evet ablacım öle yapıom zaten............
ohh ne güsel ya benim içinde sarıl herkese elif ablaya özellikle slm söle............
hı hı merkez canım çakırsöğütte eşim. ben de kalacak bi yer buluruz belki umutsuzum ama lojman bari olsa senağlama
oo meliscim yanıyorsun tabi oralarda de mi:)))
evet yaaa ..kapıyı açıyorum kapılar çarpıyooo :)))) kapatıyorum daralıyorum ...anlayamadı ben :))
bakalım Elazığ a gidince nasıl bir deüşüklük olcak hayatında ..burda komşun yoktu pek dimi .... :1hug:
ooo Elazığ topiğine takılıyorsun yane .)))))))))))))))))))))))))))))))))
ben de izmire :))))
melis kız karpuz çıkalı çok oldu...git hemen alıver marketten manavdan..biz az önce yedik buz gibi...gel sanada dograyayım...
slm kızlar benim pcm kafayı yedi eger giremezsem merak etmeyin eşim gelene kadar kalır yaptıramam cuma günü gelcek eşim o zaman yaptırırım ancak.......durup durup açılıo kapanıo tam pc yi açıyorum kapanıverio gidio kendiliginden ........
daha karpuz yıyemedım bennnnnnnnnn( canımı cektırdınız yawwww pazardakıler kabak tı :)))
ooow saol sıvaslımmm canımm cokk tesekkur ederımmm kuzummm... eşimi gönderdım manava :)))
Kızlar yeni dinledım cok güzel bır ask sarkısı bulrsanız dinleyın...Size sözlerını yazayım...Cevdet Bağca-Al Ömrümü...
Günü gelir sende benden cekip gıdersen
Gıdıpte bır daha gelmeyeceksennn
Al ömrümü koy ömrünün üstüne
Senden gelsin ölüm, basım üstüne
Ellerini ellerimden alıp gidersen
Gıdıpte gerıye dönmeyeceksen
Yüreğimi koy avucunun içine
Senden gelsin ölüm,basım üstüne
Al ömrümü koy ömrünün üstüne
Senden gelsin ölüm,basım üstüne...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?