Asker Eşleri

oleyyy iyice oynayında kız çabuk silineyim kaydirigubbakcemile3 vallahi evlenemezsem sizden birim ona göre :roflol::roflol: lülülülülülü aminnn tatlım allah razı olsun inşallah sizlerde çoook mutlu olursunuz olumunekankayizsmile

merhaba kızlar..haftaya bugün tayin yerimiz belli oluyor çok heyecan yaptım

hayırlısı olun canım inşllah iyi bir yere çıkar tayininiz:1hug:

sağolasın cnmopuyorumnanaktan

günaydı hayırlı cumalar.meliha canım hayırlı olsun çok sevindim

günaydınlar hayırlı cumalar herkese melisim hayırlı olsun izmir olması senin içinde iyi olmuş

günaydın herkese..

meliscim hayırlı olsun.. darısı eşlerimizden ayrı düşmeden bize inşllah:Saruboceq:

melis çok sevindim canım hayırlı olsunnnn

sağolasın cnmopuyorumnanaktan

herkese hayırlı cumalar ..teşekkür ediyorum Allah razı olsun..ben de çok sevindim valahii uçuyorum gibii :) bu arada azmin zaferi dicem artık alçak gönüllü olamıcamm :hooray:
bu arada size birazdan bişiler yollayım da bunu ıslatalım :)))
cokacimcoook

Kızlar geldim pazara gitmiştim bide sıcakki hava dilim dışarda geldim resmen melis baklavalar nefiz canım hemen yiyelim cokacimcoook

ya yine krize girdim kız eylem ne diimm ki sana ben biyere gitmiştim önündeki amcaya amca bura benim şimdi geliom dedim geldim ki sen girmişsin sırama baktım güzel bir kız duruo sıramda bişi de diyemedim neyse bakalım dedim...:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

handan ablaaaaaaaaaaaa bak amcada girmiş senin sırana :) serpil öyle dedi:)

canımmmm bütün sıralar senin olsun kıyamam ...o senin güzelligin:)

iyi akşamlar kızlarr..

şimdi bizde nişanlımla plan yaptık yarın felekten bi gün çalıcaz :asigim:

valla bunaldık harılıktı bilmem neydi.. uzun süredir dışarı çıkmıoduk.. parada zaten hep

hazırlıklara gidio ama yarın onuda umursamadan alış verişte yapcam :kedi:

helalll sana kim tutar seniiii yapkız hep hesapmı yapacagız birazda harcayalım :) bayanssulusmile

oy oyy tesekkur ederım bebeğiimmm utandım bak sımdı :) bende senı ve sızlerı cook sevıyorummm...opuyorumnanaktan
ayyy ıslatıyoruz demek :) çok güzel yemen yiyelimcokacimcoook hamişlerimiz görmesin

gördümmm :dilcikar:
hehe zaten tatlıyla aram yok :) rahat rahat koyabılırsınız... amaaaaa ılerıde nolur bılememmm :)))

herkese hayırlı cumalaaarrr...

slm cancanlar kız eylem ne diim allah nişanlına kavuştursun... kuzu oh sana göre ne var nişanlın yanında gez tabi acıyan eylemle bana acısın...bide ebuşa bebegiyle durmadan yanlız amaaaa

efet kusum... mesela sımdı yıne yalnızım pazar gunude uzun gorev yolcusu askım yıne... Allah baska ayrılıklar vermesın yeter kı ne yapalım bu işinde cılvesı bu... komsuya ın dedı esım yalnız kalma dedı elektrık kesılıp duruoda fırtına var... ınsem mı dıye dusunuyorum... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…