Asker Eşleri

nere götürüyolar tatlım seni yaa???
:)) o kadar gezetıyım ki her yerde arayıp gene de buluyolar beni kaydirigubbakcemile3
slm herkese nasılsınız bu gün dilek geld oturduk bizde şmdide i bakim dedim size napiyonuzzzzz

hosgeldın cnm...

aldık haberını dilekten... sız merkezemı gıdıyorsunuz mıyasecım..sayet merkezse ordan gelen bı arkadas varda süüüpppeerrr dedi...

geçmiş olsun ank06 ablam sevindim ii oldunuza elmas ebru ablammmmmmm

hayırlısı olsun canım ya
ben gerileri okumadım keşana gelen varmı hiç yeni girenlerden belki gelen vardır

Cnm eczaneden ilaç alırken deneme boyu vermişler eşime, hipp markası, bebekler içinmiş, 1. haftadan itibaren kullanılabilir yazıyodu, ondan verdim, ama dr a danışmadım açıkçası
Sen kaç aylıkken veriyodun
Bu arada eriklide(keşan) annemlerin yazlığı var, sen keşandamısın yoksa

şu an bilmiyom tercihlerden sonra beli olcak olabirde diyo eşim içine istedimiz birecik yada urfa içi bakalımm:Saruboceq:

Kızlar oğlan mızırdanıyo ben bi emzirem, öptüm sizi

Cnm hoşgeldin,eline sağlık senmi yaptın mercimek köftelerini, cnm çekti valla şöyle limonuda sıkıp yemek vardı ekşi ekşi :)))
)

valla ben hazırladım dileğe yuğurturdum yağlı antep köftesi elerine sağlık güzel olmuştuuuuucokacimcoook

off o n mıyasem yaaww.. bılıyon ben yemıyom yanında yatıyomkaydirigubbakcemile3

bızde öle ıste canımcım tercıh yapcaz of ne sıkıntı yahu... hep bekle bekle...

bekle bekle canımız çıktı stersten kız ağzımda diş kalmadı sıka sıka strestennnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bekle bekle canımız çıktı stersten kız ağzımda diş kalmadı sıka sıka strestennnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay sorma mıyasem ya... ınsallah evı götürebılecegımız bıryer olurda,daraldım artık bide ev toplamaktan yoruldumm.. önümüzdekı cts kısmetse tatile gıdecegız tasınmadan...hihoyyyt

geçmiş olsun ablam aman dıkkat et kendıne vallahı,yorgunluktan ben bıle tekliyorum bazen :))

Melisimm naber canımmm

ebrum iyidir ne olsun ,bugün arkadaşlarımız geldi yemeğe ,gittiler ,ancak ortalığı topla falan ..off yorulmuşum ..senden naber ?

ank ablam ya geçmiş olsun ...

yeni anne ana kız sen büyüttün mü bebiişini bileeeeeeeeee .maşallah sana ...

miyasem yine döktürmüş :))) ama bu sefer kıskanmıyorum sonraaa yanlış anlaşılıyorum ,üsülüom sonaaaa

dilekcim gözün aydın oğlunun bir yaşa daha girmiş ,mutlu yıllara ..

anaam sayamadığım tüm arkadaşlarıma selam olsun haden bakem ...
a.s.

ay sorma mıyasem ya... ınsallah evı götürebılecegımız bıryer olurda,daraldım artık bide ev toplamaktan yoruldumm.. önümüzdekı cts kısmetse tatile gıdecegız tasınmadan...hihoyyyt

inşallh canım eeşinin yanında olursun bizde ii bi yer olurda gideriz diyoz kız liseye başlayacakbide oğlan 5 sınıfa geçecek kötü yer olursa götürmüyeck eşim 2 sonra emekli olmak stiyo ama ginede ii yer olurda gideriz yanında olur:jeyyar:uzz

slm canım hoş geldin yok kız seni görmesemde seviyom takılıyoz şakalaşıyoz biliyorum sende takıldını :1hug::1hug:

ebrum iyidir ne olsun ,bugün arkadaşlarımız geldi yemeğe ,gittiler ,ancak ortalığı topla falan ..off yorulmuşum ..senden naber ?
a.s.
saol yavrusum ıyıyımm eşimin arkadası geldı azcık rahatım yani :))

ınsallah canım,Rabbım bakar yüzümüze....

evet canım ben keşandayım
ben bir aylık bile olmadan milupanın rezene çayını veriyordum doktor söylemişti oda bebekler için yalnız en fazla 4 yada 5 çay kaşığı veriyordum çünkü gaz ilacıda verdiğim için fazla gelmesin diyordum
bir ilk önce doktoruna danış ondan sonra başla yinede sen bilirsin canım

ay bugün izmir çok sıcak yaa bana mı öyle gelio ( bunalıyorum resmen havadan ..ebru ne güzel tatile gidon :) ay darısı banaaaaaaaaa ,çok bunaldım derslerden falan ...
miyasem ne zaman taşınıyorsunuz kuzucuk ..

toplanaca temuz 1 yada 2 .3 gibi ilşki keserriz ev önceden gider haziran sonuna artık sonrada 15 gün meyl iznine çıkrız artık temuzda evde oluruz bırakırsa annend kalırım ama şu an blmiyorum 4 saat annemlere

gözümde büyüyo vala eşya toplama yaşlanmışım yaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…