Asker Eşleri

ah ah bende girermiyim acaba evli yazılı olarak buraya tayinler lojmanlar en önemliside hamilelikler yaşarmıym acaba bana hayal gibi gelio ya geçermi şu iki ay ...
taze gelin meseleisne gelince ben çabuk eskirim abisi var bekar biz onun önüne geçtik bizim düğünden sonra fazla beklicegini sanmam bide biz hep uzakta olcaz o gelin hep dibinde ama biliom beni daha çok sevicekler uzakta olan sevilir hihihih

serpiiiilllll..bencede geçermiii şu iki ay..bir geçse..bizde yeni evli gibi olucaz ayrı geçen iki yılın ardından..sende girersin evliler kervanına çok az kaldı sabır biraz daha

bu arada bencede uzaktaki gelin daha çok sevilir..eltim var burda o hep kaynanagile yakın olacak..bende hep uzaktaki gelin..

Bundan sonra danışma ücreti alacam hepinizden eeeee geçim dünyası kızlarrrr lütfen randevu alın bundan sonra sırayla ilgilencem hepicinizle sempatiksalakcinni naniknanik

Az kaldı seninde serpilcim sık dişini biraz ço gayretli görüyom seni önce evli olacan sonrada bebeiş gelcekkk wallaha hiç umutlanmayın yakın uzak diye seven zaten sever :hulya:

geçer elmascım geçer hiç merak etme bir bakmışsın eşin yanında gelmiş
bizim bu bekarlar iyice yoldan çıktı wallaha tutturdular biz ne zaman evlencez diye sempatiksalakcinni

şükür bitti yani diyon sonrada pizza günü neyim yapın artık akannehir
yesinler senin tazeliğini
en taze benim heççç bayatlamadım bilem 23 yıldır hehehehe -tatlicadiarzu- delikafadulden
hhahha ay ablacım valla ne yapıyorlarsa yapsınlar benden bundan sonra iş yook :))) ne fenayımmm...
tas gıbısın cnm o bır gercek zaten ablamm...

canım benııımmm ınsallah dıledıgın gıbı olur herseyın kuzum... bende tek gelınım ve de uzaktayım ama kıymet verıorlarsa da ben goremıyorum cnm... :)esımın aılesı soguk yapılılar...sempatiksalakcinni

böcü zaten bebek olacak fırsatın olmaz işte bahanen hazır nasılsa bebekle zor olur çünkü

wallaha yakın yada uzak olmanın sevmeyle ilgisi yok kızlar ancak işlerine gelenleri severler sadece sen ne kadar verici olursan ol karşındaki insan da verecek biraz tek taraflı asla yürümez ilişkiler biz artık yıllandık takmıyorum bile çoğu şeyi yoksa kendime yaparım üzülen ben olurum

kızlar benim eşimde mayıs 26da gidiyor neyapıcam ben.....piyade olacak o nedemekeyvahedigeldismile :gitme::gitme::gitme:

hayırlı teskereler olsun kısa dönemmi yoksa er olarakmı yapacak askerliğini piyade sınıfıdır canım

selam kızlarrrr naber ne hallerdesiniz ?

selam ne haber oturdum bende takılıyorum işte

bende ondan dıyorum ya ablam... kım ne derse desın bebişime adayacagım kendımı umrumda deıl... bızde il içi atama ıstedık ablacım bakalım bızde beklıyoruz sımdı ara tayın...

valla ablacım bu konuda sonuna kadar katılıyorum uzaklıkla yakınlıkla hııııc ılgısı yok... cunku bakıyorum tek takan bız oluyoruz karsı tarafta tık yok...
esımle mutlu muyum mutluyum,huzurlu muyum huzurluyum.Bitti...
selam kızlarrrr naber ne hallerdesiniz ?

selam canımm nasılsın...

Boşver zaten sen önemlisin gerisi boş had inşallah ara tayin çıkarda rahat edersiniz biraz sende yanlız kalmassın en azından .
Takmayacaksın kuzum huzurun bozulur sonra yıllar içinde çok şeyler öğreniyorsun hayat o kadar acımasızki kimse sana acımıyor .
Eşinle mutlu ol gerisini salla gitsin biz değer verdikte ne oldu sanki beni o ameliyatlı halimle bıraktı gitti işte 1 ay kendim mücadele ettim kendimle 3 hafta kaldı gitti o kadar da yakın oturuyoruz düşün artık ve tek başına yaşıyor

canım benim iyiyiz biz tşk ederiz sen nasılsın kızın ne zaman gelio..

hg canım hayırlısı olsun...
günaydın kızlar herkese cumanız mübarek olsun........

canım benim iyiyiz biz tşk ederiz sen nasılsın kızın ne zaman gelio..

hg canım hayırlısı olsun...
günaydın kızlar herkese cumanız mübarek olsun........

Günaydın dilercim seninde cuman mübaek olsun begüm haziran sonu gelecek finalleri bitsin o zaman geliyor odasını filan toparlar badana filan yapıyorlar yurtta herşeyi kilitleyip kısmetse burada olacak

eşim astsubay cnm inciraltında yeni kale tesisleri var askeri..orda oldu düğünüm..

evet kızımız olcak hayırlısıyla ismini buğlem koyucaz teyzesiopuyorumnanaktan
hmm orası güzel ,eşimle gideriz oraya haftasonları denk geldikçe yazları ...uzak biraz bize ama ..peki canım buğlem ne demek .ilk defa duydum desem...
Günaydın kızlar cumanız mübarek olsun .....

hayırlı cumalar ..bugün erkenden kalktım ankara bakanlığı aramak için..tlf ettim atamam çıkmış hem de izmir merkeze ..çok mutluyum............................. süper oldu benim için evime yakın bir adliyedeyim artıkkkkkkkkkkk...

Günaydın meliscimmmmm gözün aydın kuzum çok sevindim hadi hayırlısı olsun eve yakın olmasıda çok iyi ama ulaşımında rahat olur artık ıslatırız böcü bunu ne ısmarlıyon bize sempatiksalakcinni

Yenikale güzeldir 2 ay kaldık bizde havuzu filanda güzeldir tahsislidir orası bizlere kamp olarak içi biraz küçüktür ama idare eder yinede

günaydınn herkese nasılsınz abla ank 06 sanada günydınn evt gezdim dün bu günde çıkcam gezmeyeeeeeeeeeezemuszemusbayanssulusmile

günaydınn herkese nasılsınz abla ank 06 sanada günydınn evt gezdim dün bu günde çıkcam gezmeyeeeeeeeeeezemuszemusbayanssulusmile

günaydın canım sanada gez bakalım hadi bugünde yoksun yani bnede çıacam bugün pazara gitcem dolaşıp gelirim biraz oyun oynuyon demi sitede arada bende bakıyorum oraya

günaydınlar hayırlı cumalar herkese melisim hayırlı olsun izmir olması senin içinde iyi olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…