Kızlar teşekkür ederim sağolun arada oluyor böyle zaten tansiyonum hep düşük bide böyle olunca elim ayağım kesildi resmen .
Elmas dikkat et ha kardeş gelmesin sakın kaydirigubbakcemile2
ahh keşke olsa ablada doktor doktor dolaşmak zorunda kalmam yine ama malesef yeni bitti adetim aklıma gelmedi değil ilk defa böyle oldum ama yeni bittiği için bişey yok yani fisfisfis
Kızlar teşekkür ederim sağolun arada oluyor böyle zaten tansiyonum hep düşük bide böyle olunca elim ayağım kesildi resmen .
Elmas dikkat et ha kardeş gelmesin sakın kaydirigubbakcemile2
ahh keşke olsa ablada doktor doktor dolaşmak zorunda kalmam yine ama malesef yeni bitti adetim aklıma gelmedi değil ilk defa böyle oldum ama yeni bittiği için bişey yok yani fisfisfis
elmascım çok mu istiyosun kız kardeş kızına :ecrin_bebek: allah kalbine göre versin canım benimmkaydirigubbakcemile3
amaaaan Allah kavuştursun deme ben sana dememiştim :mymeka:
gelirim bacım temizliğe orayı da toplarız yeni evini de yerleştiririz mis kimin olur dert etme kendine :teselli:
Kızlar nasılsınız, oğluş uyurken bi bakayım dedim
ah canııımmm maasallahhh nasılsın cicim,bebişin nasılllKızlar nasılsınız, oğluş uyurken bi bakayım dedim
ozebus hadi gidelim buralardankaydirigubbakcemile
ebru canım sizin tayin olayını ben tam anlamadım ilçede olsa hepsi bir anda belli olmuyormu benmi yanlış biliyorum yoksa
ablacım geçmiş olsun :) dikkat et kendine aman diyeyimm :) kızın için :sm_cool:
iyiyiz canım sen nasılsın oğluşun nasıl bakalım
annelik nasıl gidiyor çok mu soru sordum ne :uhm:
ah canııımmm maasallahhh nasılsın cicim,bebişin nasılll
:1shok:
ben bi gidiyim gelirim kızlar :)))
çoook istiyorummm ALLAH ikinci bir evlatta nasip edermi acaba :Saruboceq:
yok tatlısım bende yenı ögrendım,tekrar il içinde tercıh yapılacak sonra tam olarak hangı ilçeyse bellı olacak,jandarmaların bi cins huyu daha işte canım yaa
ah canııımmm maasallahhh nasılsın cicim,bebişin nasılll
:1shok:
ben bi gidiyim gelirim kızlar :)))
Kızlar teşekkürler iyiyiz çok şükür, oğlanın gazı var biraz, bugün rezene çayından 3 çay kaşığı verdik rahatladı biraz yavrucak, bende içiyorum iki bardak kadar inş. iyi gelir, geceler uykusuz ve bol sütlü :))) saat başı , yada 2 saatte bir emzirme seansımız başlıyo, gaz çıkkar uyut derken bi bakıyorum gün aymış, sabah olmuş
İnş. cnm, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.
slm herkese nasılsınız bu gün dilek geld oturduk bizde şmdide i bakim dedim size napiyonuzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?