı kucucuk cocuklar cubbeler ve keplerleeee cok guldum

hepınıze ıyı gecelerrrr hatunlar ben bıraz facede poker oynayayımmm opuldunuz sekerlerrrrr

ılk gunaydınınızda benden olsunnnn gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

yarın kacta kalkarım allah bılır artıkkk

Günaydıııııınnnllaarrrrr Hanımlaaaarrrr......

Kımsecıkler uyanmadı mı daha.....

Benım eşim mesaide yıne.......

Hadi güzeller................

Günaydın ruyanazcımmmmm....

Bende eşimi gönderdim mesaiye tv de de bişi yok,azcık mutfagı kolıleyım dıyordum...

Olursa lojmana gırmeyı düşünüyoruz canım,cok uzun surermı acaba onların netıcelerı...

bende net başında öle oturuyom cnm...
lojmanlar temmuzda belli oluyo tatlım........

günaydın kızlar.yaa bu saate dek uyudm kalkamadım çok kızıyorum kendime bu saate dek bebe kahvaltısız kaldı

Tünaydın kızlar iyi hafta sonları herkese

Bugün evde olmayacağım dışarı çıkacağız bizde gelince görüşürüz artık

gunaydınlaaarrr canlar...

ablacım ıyı gezmeler... Benimde eşim gelır bırazdan,sıkıldım (

sıvaslım kıyamam kuzu sanada bebişine... gelll ben hazırlayıverem sıze kahvaltı....

merhabaarkadaşlar.ben aranıza yeni katıldım.karacı eşiyim.bu yıl doğu tayini bekliyodurduk.eşimle birlikte gidecez diye sevinirken bir baktık tayinimiz şırnak silopi hisara çıktı.yani eş gidemiyor.moralimiz çok bozuk.iki yıl nasıl geçecek ayrı bilmiyoruz.daha evleneli iki yıl oldu. üf ya

canım öncelikle hg...şimdi seni çok iyi anlıyorum eşimle bizde ekimden beri ayrıyız cnm..hayırlısı neyse o olsun üzülme .........

hosgeldın canım...

Allah yardımcınız olsun canım,benımde en cok korktugum durumlardan bırı...

Ruyanazda senın gıbı ayrı durdu ama bıraz sabır gerekıyor demek ki...
:teselli:

bulduğum her bilg dan kk ya giriyorum kızlar :)
herkese tünaydınlarrrr :)
aramıza gelenlere hoşgeldi
bende eş gidemeyen yerde olduğu için düğün yapamadım 2 yıldır.nişanlı nişanlı bekliyorum.ama onunda benimde ilk doğumuzdu nasıl geçti bir de bize sorun.o günler geride kaldı çok şükür :)
kızlar birazz zor oluyo ama lütfen üzülmeyin.inşallhh 2 yıl sonra siz de batının tadını çıkaryo olucaksınız :)

ebrucummm senin durumunu da yeni okuyorum tatlımm . 2. tayn bekliyo gibi oldunuz yani.allah hayırlısını versin.inaşlhhhhhh eşinle gidersin. neresi olursa olsun.3 - 5 hanebile olsa eşinle olmak var işin ucunda.rabbim hiç ayırmasın siziii :) canımm benimmm.

ayrılık gerçekten çok zor ya.sorun bi bununla kalsa .eşim göreve gidince bende anneme gitmek istiyorum.ama kayınbabam gelin kısmı burda kalır diyo.eşimde her iki tarafıda idare et diyo.işte bu iki yıl nasıl geçecek bilmiyorm.allah yardımcımız olsun Çok üzgünüm çoook

slm herkese alışmaya çalışıyoz artık zamnla bide ev toplicam daha başlamaıdm bideeeeeee

dileğe dün pasta yaptık doğum günü pastası bu günde akşam oğlunun doğum gününü kutlicaz :teytey::sm_cool:son kez berabersenağlamasenağlama gönüllerimiz bir olsun artık napalım kaderrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…