Asker Eşleri

kızımada bakacaksan hemen geliyorum biraz dinlenmeye ihtiyacım var mirmirmirmir

Canım günaydın bebeğin gazı varsa eczanelerde kakule denilen yanlış hatırlamıyorsam eski adıyla hindistan cevizi denirdi ufacık birşey onu mama yiyorsa içine birazcık bıçakla kazıyorsun gazına iyi gelir istersen bir dene ben kızıma yapardım

oyyyy oyyyyyyyy ben şimdi şımarmammı yani.
yok artık sinyaller veriyor bana .
kafa kağıdı eskimeye başladı bile
belosunda kulakları çınladı şimdi
sen ne yaptın toplanma işi devam herhalde

klar gunaydın nasılsınız cok yoruldum bu haftaa cumartesı arkadasımın evını topladık cok uuldum kendı ellerımle topladım bıdee paar gunude pıknıgımı vardı bolukcee

sızlar naptınızzzz
ank canım gecmıs olsunnn acaba onların kımlıklerı eskımıyomu farkında degıller datlummmmm

hahahahaaaaaaaaaaaa bi anlık baktım ;dürtüklüyorlardı :))))) ben de Azerbaycan tv sini izliyorum :)) burdan konaklarmıza salam ederem :))
ayy ne güzel kendini dinlersin napcan ,geldiğinde mumla ararsın bacuum..

aluuuuuuuuuu beri buyrun :))) azeri hanımın sesi üreğinizi oynattı mı ? hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ay ben çok seviyem bunları yaa

hahahahaaaaaaaaaaaa bi anlık baktım ;dürtüklüyorlardı :))))) ben de Azerbaycan tv sini izliyorum :)) burdan konaklarmıza salam ederem :))
ayy ne güzel kendini dinlersin napcan ,geldiğinde mumla ararsın bacuum..

halen dürtüklüyorlar hehehehhe :)))

dogru dıyosun balım... tadını cıkaram dımı... ondan sonra kosturmaca gecıcek... kaydirigubbakcemile

halen dürtüklüyorlar hehehehhe :)))

dogru dıyosun balım... tadını cıkaram dımı... ondan sonra kosturmaca gecıcek... kaydirigubbakcemile

hıhı :)) tadını çıkart vala benim yerime de eğlen :))
ayy ben burda bayılıyorum haa ,kanalda bir kadın var şarkıcıymış ..azeri hanım :)) türkiyeye gelecekmiş konsert için :)) birkaç tane de yurdum insanını koymuşlar 5 kişi izleyici olarak ,arada onları gösteriyooo off luyorlar kıs :)))))))))))))))) hahaaa kendi aralarında program yapıyoolar ..çok hoşuma gidio konuşmaları :))

hahah hadi ya.. kıs senın yuzunden azerı kanal aradım kırk saat ve buldum :)))
kızlar bingöle gelen yok mu? :teytey::teytey::teytey:

mrb canııımmm...

sımdılık bıngöle gıden yok tatlım... ben elazıgggga gıdıyorum kısmetse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…