Asker Eşleri

lojman var cnm orda benim arkadaşımın eşi uzman onlargirdi lojmana birde dışardan ögretmen bi arkadaşım var.........[/QUOTE]

merhaba rüyanaz siz amasyadamı oturuyorsunuz?biz lüleburgazdayız bizim tayinimizde amasyaya çıktı nasıl memnunmusunuz?lojmanlar nasıl?biraz dışarıda diye duydum merkezden.beni biraz bilgilendirirsen çok sevinirim.. teşekkürler

evet tatlısım,komsularım calısıyor,sadece ust komsumla gelıs gıdıs yapıorum yasca buyukler bızden ama cook sekerler..Tayınımızın cıktıgını duyunca agladı kadıncagız... ama bakalım elazıg nasıl olacak canım :)) bende merak edıyorum ama elazıg topıgındekı arkadaslar cok ciciler...

melis kız karpuz çıkalı çok oldu...git hemen alıver marketten manavdan..biz az önce yedik buz gibi...gel sanada dograyayım...

slm kızlar benim pcm kafayı yedi eger giremezsem merak etmeyin eşim gelene kadar kalır yaptıramam cuma günü gelcek eşim o zaman yaptırırım ancak.......durup durup açılıo kapanıo tam pc yi açıyorum kapanıverio gidio kendiliginden ........

ayyy biz bile bosuluos bırak pc ler bosulmasın :)))) hiiihihiiiiiiiiiiiiiiiiiii :içelim:

valla biz kıştan beri tatlı karpuz yiyoruz..buraya sanırım irandan geliyo karpuzlar tatlılar baya...

Kızlar yeni dinledım cok güzel bır ask sarkısı bulrsanız dinleyın...Size sözlerını yazayım...Cevdet Bağca-Al Ömrümü...

Günü gelir sende benden cekip gıdersen
Gıdıpte bır daha gelmeyeceksennn
Al ömrümü koy ömrünün üstüne
Senden gelsin ölüm, basım üstüne

Ellerini ellerimden alıp gidersen
Gıdıpte gerıye dönmeyeceksen
Yüreğimi koy avucunun içine
Senden gelsin ölüm,basım üstüne

Al ömrümü koy ömrünün üstüne
Senden gelsin ölüm,basım üstüne...

ebrucum güzel şarkıymış gerçekten alkisalkisalkis indirdim hemen senağlama ama pek hüzünlü yavv senağlama zaten hasretimden öşücem burdasenağlama

bu arada kise de uğramamış yine kayboldunuz yavvv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…