Asker Eşleri

ben varımda cıkacam gıbı.. sol bademcıgım yutkununca acıyo aksamdan beri,bana bı oyun oynamaz ınsallah...

merhaba canlarım. nasılsınız hepinizi çook özledim. tayinimiz ŞIRNAK SESLıCEYE çıktı. eşim tek gidecek ben çocuklarımla kalıcam

merhaba canlarım. nasılsınız hepinizi çook özledim. tayinimiz ŞIRNAK SESLİCEYE çıktı. eşim tek gidecek ben çocuklarımla kalıcam

canııımm neelerdeydın kuzum yaa... Ayy hadi hayırlısı olsun canım.. Üzülme olur mu,zaten siz cocuklar ıcın göze almıstınız öle hatırlıyorum hayırlısı olsun canım benim...

Herkese ıyı aksamlar kızlarr... Bugun pek bı sessız garıp kalmıs burası...

merhaba canlarım. nasılsınız hepinizi çook özledim. tayinimiz ŞIRNAK SESLİCEYE çıktı. eşim tek gidecek ben çocuklarımla kalıcam

Canım nerelerdesin sen uzun zamandır yoktun hayırlı olsun tayininiz ne diyeyim ben şimdi kendim yaşadım bunu zor tabi.

Ama çocukların okulu olunca gitmemen daha hayırlı olur okul çok önemli işte hiç canını sıkma sen nasılsa eşin gelir yanınıza.

ıyı aksmalar ablam,bende ugramadım pek...

cok yoruldum yarım kalan esyaları topladık eşimle...

ne zormuş ablam ya toplanmak,bıtmıyo sankı

ıyı aksmalar ablam,bende ugramadım pek...

cok yoruldum yarım kalan esyaları topladık eşimle...

ne zormuş ablam ya toplanmak,bıtmıyo sankı

sanada iyi akşamlar canım..
zordur tabi ama yerleşme daha zevkli oluyor inan...
sen daha yeni evlisin hele bir eskimeye gör neler çıkıyor evin içinden aklın durur...
giyilmeyen kıyafetler ayakkabılar ıvır zıvırlar neler çıkar öyle..

kesınlıkle haklısın ablacım..
bu halde bıle ayıkladıgım oldu ama dedıgın gıbı ılerısını düşünemıyorum bıle...
cts ızıne cıkıcaz gıtmeden mutfagı bıtırıyım dıyordum ama bu hafta içi bana hala gelmek ısteyenler varmıs... ne ara tatıl ıcın hazırlık yapıcam edıcem bılmıyorum ablam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…