merhabaarkadaşlar.ben aranıza yeni katıldım.karacı eşiyim.bu yıl doğu tayini bekliyodurduk.eşimle birlikte gidecez diye sevinirken bir baktık tayinimiz şırnak silopi hisara çıktı.yani eş gidemiyor.moralimiz çok bozuk.iki yıl nasıl geçecek ayrı bilmiyoruz.daha evleneli iki yıl oldu. üf ya
canım benim bizim lojmanlar dolmuştu birde eşim kursa gitçekti ya 4 aylıgına ben o yüzden gitmedim..........nasıl yani yaa ,eş gidemiyor mu ? aaa ben isteğe bağlı sanıyordum böyle durumları,anlamadım ,neden gidilmiyor ki ,rüyanaz fıstığım aaaaaaaa sen de mi gidemedin ,ama işinden dolayı değil mi yaa ..aaaaaa şoktayım valahi.. :1shok: :1shok:
eşimin gideceği yer şırnak siopi hisar mevkisi.oraya eş gidemiyo malesef.silopi merkez olsaydı sorun olmazdı giderdim.ayrılık çok koyuyor ya .dünden beri ruh gibiyim.yinede şükür allah daha kötüsünden korusun hepimizi
ınsallah canım ya sorma bu sene bekledıgımız kadar hıc beklememıstıkebrucummm senin durumunu da yeni okuyorum tatlımm . 2. tayn bekliyo gibi oldunuz yani.allah hayırlısını versin.inaşlhhhhhh eşinle gidersin. neresi olursa olsun.3 - 5 hanebile olsa eşinle olmak var işin ucunda.rabbim hiç ayırmasın siziii :) canımm benimmm.
oo doğum günlerı kutlu olsunnnn....arkadaşlar slmmmmmmm dilekten geldim yeni çocuklarla doğum günü kutladık son olarak oğluşunun eğlendik valaaakaydirigubbakcemile3
slm nasılsınız benım çok cnm sıkkın kızlar oglum 5 ay anca emdı şimdi 19 aylık ve 3 gun once göguslerım sısladı sankı bışı geldı gıbı oldu bı baktım sut gelıyor sızce normalmı
slm nasılsınız benım çok cnm sıkkın kızlar oglum 5 ay anca emdı şimdi 19 aylık ve 3 gun once göguslerım sısladı sankı bışı geldı gıbı oldu bı baktım sut gelıyor sızce normalmı
günaydın kızlar iyi pazarlar herkese..ben çok uyudum ama hala kimse kalkmamaış herhalde......
canım oglusunun doğum günü kutlu olsun...günaydınlar kızlar nasılsınız dün oğlumun doğum günü vardı çok güzel geçti çok eğlendik oğluşun 4 yaşına girdi bu arada kayın validemde geldi bize süpriz oldu yani kaç gün kalır bilmiyorum pek giremem artık herkes iyidir inşallah
yeni gelen arkadşalar hoşgelmişler
tayinlaeri belli olan arkadaşlar hayırlı olsun
günaydın kızlar iyi pazarlar herkese..ben çok uyudum ama hala kimse kalkmamaış herhalde......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?