azcık hakettım kız tatılı :))ay bugün izmir çok sıcak yaabana mı öyle gelio ( bunalıyorum resmen havadan ..ebru ne güzel tatile gidon :) ay darısı banaaaaaaaaa ,çok bunaldım derslerden falan ...
miyasem ne zaman taşınıyorsunuz kuzucuk ..
toplanaca temuz 1 yada 2 .3 gibi ilşki keserriz ev önceden gider haziran sonuna artık sonrada 15 gün meyl iznine çıkrız artık temuzda evde oluruz bırakırsa annend kalırım ama şu an blmiyorum 4 saat annemlere
helal ebru yakışır .yap kız tatilini doya doyaa ...bu arada meyil izni ne yahu ..burda da anacım çok tabir öğrendim ,kociş içerde zor gelio şimdi pc başından kalkıp ona sormak .))) size soram bare .. şutarafagitti
hehe senın içinde güneslencem ama zaten güneşin tepeden baktıgı yerdesın kıssskaydirigubbakcemile3
meyil iznini bende tam bılemıyom ama tayın cıkınca bırlıkten ilişğini kestıkten sonra tayın oldugun yere gıdıp yerlesmen ıcın 15 gun verıyorlar canım...ona dıyorlar....
vala bi de bilemiyorum diyon haa ,eşime sordum aynen o dedi :)))))
efet inşallah şu sınavlarımı atlatayım ,gideceğiz :))
ben kaçom kıslar ii geceler mi desem ne desem ,siz sabahlıyorsunuzzz yahuu :) ii sohbetler bakalım ,yine gelirim başbaş .. :a015:
heheh ilahı bılıyomusum bende haberım yokmuskaydirigubbakcemile3
ıı geceler bööcüüüüüüüükaydirigubbakcemile3 eşimin arkadası geldı balkondalar bende buradayım... napıyım kahretsın yalnızlık....yerimseniben
5 yıl kış yaz tatil yaptık kız bazan sıkıyo valla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 5 yıl da tatil olurmu o da biitittttttt:roflol::roflol:
bende alnızım ebru canım eşim gitti dün çocuklarımla kaldıım burdaaasossenağlamasenağlama:çok üzgünüm:itososito
ne tatili ki mıyasem öle yaz kış...kaydirigubbakcemile3
nerye gıttı canım eşin? kıyamam sana ben aglama yasenağlama
Kızlar herkese iyi pazarlar olsun .
Biraz önce tansiyon 5'e düştü nabız inmiş çok kötü oldum ya şimdi daha iyiyim ama.
Nüfus kağıdın eskidi diyor benimki :mymeka:
heeee doğru yaaaa,biz dağda olduğumuz içün anlamadık ablam:))kız erdekdeyiz ya 5 yıldır deniz kenarında tatil biti artıkkkkkkkkkkk:jeyyar::jeyyar:
geçmiş olsun canım... toplanıyo be mıyasem bende gözümde büyüyo topluyom topluyom hıcbısey toplanmamıs gıbı gelıyo gözüme ama az önce komsum geldı şok oldu,sizin sadece taşımanız kalmıs dedı :)) hallolur canım sıkma canını...izine ayrıldı babası rahtsızmış giti görim diye biz okuld urumundan kaldık ev toplanacak çok iş çokkkkkkkkkkkkkkk:dance:
gel tatlım bebişinide getır,sen dınlen ben bakarım onaaaa:teselli:ben çook bunaldım arkadaşlar benide götürün tatile senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?