Asker Eşleri

azcık hakettım kız tatılı :))
toplanaca temuz 1 yada 2 .3 gibi ilşki keserriz ev önceden gider haziran sonuna artık sonrada 15 gün meyl iznine çıkrız artık temuzda evde oluruz bırakırsa annend kalırım ama şu an blmiyorum 4 saat annemlere

aynen ablacım bızde o tarıhlerde ilişik kesıcez,sonrada meyil izni ve sonrada eşim önce gıdecek katılacak,lojman durumuna göre de esya ve ben kalıyo en son :))) yani agustosu bulur sanırım tam yerlesmek...

artık bıkıyorsun ya taşınmaktan ondandır miyasem .. ..alıştığın yerden gitmek de zor olur ..ben 1,5 ay önce taşındım biliyorsun ,her şeyi ben topladım ,oynaya oynaya geldim bu eve .daha geniş olduğu için istemiştim tabi anneme yakın olması da etkendi .. herkes diyor ki tek başına mı topladın ,hem de bileğim de ağrım varken .. eşim akşamları geldiğinde amaaan yaparız diyordu ,ben de dünden meraklı sanki eşyalar kaçıyormuş gibi 2 günde her şeyi kutulara koymuştum :))

helal ebru yakışır .yap kız tatilini doya doyaa ...bu arada meyil izni ne yahu ..burda da anacım çok tabir öğrendim ,kociş içerde zor gelio şimdi pc başından kalkıp ona sormak .))) size soram bare .. şutarafagitti

hehe senın içinde güneslencem ama zaten güneşin tepeden baktıgı yerdesın kıssskaydirigubbakcemile3

meyil iznini bende tam bılemıyom ama tayın cıkınca bırlıkten ilişğini kestıkten sonra tayın oldugun yere gıdıp yerlesmen ıcın 15 gun verıyorlar canım...ona dıyorlar....

vala bi de bilemiyorum diyon haa ,eşime sordum aynen o dedi :)))))
efet inşallah şu sınavlarımı atlatayım ,gideceğiz :))
ben kaçom kıslar ii geceler mi desem ne desem ,siz sabahlıyorsunuzzz yahuu :) ii sohbetler bakalım ,yine gelirim başbaş ..
:a015:

heheh ilahı bılıyomusum bende haberım yokmuskaydirigubbakcemile3

ıı geceler bööcüüüüüüüükaydirigubbakcemile3 eşimin arkadası geldı balkondalar bende buradayım... napıyım kahretsın yalnızlık....yerimseniben

5 yıl kış yaz tatil yaptık kız bazan sıkıyo valla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 5 yıl da tatil olurmu o da biitittttttt:roflol::roflol:

bende alnızım ebru canım eşim gitti dün çocuklarımla kaldıım burdaaasossenağlamasenağlama:çok üzgünüm:itososito

Kızlar herkese iyi pazarlar olsun .
Biraz önce tansiyon 5'e düştü nabız inmiş çok kötü oldum ya şimdi daha iyiyim ama.
Nüfus kağıdın eskidi diyor benimki :mymeka:

geçmiş olsun cnm ablam dikkat et kendine sen daha 15 liklere taş çıkarırsın ....belma ablşam olsa böle derdi ben onun yerine söliyim..
ayy ne güsel herkes burdaymış ben yoktu ben geldim herkes gitmiş..
arkadaşlar geldi bana oturduk yarın sabah kızımın yürüyüşü var eglenceleri var 8 de oraya gidicez erken kalkçam bakalım nasıl olacaksa artık.......

kız erdekdeyiz ya 5 yıldır deniz kenarında tatil biti artıkkkkkkkkkkk:jeyyar::jeyyar:
heeee doğru yaaaa,biz dağda olduğumuz içün anlamadık ablam:))
izine ayrıldı babası rahtsızmış giti görim diye biz okuld urumundan kaldık ev toplanacak çok iş çokkkkkkkkkkkkkkk:dance:
geçmiş olsun canım... toplanıyo be mıyasem bende gözümde büyüyo topluyom topluyom hıcbısey toplanmamıs gıbı gelıyo gözüme ama az önce komsum geldı şok oldu,sizin sadece taşımanız kalmıs dedı :)) hallolur canım sıkma canını...
ben çook bunaldım arkadaşlar benide götürün tatile senağlama
gel tatlım bebişinide getır,sen dınlen ben bakarım onaaaa:teselli:

iyi geceler hanımlar taşınacaklara kolay gelsin tabii banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…