rica ederim cnm...rüyanaz kızımın ismi ben diler...günaydın rüyanazcımm :)
bu arada rüyanaz kızının ismi sanırım.senin ismin ne :) ben aslı.astur biraz garip oluyo :)
msjını okudum ilgilnediğin için çook teşekkür ederim canımm :)
canım oglusunun doğum günü kutlu olsun...
kalktık gülüm kalktık...:)))
Herkese ıyı pazarlar hanımlar... Sabah bızde brunch a gittik,anca geldık ama halenn cook yorgunum ve dünya iş var...
rica ederim cnm...rüyanaz kızımın ismi ben diler...
bende geç kalktım kızımla evde pineklioz hava bozuk bugun.............
merhaba canımmm...
hava bı ıyı bı kötü ınsanın içinide değiştiriyor anlamadım...
Canım ya ruyanazın ne kadar tatlı maasallah... resımlerını gördüm hep dicem unutuyorum...
Tam cimcime ya,bıcır bıcır...:ecrin_bebek:
slm nasılsınız benım çok cnm sıkkın kızlar oglum 5 ay anca emdı şimdi 19 aylık ve 3 gun once göguslerım sısladı sankı bışı geldı gıbı oldu bı baktım sut gelıyor sızce normalmı
günaydınlar kızlar nasılsınız dün oğlumun doğum günü vardı çok güzel geçti çok eğlendik oğluşun 4 yaşına girdi bu arada kayın validemde geldi bize süpriz oldu yani kaç gün kalır bilmiyorum pek giremem artık herkes iyidir inşallah
yeni gelen arkadşalar hoşgelmişler
tayinlaeri belli olan arkadaşlar hayırlı olsun
çalış çalış nereye kadar kaydirigubbakcemile3 ayyy birileri beni kadroya aşsınn sözleşmeli olmak ders çalışmak istemiyorummm senağlama
bir derdi atlatsan bi dert var anacımm
kızlar geziyomusunuz hepinizzzzz
Kızlar herkese iyi pazarlar olsun .
Biraz önce tansiyon 5'e düştü nabız inmiş çok kötü oldum ya şimdi daha iyiyim ama.
Nüfus kağıdın eskidi diyor benimki :mymeka:
geçmiş olsun ablam aman dıkkat et kendıne vallahı,yorgunluktan ben bıle tekliyorum bazen :))
Melisimm naber canımmm
sağol canım arada oluyor böyle sıkıntılar yaşlandım artıkın behhhhh
Kızlar herkese iyi pazarlar olsun .
Biraz önce tansiyon 5'e düştü nabız inmiş çok kötü oldum ya şimdi daha iyiyim ama.
Nüfus kağıdın eskidi diyor benimki :mymeka:
iyi akşamlar kızlar dün misafirler gitti 2 gündür temizliyorum evimi ayy onlar varken de çok rahatsız olmuştum temizlik yapmamak için zor tuttum kendimi ama yağmur yağdı camlar mahvoldu yine
iyi akşamlar kızlar dün misafirler gitti 2 gündür temizliyorum evimi ayy onlar varken de çok rahatsız olmuştum temizlik yapmamak için zor tuttum kendimi ama yağmur yağdı camlar mahvoldu yine
hadi Allah kavustursun canım...
banada gelsene yardıma duygucum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?