iyyiz canım işte iş güç ugraşıp duruyoruz...
merhaba elmascım hoş geldin
nerde çalışıyosun canım?
merhaba kızlar....
elmascım üzülme sıkma canını,sen böle yazdıkca ıcım buruluyr kıyamam sana ben..
sherıncım nasılsın canım,ev boş gelıyor mu?:jeyyar:
sivaslım merhaba canım,nasılsın...
ayy hadi gözün aydın canım.. hadı hayırlısı olsun.. gecenlerde benıde cagırmıslard ya bı fırma kabul edılmıştım,sözlesme ımzalamak ıcın bursaya cagırdılar,eşiniz nerde memur dedıler ve acıkca sölemek zorunda kaldım ve maalesef 2 yıl ayrılmamak sartıyla ımzalayın dedıler,onuda ben kabul etmedım,ıyıkıde etmemişim tayınımız cıktı zati :))çok sevinçliyim bugün bir işe başvurdum şimdi aradılar yarın görüşmeye gidicem :1shok: :teytey:
cnm iyiim sizleri sormalı...bebegimle ugrasıp duruyoruz teyzesi.çok hareketli bgunlerde kıpır kıpır maşallah...darısı sana...
ayy hadi gözün aydın canım.. hadı hayırlısı olsun.. gecenlerde benıde cagırmıslard ya bı fırma kabul edılmıştım,sözlesme ımzalamak ıcın bursaya cagırdılar,eşiniz nerde memur dedıler ve acıkca sölemek zorunda kaldım ve maalesef 2 yıl ayrılmamak sartıyla ımzalayın dedıler,onuda ben kabul etmedım,ıyıkıde etmemişim tayınımız cıktı zati :))
saoll canım yıne bı mutfak bı kk tur atıyorum :)) maasallah canım bebişinle sana,ınsallah canım bı hayırlısıyla yerleselımde ınsallah olur bebişimiz :))
çok sevinçliyim bugün bir işe başvurdum şimdi aradılar yarın görüşmeye gidicem :1shok: :teytey:
hadi hayırlısı olsun artık canım inşallah olur gerçekten boş durmak çok kötü fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?