merhabalar hatunlar şırnak yok mu içinizde
ben şırnaga gitmek istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm((((((((
toplanmıom ablacım bıraktım beyaz eşyalarım ve kullandıgım mutfak malzemelerim kaldı eşimi gelince giderken toparlıycaz onlarıda...
oyyyy oyyyyyyyy ben şimdi şımarmammı yani.
yok artık sinyaller veriyor bana .
kafa kağıdı eskimeye başladı bile
belosunda kulakları çınladı şimdi
sen ne yaptın toplanma işi devam herhalde
merhabalar hatunlar şırnak yok mu içinizde
ben şırnaga gitmek istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm((((((((
klar gunaydın nasılsınız cok yoruldum bu haftaa cumartesı arkadasımın evını topladık cok uuldum kendı ellerımle topladım bıdee paar gunude pıknıgımı vardı bolukcee
sızlar naptınızzzz
ank canım gecmıs olsunnn acaba onların kımlıklerı eskımıyomu farkında degıller datlummmmm
toplanmıom ablacım bıraktım beyaz eşyalarım ve kullandıgım mutfak malzemelerim kaldı eşimi gelince giderken toparlıycaz onlarıda...
merkez mi canım benimde cizrede arkadaşlarım var.....
ay ne guzell ablacım.. benıde eskısehır yakın oldugu ıcın eskısehır bulusmasına davet ettıler ama tasınacagım zamana denk gelıyor yaa(
gıt ablacım ne guzelll... bızden de selam söle olur mu? :))
Tamam canım gidersem mutlaka söylerim sende git derim çok güzel oluyor buluşmalar
perşembeden bu yana bi huzursuzluk bi sinir hali ki sormayın gitsin herkes bana kızıyor teröristler pusu kurmuş eşini bekliyor die ama ne yapabilirim elimde deil insanın canının canı.. kızlar siz nasıl dayanabiliyorsunuz
ınsallah ablacım.... bı nasıp olmadı ınsallah bır dahakı denk gelır...Elazıg mesela,gakkoşşşş dıyo eşim bana yaaaa.. Akşam gelmiş gakkoşlu bebeğim benim dedi:1shok: o ne dedım ya hıc böle ıltıfat duymamıstım dedımkaydirigubbakcemile3 sonra anladım tabı elazıgda öle dernırmıs kaydirigubbakcemile3
perşembeden bu yana bi huzursuzluk bi sinir hali ki sormayın gitsin herkes bana kızıyor teröristler pusu kurmuş eşini bekliyor die ama ne yapabilirim elimde deil insanın canının canı.. kızlar siz nasıl dayanabiliyorsunuz
canım ne desen haklısın... ama sunuda unutma ki yolda yururken bile basına cam düşer,saksı düşer hıcc bellı olmazz.. hemen kalbını bozma tatlım..
benım eşim tuncelıde çiçeklide yaptı o zaman nişanlı bıle deıldık ama neler cektı vuruldu bıle... o duyguyu cok ıyı bılırım ama Rabbım cok buyuk..
hihih benımde bi çakma gakkoş olmadıgım kalmıstı.. em çakma es esliyim,çakma karsıyakalıyım,şimdide gakkoşkaydirigubbakcemile3
elazığlılara öyle denir banada çakma gakkoş diyorlar burada
evet canım,eşimin 2. ama benimde ilk doğum olacak.. bende ılk ögrendıgımde cok huzursuzdum,nasıl bır yer napcaz eşimın basına yıne öle bısey gelırse dıye cokk korkmustum ama bıraz rahatladım cok sukur... kalbını bozmaman gerekıyormus...:bbo: ooo vuruldu mu :bbo: çok kötü ya Her şey başına gelebilir tabi insanın ama insanın içi rahat etmiyor işte.. ilk doğu görevimiz belki de ondan hayırlısı canım ya elimizden dua etmekten başka bi şey gelmiyor
saoll ablacım... aminn...
Allah korumuş onu inan çok üzüldüm ya rabbim herkesi korusun oralarda :Saruboceq:
evet ablacım öle yapıom zaten............
dinlen sende biraz nasılsa büyük eşyalar sona doğru toplanıyor onlarıda beyler yapıyor nasılsa
ohh ne güsel ya benim içinde sarıl herkese elif ablaya özellikle slm söle............Kızlar bu perşembe istanbul buluşması var mod elif buradaymış aksilik çıkmazsa bende gideceğim bakalım
merkez mi canım benimde cizrede arkadaşlarım var.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?