Asker Eşleri

Kızlar teşekkür ederim sağolun arada oluyor böyle zaten tansiyonum hep düşük bide böyle olunca elim ayağım kesildi resmen .

Elmas dikkat et ha kardeş gelmesin sakın kaydirigubbakcemile2

ahh keşke olsa ablada doktor doktor dolaşmak zorunda kalmam yine ama malesef yeni bitti adetim aklıma gelmedi değil ilk defa böyle oldum ama yeni bittiği için bişey yok yani fisfisfis

Kızlar teşekkür ederim sağolun arada oluyor böyle zaten tansiyonum hep düşük bide böyle olunca elim ayağım kesildi resmen .

Elmas dikkat et ha kardeş gelmesin sakın kaydirigubbakcemile2

ablacım geçmiş olsun :) dikkat et kendine aman diyeyimm :) kızın için :sm_cool:

ahh keşke olsa ablada doktor doktor dolaşmak zorunda kalmam yine ama malesef yeni bitti adetim aklıma gelmedi değil ilk defa böyle oldum ama yeni bittiği için bişey yok yani fisfisfis

elmascım çok mu istiyosun kız kardeş kızına :ecrin_bebek: allah kalbine göre versin canım benimmkaydirigubbakcemile3

amaaaan Allah kavuştursun deme ben sana dememiştim :mymeka:
gelirim bacım temizliğe orayı da toplarız yeni evini de yerleştiririz mis kimin olur dert etme kendine :teselli:

seyy dememiştin di mi

Hadi gözünaydın demek ıstemıstım aslında ben yaaa

ooyy keskem öle olsa yaw...saoll bıtanem gelmıs yardım etmıs kadar oldun canımmm

iyiyiz canım sen nasılsın oğluşun nasıl bakalım
annelik nasıl gidiyor çok mu soru sordum ne :uhm:

ah canııımmm maasallahhh nasılsın cicim,bebişin nasılll
:1shok:
ben bi gidiyim gelirim kızlar :)))

Kızlar teşekkürler iyiyiz çok şükür, oğlanın gazı var biraz, bugün rezene çayından 3 çay kaşığı verdik rahatladı biraz yavrucak, bende içiyorum iki bardak kadar inş. iyi gelir, geceler uykusuz ve bol sütlü :))) saat başı , yada 2 saatte bir emzirme seansımız başlıyo, gaz çıkkar uyut derken bi bakıyorum gün aymış, sabah olmuş

çoook istiyorummm ALLAH ikinci bir evlatta nasip edermi acaba :Saruboceq:

İnş. cnm, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.

canım rezene çok iyi geliyor milupanınkini kullanıyorsun dimi bende kızıma kullanıyordum saadece gaz sancısı sabah 8 le 11 arası sıkıntısı oluyordu rezene içiriyordum zingo içiriyordum rahatlıyordu o saatler dışında başka gaz sancısı çekmiyorduk

slm herkese nasılsınız bu gün dilek geld oturduk bizde şmdide i bakim dedim size napiyonuzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…