Asker Eşleri

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bizde gezmekten geldik yarında memlekete gidiyorum uzun bir tatil olacak bir aylık yani gelince görüşürüz artık herkes kendisine iyi baksın

İiyi akşamlar kızlar ne haber nasılsınız ..

Dilekcim iyi yolculuklar canım kendinize iyi bakın çok yorma kendini oralarda fırsat bulursanda uğra yinede kaydirigubbakcemile3

günaydınnnnnnn fıstıklarrrr...serpik çok teşk.ederim bitanem amin senide kavuştursun allahım nişanlına bütün bekleyenlerin hasreti diner inş.

günaydınlar canlarrr opuyorumnanaktan
koçiş işe gitti ben de evde ders çalışıyorum mafoldumben okadar bunladımki anneciğimi özledim mafoldumben ayy keşke iç güveysi alsaydık yavvv kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarrr

ya bu havaya sinir oluyorum her gün güneşli ben dışarı çıkıcamya hava kapandı off:umursamaz:

siz kaçıncı bölgeye cnm?

canım kaçıncı bölge olduğunu bilmiyorum sormadım ama bana göre en birinci bölgedir heralde:)

marmara ege bizim tercihlerimiz..1 tanede akdeniz var..
şöyle söyleyeyim..karadeniz gördük,doğu ve güneydoğu gördük,iç anadolu gördük..

canım günaydın ne çalışıyosun..o çalışma isteğinden biraz bana da göndersene..çalışmam lazım ..ama canım hiiiçç istemiyoo..

canım günaydın ne çalışıyosun..o çalışma isteğinden biraz bana da göndersene..çalışmam lazım ..ama canım hiiiçç istemiyoo..

canım ben öğretmenim ücretli çalıştım 2 yyıl bu yıl evde d.haneye giderek hazırlanıyorum bakalım kasımdan beri bunaldım artık bu sene de olmazsa başka şeyler deneyecem artık eyvahedigeldismile

baklava çok güzel görünüyoo canım çektii yahuu..

Kızlar geldim pazara gitmiştim bide sıcakki hava dilim dışarda geldim resmen melis baklavalar nefiz canım hemen yiyelim cokacimcoook

ayyy ıslatıyoruz demek :) çok güzel yemen yiyelimcokacimcoook hamişlerimiz görmesin

ebuşum canım komuyla anlaşıosan in canım canlız kalma bence

kızlar afiyet olsun.. cokacimcoook
ebuşum vala canım umarım bişi olmaz yaa. :kedi:
herkese bol muhabbetler..hava kapandı birazdan derse gideceğim öperimmmm sempatiksalakcinni

herkese slm kızlar ebuş yok indi herhalde komşusuna iyi olur onun için bizde şahsen öle yapıcaz nişanlınla arkadaşarı aynı yerden ev tuttular hepmiz aynı kattayız onlar görve gittiği zaman hep bir arda oturcaz canım ebuş da otursun komsusunda canı sıkılmaz hemb bebiş için iyi olur..

selam arkadaşlarım .Bu gün denizli kk buluşması yaptık akşama resimlerimiz yüklenir.çok eğlendik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…