slm bayanlarrrrrrrrrr:)
kesınlıkle haklısın ablacım..
bu halde bıle ayıkladıgım oldu ama dedıgın gıbı ılerısını düşünemıyorum bıle...
cts ızıne cıkıcaz gıtmeden mutfagı bıtırıyım dıyordum ama bu hafta içi bana hala gelmek ısteyenler varmıs... ne ara tatıl ıcın hazırlık yapıcam edıcem bılmıyorum ablam...
kesınlıkle haklısın ablacım..
bu halde bıle ayıkladıgım oldu ama dedıgın gıbı ılerısını düşünemıyorum bıle...
cts ızıne cıkıcaz gıtmeden mutfagı bıtırıyım dıyordum ama bu hafta içi bana hala gelmek ısteyenler varmıs... ne ara tatıl ıcın hazırlık yapıcam edıcem bılmıyorum ablam...
giderayak mı akıllar başlarına gelmiş canımm kaydirigubbakcemile3 insan bi düşünür bu kızcağız toplanır işi vardır diye yavvkötükedihüso
bu evden eve nakliyatlar nasıl oluyor...duyduğum kadarıyla taşınacak kişiye çok iş kalmıyormuş..araştırdınız mı hiç..
slm kızlarr hihoyyyt bu forumun haraketlenmesi için tayin mi lazım yavv sırnaşık şey
kimseler yok :)
PELİNCANCIM tayininiz hayırlı olsun canımm.ayrı kalmak çok zor ama işin içine çocuklar girince farklı oluyodur.biz de kimbilir daha ne günler göreceğiz.kaç kere daha ayrı kalacağızçocuk bambaşka işte
gideceğini biliyorlarsa neden gelmek istiyorlar yaww kabul etme sende döndükten sonra alırsın misafirlerini anlayış gösterirler herhalde sen söyle onlara.
iyi akşamlar herkesekaydirigubbakcemile3
ozebusum ankam caNLARIM.
ozebusum ankam caNLARIM.
ablacım eşim demiş,ev aldı başını gıdıyor salonu vs topladık ama ""olsun bız balkonda da otururuz demişler,eşimde bısey dıyememiş...
yani ne denir bu insanlara şimdi başlarına gelmeyince bilmez bunlar
hımmm ben yerleştiriyolar diye düşünüyordum:)
benim bildiğim hepsi yapmıyor konuşup anlaşmanız lazım bazıları mobilya monte ediyorlar ama.
biz 2007'de izmirden dönerken 800 istemişlerdi normal kamyonla 450'ye geldik aradaki fark bu işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?