kuzu hiç gülecem yoktu inan krize girdim kız ama harbidende öe oldu sağolsun handan ablamızda herşeyimize koşuyo bildiği ne varsa bize önerio allah ne dileği varsa kabul etsin allah tuttugunu altın etsin allah evlatlarından ayırmasın allah allah aman bende aynı cami dilencilerine döndüm valla bişe istemiom handan ablaaa.s.a.s.a.s.a.s.
ah ah bende girermiyim acaba evli yazılı olarak buraya tayinler lojmanlar en önemliside hamilelikler yaşarmıym acaba bana hayal gibi gelio ya geçermi şu iki ay ...
taze gelin meseleisne gelince ben çabuk eskirim abisi var bekar biz onun önüne geçtik bizim düğünden sonra fazla beklicegini sanmam bide biz hep uzakta olcaz o gelin hep dibinde ama biliom beni daha çok sevicekler uzakta olan sevilir hihihih
serpiiiilllll..bencede geçermiii şu iki ay..bir geçse..bizde yeni evli gibi olucaz ayrı geçen iki yılın ardından..sende girersin evliler kervanına çok az kaldı sabır biraz daha
bu arada bencede uzaktaki gelin daha çok sevilir..eltim var burda o hep kaynanagile yakın olacak..bende hep uzaktaki gelin..
hhahha ay ablacım valla ne yapıyorlarsa yapsınlar benden bundan sonra iş yook :))) ne fenayımmm...
şükür bitti yani diyon sonrada pizza günü neyim yapın artık akannehir
yesinler senin tazeliğini
en taze benim heççç bayatlamadım bilem 23 yıldır hehehehe -tatlicadiarzu- delikafadulden
ah ah bende girermiyim acaba evli yazılı olarak buraya tayinler lojmanlar en önemliside hamilelikler yaşarmıym acaba bana hayal gibi gelio ya geçermi şu iki ay ...
taze gelin meseleisne gelince ben çabuk eskirim abisi var bekar biz onun önüne geçtik bizim düğünden sonra fazla beklicegini sanmam bide biz hep uzakta olcaz o gelin hep dibinde ama biliom beni daha çok sevicekler uzakta olan sevilir hihihih
hhahha ay ablacım valla ne yapıyorlarsa yapsınlar benden bundan sonra iş yook :))) ne fenayımmm...
tas gıbısın cnm o bır gercek zaten ablamm...
canım benııımmm ınsallah dıledıgın gıbı olur herseyın kuzum... bende tek gelınım ve de uzaktayım ama kıymet verıorlarsa da ben goremıyorum cnm... :)esımın aılesı soguk yapılılar...sempatiksalakcinni
kızlar benim eşimde mayıs 26da gidiyor neyapıcam ben.....piyade olacak o nedemekeyvahedigeldismile :gitme::gitme::gitme:
selam kızlarrrr naber ne hallerdesiniz ?
bende ondan dıyorum ya ablam... kım ne derse desın bebişime adayacagım kendımı umrumda deıl... bızde il içi atama ıstedık ablacım bakalım bızde beklıyoruz sımdı ara tayın...
böcü zaten bebek olacak fırsatın olmaz işte bahanen hazır nasılsa bebekle zor olur çünkü
wallaha yakın yada uzak olmanın sevmeyle ilgisi yok kızlar ancak işlerine gelenleri severler sadece sen ne kadar verici olursan ol karşındaki insan da verecek biraz tek taraflı asla yürümez ilişkiler biz artık yıllandık takmıyorum bile çoğu şeyi yoksa kendime yaparım üzülen ben olurum
selam kızlarrrr naber ne hallerdesiniz ?
bende ondan dıyorum ya ablam... kım ne derse desın bebişime adayacagım kendımı umrumda deıl... bızde il içi atama ıstedık ablacım bakalım bızde beklıyoruz sımdı ara tayın...
valla ablacım bu konuda sonuna kadar katılıyorum uzaklıkla yakınlıkla hııııc ılgısı yok... cunku bakıyorum tek takan bız oluyoruz karsı tarafta tık yok...
esımle mutlu muyum mutluyum,huzurlu muyum huzurluyum.Bitti...
selam canımm nasılsın...
canım benim iyiyiz biz tşk ederiz sen nasılsın kızın ne zaman gelio..
Günaydın ebuşcum afiyet olsun sana kekeleride yemişsin ne güzel içme zaten asitli şeyleri bolcana taze sıkılmış meyve sularından iç daha vitaminli en azından .Balığını mutlaka ye ama omega 3 yüklü biliyorsun ihmal etme onuda yemek yaparsın zamanla bulantıların geçsin bi sıkıntınolmaz o zaman .Hamilelik ilerledikçe kilo almaya başlarsın canım son zamanlarda daha sık kilo alınır .Şu tarama işinide hallettinmi iyice rahatlarsın bitanem sakın aç kalma kendine iyi bak ..
günaydın dilercim senden ne haber nasılsın bitanem rüyanaz nasıl iyimi
merhaba kızlar
benm eşimde asker..astsubay..şimdi hatay iskenderundayız..bu yaza kati tayin cıktı bize..karnım burnumda
4 yada 5. bölge olucak ve bu ayın 21 inde acıklanıyor..dua edin iyi bi yer cıksın kırklı bebeyle nasıl gidcem ben
canım benim iyiyiz biz tşk ederiz sen nasılsın kızın ne zaman gelio..
hg canım hayırlısı olsun...
günaydın kızlar herkese cumanız mübarek olsun........
hmm orası güzel ,eşimle gideriz oraya haftasonları denk geldikçe yazları ...uzak biraz bize ama ..peki canım buğlem ne demek .ilk defa duydum desem...eşim astsubay cnm inciraltında yeni kale tesisleri var askeri..orda oldu düğünüm..
evet kızımız olcak hayırlısıyla ismini buğlem koyucaz teyzesiopuyorumnanaktan
Günaydın kızlar cumanız mübarek olsun .....
hmm orası güzel ,eşimle gideriz oraya haftasonları denk geldikçe yazları ...uzak biraz bize ama ..peki canım buğlem ne demek .ilk defa duydum desem...
hayırlı cumalar ..bugün erkenden kalktım ankara bakanlığı aramak için..tlf ettim atamam çıkmış hem de izmir merkeze ..çok mutluyum............................. süper oldu benim için evime yakın bir adliyedeyim artıkkkkkkkkkkk...
günaydınn herkese nasılsınz abla ank 06 sanada günydınn evt gezdim dün bu günde çıkcam gezmeyeeeeeeeeeezemuszemusbayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?