- 20 Mart 2008
- 142.037
- 214.108
- 1.423
- 60
günaydı hayırlı cumalar.meliha canım hayırlı olsun çok sevindim
günaydınlar hayırlı cumalar herkese melisim hayırlı olsun izmir olması senin içinde iyi olmuş
Handan abla ya bişey danışmak için çok sıra oluo bide sıra için fiş alsakta ölebeklesek olmazmı benim sıramı geçen eylem kaptı haksızlık oluyo yaa:)))))
EBUŞUM SENİDE ÇOK SEVİOM GELECEK İNŞ O GÜNLERDE ŞU İKİ AYI Bİ ATLATSAYDIK AH AH:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
oy oy oyyyy gülşahım gelmiş çıkmış bende seni öpüyorum bitanem kocamannnnnnnnnnnnnnnn
selamlarr...
saol cakılım... nedır bu cektıgım bu ara anlamadım... haftayda kontrolume denk gelıo nasıl gıderız bılmem(
hepınızı opuyorumm cook cokkk mısafırlerım vardı lojmandakıler yenı gıttıler... yoruldum azcık :)
Birde gülşahı eversek kadro tam olacak hadi kız elini çabuk tut artık ..
evet ya gülşah da evlensin ayakkabıma ilk onun ismini yazıcam. en silinebilir yere şöyle soluk bi şekilde sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
yok tatlım levazım teknisyen benimki..8.yılı meslekte
herkes öyle diyor bana eşini yalnız bırakma diyorlar birlikte gidicem bende 5.bölge olsa bile..
ama önce kuzuyu biraz büyütmek lazım az bi zaman kaldı doguma Allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:
şöleee en silinebilen yere yaz onu hemen everelim onuda :lepi:
ben de öpüyorum tatlım..yeni yaşına girdin yok oldun kız..noliiiiii bakalım..
bu arada bugün arabayla anneme kadar gittim , önümde iki motorsiklet çarpıştı( ve çocuklar da küçük, önüme sürüklendiler çarpışma esnasında....frene basmasaydım çocukları ezerdim (( Allah korudu uzun süre titredim valahi bugün..kalbim fırladı sandım bir an..
Günaydın kızlar cumanız mübarek olsun .....
hayırlı cumalar ..bugün erkenden kalktım ankara bakanlığı aramak için..tlf ettim atamam çıkmış hem de izmir merkeze ..çok mutluyum............................. süper oldu benim için evime yakın bir adliyedeyim artıkkkkkkkkkkk...
günaydın herkese..
meliscim hayırlı olsun.. darısı eşlerimizden ayrı düşmeden bize inşllah:Saruboceq:
günaydınlar bütün anneler bütün anne adaylarına bütün evlilere bütün nişanlılara.. allahım bu mübarek günde hepimizin eşini veya nişanlısını korusun.. annelere sabır anne adaylarına bebeklerini nişanlılarada bir an önce kavuşmayı nasip etsin AMİNNNNNNNNNNNN
Handan abla ya bişey danışmak için çok sıra oluo bide sıra için fiş alsakta ölebeklesek olmazmı benim sıramı geçen eylem kaptı haksızlık oluyo yaa:)))))
EBUŞUM SENİDE ÇOK SEVİOM GELECEK İNŞ O GÜNLERDE ŞU İKİ AYI Bİ ATLATSAYDIK AH AH:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
herkese hayırlı cumalar Allahım herkesin duasını kabul etsin inşallah
herkeze hayırlı cumalar
Tabi kızımmm önce sıra alacaksınız fişide ben keserim hadi sempatiksalakcinni
günaydı hayırlı cumalar.meliha canım hayırlı olsun çok sevindim
iim çakılım sen nasılsın? bayanssulusmile
herkese hayırlı cumalar Allahım herkesin duasını kabul etsin inşallah
merhabaaaaaaaaaaaa güzeller gününüz huzurlu mutlu saglıklı ve neşeli geçsin cumanız mubarek olsun ...
merhaba kızlar..haftaya bugün tayin yerimiz belli oluyor çok heyecan yaptım
hayırlısı olsun canım eşin içinde senin içinde ...bak şimdi bende merak ettim acaba neresi olacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?