hayırlı cumalar bitanem ...evet kuzu ile seni ayakkabımızın altına yazacagız handan ablamın talimatı :):)olmadı ben kartvizit bastırırım müşterilerimize dagıtırım sen iste yeterki canım bak aklıma geldi dur yapayımmmm :) beni ara mutlu ol da yazarım arkasına:)
herşeyin vakti saati vardır hayırlısı olsun erken geç fark etmez bensenin kalbinin güzelline inanıyorum çok az süredir tanımışta olsam allahım kalbine göre versinnnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanzemuszemus
merhaba kızlar..haftaya bugün tayin yerimiz belli oluyor çok heyecan yaptım
oleyyy iyice oynayında kız çabuk silineyim kaydirigubbakcemile3 vallahi evlenemezsem sizden birim ona göre :roflol::roflol: lülülülülülü aminnn tatlım allah razı olsun inşallah sizlerde çoook mutlu olursunuz olumunekankayizsmile
hayırlısı olun canım inşllah iyi bir yere çıkar tayininiz:1hug:
Günaydın meliscimmmmm gözün aydın kuzum çok sevindim hadi hayırlısı olsun eve yakın olmasıda çok iyi ama ulaşımında rahat olur artık ıslatırız böcü bunu ne ısmarlıyon bize sempatiksalakcinni
Yenikale güzeldir 2 ay kaldık bizde havuzu filanda güzeldir tahsislidir orası bizlere kamp olarak içi biraz küçüktür ama idare eder yinede
günaydı hayırlı cumalar.meliha canım hayırlı olsun çok sevindim
günaydınlar hayırlı cumalar herkese melisim hayırlı olsun izmir olması senin içinde iyi olmuş
günaydın herkese..
meliscim hayırlı olsun.. darısı eşlerimizden ayrı düşmeden bize inşllah:Saruboceq:
olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
oyy kıyamam sana kuzum yaaa :1hug: hayırlı haberlerını beklıyoruz tatlımopuyorumnanaktan
:kedi: ben sıramı bekliyorum ablam laelaelaelaelae
oyy kuzum benım yaz yaz çok oyna hiç oturmada iyice silinsin ismim kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
canım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin opuyorumnanaktan
hihoyyythihoyyyt olumunekankayizsmile evet ablam everin beni :roflol::roflol:
pcyi abıme kaptırdım kız senin dokunulmazlığın bitti dedi :roflol::roflol: bu arada allah korumuş vallahi çok geçmiş olsun canım
sanada hayırlı cumalar ablacım opuyorumnanaktan
sanada hayırlı cumlar meliscim hayırlı olsun tatlımopuyorumnanaktan
tünaydın kuzummmmm nasılsın?
hayırlı cumalar canım aminnnnn allah herkezin duasını kabul etsin:Saruboceq:
melis çok sevindim canım hayırlı olsunnnn
sağolasın cnmopuyorumnanaktan
merhaba kızlar..haftaya bugün tayin yerimiz belli oluyor çok heyecan yaptım
ayyyy kıyamam arkadaşım benmi kaptım sıranı kız seni varyaaaaa alsanaalsanasmile ben sabahın köründe kalktım kuyruga girdim sen uyurken :):):) canım allahım kalbine göre versin tüm isteklerin gerçek olur inş. opuyorumnanaktan
ya yine krize girdim kız eylem ne diimm ki sana ben biyere gitmiştim önündeki amcaya amca bura benim şimdi geliom dedim geldim ki sen girmişsin sırama baktım güzel bir kız duruo sıramda bişi de diyemedim neyse bakalım dedim...:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
handan ablaaaaaaaaaaaa bak amcada girmiş senin sırana :) serpil öyle dedi:)
canımmmm bütün sıralar senin olsun kıyamam ...o senin güzelligin:)
nan o amcanın ne işi var sırada gitsin karısıyla halletsin yesinler birbirlerini heehehehe sempatiksalakcinni
çok tatlısın ablam yaaaa aaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyi akşamlar kızlarr..
şimdi bizde nişanlımla plan yaptık yarın felekten bi gün çalıcaz :asigim:
valla bunaldık harılıktı bilmem neydi.. uzun süredir dışarı çıkmıoduk.. parada zaten hep
hazırlıklara gidio ama yarın onuda umursamadan alış verişte yapcam :kedi:
helalll sana kim tutar seniiii yapkız hep hesapmı yapacagız birazda harcayalım :) bayanssulusmile
oy oyy tesekkur ederım bebeğiimmm utandım bak sımdı :) bende senı ve sızlerı cook sevıyorummm...opuyorumnanaktanHandan abla ya bişey danışmak için çok sıra oluo bide sıra için fiş alsakta ölebeklesek olmazmı benim sıramı geçen eylem kaptı haksızlık oluyo yaa:)))))
EBUŞUM SENİDE ÇOK SEVİOM GELECEK İNŞ O GÜNLERDE ŞU İKİ AYI Bİ ATLATSAYDIK AH AH:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ayyy ıslatıyoruz demek :) çok güzel yemen yiyelimcokacimcoook hamişlerimiz görmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?