Asker Eşleri

günaydı hayırlı cumalar.meliha canım hayırlı olsun çok sevindim

günaydın pelincan kaçak nerelerdesin sen yahu hiç gözükmüyorsun gidiyormusun denizlibuluşmasına

günaydınlar hayırlı cumalar herkese melisim hayırlı olsun izmir olması senin içinde iyi olmuş

günaydın dilekcim seninde cuman mübarek olsun

günaydın herkese..

meliscim hayırlı olsun.. darısı eşlerimizden ayrı düşmeden bize inşllah:Saruboceq:

günaydınlar bütün anneler bütün anne adaylarına bütün evlilere bütün nişanlılara.. allahım bu mübarek günde hepimizin eşini veya nişanlısını korusun.. annelere sabır anne adaylarına bebeklerini nişanlılarada bir an önce kavuşmayı nasip etsin AMıNNNNNNNNNNNN

Handan abla ya bişey danışmak için çok sıra oluo bide sıra için fiş alsakta ölebeklesek olmazmı benim sıramı geçen eylem kaptı haksızlık oluyo yaa:)))))
EBUŞUM SENİDE ÇOK SEVİOM GELECEK İNŞ O GÜNLERDE ŞU İKİ AYI Bİ ATLATSAYDIK AH AH:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Tabi kızımmm önce sıra alacaksınız fişide ben keserim hadi sempatiksalakcinni

oy oy oyyyy gülşahım gelmiş çıkmış bende seni öpüyorum bitanem kocamannnnnnnnnnnnnnnn

olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

oyy kıyamam sana kuzum yaaa :1hug: hayırlı haberlerını beklıyoruz tatlımopuyorumnanaktan

Birde gülşahı eversek kadro tam olacak hadi kız elini çabuk tut artık ..

:kedi: ben sıramı bekliyorum ablam laelaelaelaelae

evet ya gülşah da evlensin ayakkabıma ilk onun ismini yazıcam. en silinebilir yere şöyle soluk bi şekilde sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

oyy kuzum benım yaz yaz çok oyna hiç oturmada iyice silinsin ismim kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

canım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin opuyorumnanaktan

şöleee en silinebilen yere yaz onu hemen everelim onuda :lepi:

hihoyyythihoyyyt olumunekankayizsmile evet ablam everin beni :roflol::roflol:

pcyi abıme kaptırdım kız senin dokunulmazlığın bitti dedi :roflol::roflol: bu arada allah korumuş vallahi çok geçmiş olsun canım

Günaydın kızlar cumanız mübarek olsun .....

sanada hayırlı cumalar ablacım opuyorumnanaktan

sanada hayırlı cumlar meliscim hayırlı olsun tatlımopuyorumnanaktan

günaydın herkese..

meliscim hayırlı olsun.. darısı eşlerimizden ayrı düşmeden bize inşllah:Saruboceq:

tünaydın kuzummmmm nasılsın?

hayırlı cumalar canım aminnnnn allah herkezin duasını kabul etsin:Saruboceq:

ayyyy kıyamam arkadaşım benmi kaptım sıranı kız seni varyaaaaa alsanaalsanasmile ben sabahın köründe kalktım kuyruga girdim sen uyurken :):):) canım allahım kalbine göre versin tüm isteklerin gerçek olur inş. opuyorumnanaktan

herkeze hayırlı cumalar

hayırlı cumalar bitanem ...evet kuzu ile seni ayakkabımızın altına yazacagız handan ablamın talimatı :):)olmadı ben kartvizit bastırırım müşterilerimize dagıtırım sen iste yeterki canım bak aklıma geldi dur yapayımmmm :) beni ara mutlu ol da yazarım arkasına:)
herşeyin vakti saati vardır hayırlısı olsun erken geç fark etmez bensenin kalbinin güzelline inanıyorum çok az süredir tanımışta olsam allahım kalbine göre versinnnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanzemuszemus

Tabi kızımmm önce sıra alacaksınız fişide ben keserim hadi sempatiksalakcinni

slm handan ablacım ben bu serpili ısırırım hemide budunu kopartır yirim yirrrrrr..sıraya girdide bizmi kaptık hem herkeze verecek cvbın var ablam maşallah fişe gerekyokki herkezi yanıtlıyosun:)kaydirigubbakcemile5

iim çakılım sen nasılsın? bayanssulusmile

bende ıyıyım tatlım sağololumunekankayizsmile

herkese hayırlı cumalar Allahım herkesin duasını kabul etsin inşallah

sagol canım sanada hayırlı cumalar aminnn inşallah duygucumopuyorumnanaktan

merhabaaaaaaaaaaaa güzeller gününüz huzurlu mutlu saglıklı ve neşeli geçsin cumanız mubarek olsun ...

sagol tatlım seninde cuman mübarek olsun gününde çok güzel geçsinolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…