Asker Eşleri

nasıl yani yaa ,eş gidemiyor mu ? aaa ben isteğe bağlı sanıyordum böyle durumları,anlamadım ,neden gidilmiyor ki ,rüyanaz fıstığım aaaaaaaa sen de mi gidemedin ,ama işinden dolayı değil mi yaa ..aaaaaa şoktayım valahi.. :1shok: :1shok:

şırnak sılopıde benım bı arkadas var 2 yıldır orda lojman yok ama o esını bırakmadı herneolursa olsun gıdıcenm dıyıp dışardan ev tutmuş cnm

eşimin gideceği yer şırnak siopi hisar mevkisi.oraya eş gidemiyo malesef.silopi merkez olsaydı sorun olmazdı giderdim.ayrılık çok koyuyor ya .dünden beri ruh gibiyim.yinede şükür allah daha kötüsünden korusun hepimizi

canım benim bizim lojmanlar dolmuştu birde eşim kursa gitçekti ya 4 aylıgına ben o yüzden gitmedim..........

sizin karakol o zaman cnm evet eşin dışardan ev tutabilir ama yanında olamaz pek öle akşamları falan gelemez yani...

arkadaşlar slmmmmmmm dilekten geldim yeni çocuklarla doğum günü kutladık son olarak oğluşunun eğlendik valaaakaydirigubbakcemile3

iyi geceler hanımlar nasılsınız bayağı sayfalar geçmiş okuyamadım
eşim dün araziden geldi onunla vakit geçirmek istedim :jeyyar:
pek giremedim ama aramıza bir çok arkadaşımız katılmış keşana gelen varmı hiç arkadaşlar ben okuyamadım gerileri biliyormusunuz hiç

maşallh maşlah buranın hızına yetişmek mümkün değil ne bu canlılık hep böyle ollalım sayfaları takip etmek mümkün değil herkese tatlu rüyalar

slm nasılsınız benım çok cnm sıkkın kızlar oglum 5 ay anca emdı şimdi 19 aylık ve 3 gun once göguslerım sısladı sankı bışı geldı gıbı oldu bı baktım sut gelıyor sızce normalmı

ınsallah canım ya sorma bu sene bekledıgımız kadar hıc beklememıstık
mutemeldık kati olmayı bekledık...
kati olduk nere cıkcak onu bekledık...
yer bellı oldu bu seferde hangı ilçe onu beklıyoruz...
ilçe bellı oluncada lojman olurmu olmıcak mı onu beklıcezz..:bbo:

ınsallah ayrılmayız kuzum yaa...
arkadaşlar slmmmmmmm dilekten geldim yeni çocuklarla doğum günü kutladık son olarak oğluşunun eğlendik valaaakaydirigubbakcemile3
oo doğum günlerı kutlu olsunnnn....

canımm...
ben tabıkı anlamam ama benım üniversitede oda arkadasım bekar oldugu halde göğsünden süt gelmişti:1shok: gerci senın belkı normaldir,bebek emzirmişsin sonucta ama bı görün ihmal etme derim canım...

canım onu bir doktora sor geçen benim göğsündende 1 iki damla süt geldi ama ben kızımı sütten keseli 1 sene oldu az emdi kızım benim

mutlu gecelerr ve herkezin tayinleri hayırlı olsun insallahhhhhhhalkisalkisalkis
görmeyeli ne kadar hızlanmış burası okumaya yetişemiyor insan walla aklım kalıyor ama okuyamadım gözlerim ağrıdı ayol:>))
her zamanki gibi yoğun insan olarak herkezi öpüyor ve kaçıyoruma.s.

günaydın kızlarr :) düğünden döndüm hihoyyyt ayy ne zor işimiş düğün yapmak yavv beynim döndü resmen :)

günaydınlar kızlar nasılsınız dün oğlumun doğum günü vardı çok güzel geçti çok eğlendik oğluşun 4 yaşına girdi bu arada kayın validemde geldi bize süpriz oldu yani kaç gün kalır bilmiyorum pek giremem artık herkes iyidir inşallah
yeni gelen arkadşalar hoşgelmişler
tayinlaeri belli olan arkadaşlar hayırlı olsun

günaydın kızlar iyi pazarlar herkese..ben çok uyudum ama hala kimse kalkmamaış herhalde......

günaydın rüyanazcımm :)
bu arada rüyanaz kızının ismi sanırım.senin ismin ne :) ben aslı.astur biraz garip oluyo :)
msjını okudum ilgilnediğin için çook teşekkür ederim canımm :)

canım oglusunun doğum günü kutlu olsun...
günaydın kızlar iyi pazarlar herkese..ben çok uyudum ama hala kimse kalkmamaış herhalde......

kalktık gülüm kalktık...:)))

Herkese ıyı pazarlar hanımlar... Sabah bızde brunch a gittik,anca geldık ama halenn cook yorgunum ve dünya iş var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…