:)) o kadar gezetıyım ki her yerde arayıp gene de buluyolar beni kaydirigubbakcemile3nere götürüyolar tatlım seni yaa???
slm herkese nasılsınız bu gün dilek geld oturduk bizde şmdide i bakim dedim size napiyonuzzzzz
hayırlısı olsun canım ya
ben gerileri okumadım keşana gelen varmı hiç yeni girenlerden belki gelen vardır
canım rezene çok iyi geliyor milupanınkini kullanıyorsun dimi bende kızıma kullanıyordum saadece gaz sancısı sabah 8 le 11 arası sıkıntısı oluyordu rezene içiriyordum zingo içiriyordum rahatlıyordu o saatler dışında başka gaz sancısı çekmiyorduk
:)) o kadar gezetıyım ki her yerde arayıp gene de buluyolar beni kaydirigubbakcemile3
hosgeldın cnm...
aldık haberını dilekten... sız merkezemı gıdıyorsunuz mıyasecım..sayet merkezse ordan gelen bı arkadas varda süüüpppeerrr dedi...
Kızlar oğlan mızırdanıyo ben bi emzirem, öptüm sizi
Cnm hoşgeldin,eline sağlık senmi yaptın mercimek köftelerini, cnm çekti valla şöyle limonuda sıkıp yemek vardı ekşi ekşi :))))
geçmiş olsun ank06 ablam sevindim ii oldunuza elmas ebru ablammmmmmm
şu an bilmiyom tercihlerden sonra beli olcak olabirde diyo eşim içine istedimiz birecik yada urfa içi bakalımm:Saruboceq:
off o n mıyasem yaaww.. bılıyon ben yemıyom yanında yatıyomkaydirigubbakcemile3
bızde öle ıste canımcım tercıh yapcaz of ne sıkıntı yahu... hep bekle bekle...
bekle bekle canımız çıktı stersten kız ağzımda diş kalmadı sıka sıka strestennnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun ablam aman dıkkat et kendıne vallahı,yorgunluktan ben bıle tekliyorum bazen :))
Melisimm naber canımmm
ay sorma mıyasem ya... ınsallah evı götürebılecegımız bıryer olurda,daraldım artık bide ev toplamaktan yoruldumm.. önümüzdekı cts kısmetse tatile gıdecegız tasınmadan...hihoyyyt
slm canım hoş geldin yok kız seni görmesemde seviyom takılıyoz şakalaşıyoz biliyorum sende takıldını :1hug::1hug:ebrum iyidir ne olsun ,bugün arkadaşlarımız geldi yemeğe ,gittiler ,ancak ortalığı topla falan ..off yorulmuşum ..senden naber ?
ank ablam ya geçmiş olsun ...
yeni anne ana kız sen büyüttün mü bebiişini bileeeeeeeeee .maşallah sana ...
miyasem yine döktürmüş :))) ama bu sefer kıskanmıyorum sonraaa yanlış anlaşılıyorum ,üsülüom sonaaaa
dilekcim gözün aydın oğlunun bir yaşa daha girmiş ,mutlu yıllara ..
anaam sayamadığım tüm arkadaşlarıma selam olsun haden bakem ... a.s.
saol yavrusum ıyıyımm eşimin arkadası geldı azcık rahatım yani :))ebrum iyidir ne olsun ,bugün arkadaşlarımız geldi yemeğe ,gittiler ,ancak ortalığı topla falan ..off yorulmuşum ..senden naber ?
a.s.
inşallh canım eeşinin yanında olursun bizde ii bi yer olurda gideriz diyoz kız liseye başlayacakbide oğlan 5 sınıfa geçecek kötü yer olursa götürmüyeck eşim 2 sonra emekli olmak stiyo ama ginede ii yer olurda gideriz yanında olur:jeyyar:uzz
slm canım hoş geldin yok kız seni görmesemde seviyom takılıyoz şakalaşıyoz biliyorum sende takıldını :1hug::1hug:
Cnm eczaneden ilaç alırken deneme boyu vermişler eşime, hipp markası, bebekler içinmiş, 1. haftadan itibaren kullanılabilir yazıyodu, ondan verdim, ama dr a danışmadım açıkçası
Sen kaç aylıkken veriyodun
Bu arada eriklide(keşan) annemlerin yazlığı var, sen keşandamısın yoksa
ay bugün izmir çok sıcak yaabana mı öyle gelio ( bunalıyorum resmen havadan ..ebru ne güzel tatile gidon :) ay darısı banaaaaaaaaa ,çok bunaldım derslerden falan ...
miyasem ne zaman taşınıyorsunuz kuzucuk ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?