Asker Eşleri

günaydın rüyanazcımm :)
bu arada rüyanaz kızının ismi sanırım.senin ismin ne :) ben aslı.astur biraz garip oluyo :)
msjını okudum ilgilnediğin için çook teşekkür ederim canımm :)
rica ederim cnm...rüyanaz kızımın ismi ben diler...

canım oglusunun doğum günü kutlu olsun...

kalktık gülüm kalktık...:)))

Herkese ıyı pazarlar hanımlar... Sabah bızde brunch a gittik,anca geldık ama halenn cook yorgunum ve dünya iş var...

bende geç kalktım kızımla evde pineklioz hava bozuk bugun.............

rica ederim cnm...rüyanaz kızımın ismi ben diler...

bende geç kalktım kızımla evde pineklioz hava bozuk bugun.............

merhaba canımmm...

hava bı ıyı bı kötü ınsanın içinide değiştiriyor anlamadım...

Canım ya ruyanazın ne kadar tatlı maasallah... resımlerını gördüm hep dicem unutuyorum...

Tam cimcime ya,bıcır bıcır...:ecrin_bebek:

tşk ederiz cnm allah sanada nasip etsin:Saruboceq:

Normal canım süt gelmesi merak etme benimde zaman almıştı ama tedirgin olursan bir doktorla konuş istersen

Canım oğluşunun doğum günü kutlu olsun inşallah damatlığınıda görürsün.
Hayat ona çok güzel günler görmeyi nasip etsin

Kızlar herkese iyi pazarlar olsun .
Biraz önce tansiyon 5'e düştü nabız inmiş çok kötü oldum ya şimdi daha iyiyim ama.
Nüfus kağıdın eskidi diyor benimki :mymeka:

çalış çalış nereye kadar kaydirigubbakcemile3 ayyy birileri beni kadroya aşsınn sözleşmeli olmak ders çalışmak istemiyorummm senağlama
bir derdi atlatsan bi dert var anacımm
kızlar geziyomusunuz hepinizzzzz

Biraz önce tansiyon 5'e düştü nabız inmiş çok kötü oldum ya şimdi daha iyiyim ama.

geçmiş olsun ablam aman dıkkat et kendıne vallahı,yorgunluktan ben bıle tekliyorum bazen :))

Melisimm naber canımmm

selam nasılsınız ebrucum handan ablam çok teşekkür ederim iyi dilekleribniz için
ablam çok geçmiş olsun bizde miyaseye gittik çağırdı oturduk sizlerde iyisinizdir inşallah

iyi akşamlar kızlar dün misafirler gitti 2 gündür temizliyorum evimi ayy onlar varken de çok rahatsız olmuştum temizlik yapmamak için zor tuttum kendimi ama yağmur yağdı camlar mahvoldu yine

geçmiş olsun ablacığım dün bende akşama kadar yattım aynı şekilde bilmiyorum tansiyonummu düştü yükseldimi bilmiyorum ama eşim diyor rengin attı çok korkuttu beni diyor akşama kadar yattım ne yaptıysam başımın dönmesi geçmedi üstüne birde bulantı çektim çok kötüydüm

iyi akşamlar kızlar dün misafirler gitti 2 gündür temizliyorum evimi ayy onlar varken de çok rahatsız olmuştum temizlik yapmamak için zor tuttum kendimi ama yağmur yağdı camlar mahvoldu yine

allah kavuştursun hihoyyyt
benimde eşim yok bugün temizlikle uğraştım öyle öldüm ama yaa ayaklarım sızlıyor

hadi Allah kavustursun canım...

banada gelsene yardıma duygucum :))

amaaaan Allah kavuştursun deme ben sana dememiştim :mymeka:
gelirim bacım temizliğe orayı da toplarız yeni evini de yerleştiririz mis kimin olur dert etme kendine :teselli:

Kızlar teşekkür ederim sağolun arada oluyor böyle zaten tansiyonum hep düşük bide böyle olunca elim ayağım kesildi resmen .

Elmas dikkat et ha kardeş gelmesin sakın kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…