heeee doğru yaaaa,biz dağda olduğumuz içün anlamadık ablam:))
geçmiş olsun canım... toplanıyo be mıyasem bende gözümde büyüyo topluyom topluyom hıcbısey toplanmamıs gıbı gelıyo gözüme ama az önce komsum geldı şok oldu,sizin sadece taşımanız kalmıs dedı :)) hallolur canım sıkma canını...
gel tatlım bebişinide getır,sen dınlen ben bakarım onaaaa:teselli:
Kızlar teşekkürler iyiyiz çok şükür, oğlanın gazı var biraz, bugün rezene çayından 3 çay kaşığı verdik rahatladı biraz yavrucak, bende içiyorum iki bardak kadar inş. iyi gelir, geceler uykusuz ve bol sütlü :))) saat başı , yada 2 saatte bir emzirme seansımız başlıyo, gaz çıkkar uyut derken bi bakıyorum gün aymış, sabah olmuş
İnş. cnm, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.
geçmiş olsun cnm ablam dikkat et kendine sen daha 15 liklere taş çıkarırsın ....belma ablşam olsa böle derdi ben onun yerine söliyim..
ayy ne güsel herkes burdaymış ben yoktu ben geldim herkes gitmiş..
arkadaşlar geldi bana oturduk yarın sabah kızımın yürüyüşü var eglenceleri var 8 de oraya gidicez erken kalkçam bakalım nasıl olacaksa artık.......
gel gelllll bakarım tatlımmmmmŞenizkızımada bakacaksan hemen geliyorum biraz dinlenmeye ihtiyacım var mirmirmirmir
gunaydın ablammmmGünaydın kızlar iyi haftalar herkese kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar
hahahahaaaaaaaaaaaa bi anlık baktım ;dürtüklüyorlardı :))))) ben de Azerbaycan tv sini izliyorum :)) burdan konaklarmıza salam ederem :))
ayy ne güzel kendini dinlersin napcan ,geldiğinde mumla ararsın bacuum..
halen dürtüklüyorlar hehehehhe :)))
dogru dıyosun balım... tadını cıkaram dımı... ondan sonra kosturmaca gecıcek... kaydirigubbakcemile
hahah hadi ya.. kıs senın yuzunden azerı kanal aradım kırk saat ve buldum :)))hıhı :)) tadını çıkart vala benim yerime de eğlen :))
ayy ben burda bayılıyorum haa ,kanalda bir kadın var şarkıcıymış ..azeri hanım :)) türkiyeye gelecekmiş konsert için :)) birkaç tane de yurdum insanını koymuşlar 5 kişi izleyici olarak ,arada onları gösteriyooo off luyorlar kıs :)))))))))))))))) hahaaa kendi aralarında program yapıyoolar ..çok hoşuma gidio konuşmaları :))
kızlar bingöle gelen yok mu? :teytey::teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?