Asker Eşleri

sorma ablacım...annem aradı sımdı anlattımda baktım düğümlendı bogazı konusamadı doldu bırden anacım...

Annelik böyle bişey işte acınıda mutluluğunuda böyle hissetmektir canım ne kadar yanında olmasada sana güç verir ama yinede belli etmemeye çalışır .
Benim bile düğümlendi ya anneni çok iyi anlıyorum benim kızda ben ne yaparım bilmiyorum bana diyorki sen torununu kimselere vermezsin diyor bende vermem tabi diyorum ..

Benim yıllar önce göğsümden tümör alınmıştı anneme haber verdim ben geliyorum diye telefonda konuşamadı bide ağlamak ta istemiyor ben üzülmeyeyim diye .
Sonra bir arkadaşına söylemiş durum bu diye oda rahatlatmış neyseki .
Alındı tümör patolojiye götürdük temiz çıkmıştı allahtan yoksa kanser olma riski vardı gidecekti bir tanesi kurtardık çok şükür.
İşte ebrucum demem o ki annelik anlatılamaz ancak yaşadığın zaman bunu anlayacaksın bitanem ...

Allah korumus ablacm gecmıs olsun cok cok...
Degıl mı kucagına alınca baslıyor asıl duygular...
Komsumuzun kızıda benımle aynı hamıle ama o serumla falan gecırıor hamılelıgını... ıstedıgı zaman annesıne gıdıor annesıde ona gıdıor yakınlar... Annem dıyor;Allah dagına göre kar verıyor kızım dıye... bız yanında olmak ıstıyoruz gelemıyoruz dıyor ama cok sukur Allhıma ıyıyım,onun kızı sıkıntılı gecırsede yanında gorme ımkanı var...
Insallah cabucak gelırde yasarım o mutlulugu ablam... okadar guzel patikler,tulumlar var ki...

Sen şimdi kucağına bir al o zaman anne olduğunu tam olarak hissedeceksin bende yanlızdım hep ailen yanında olamıyor sürekli hep kendin mücadele ediyorsun doğum için bende ankaraya gitmiştim 40 gün kalmıştım orada eve geldim sonra altını kirletmiş kakasını yapmış ay ben bunu nasıl yaıkarım diye kara kara düşünmüştüm sonradan alıştım tabi .
Sorma ya çok güzel şeyler var şu takım formalrı filan varya şimdi onlardan giydiriyorlar çok şeker oluyorlar yeğenmizede galatasaray forması yakışır ona göre enişteye söle alsın bir tane

ebruşum bitanemm kızın oğlan farketmez sağlıklı olsunda resimlerini koyarsın severizz:ecrin_bebek:doğunca nasılda miss gibi kokar.ALLAH tamamına erdirsin canimm:ecrin_bebek:

hanımlar tayinleri çıkanlara hayırlı olsun zemuszemus
inşallah hayırlı yerlerde hayırlı insanlarla karşılaşırsınız.
ıstanbul a gelen var mı

handan abloşum günaydınn.

günaydın bitanem ne haber nasılsın

günaydın şekerler herkese tainleriniz hayırlı olsun var mı diyarbakıra gelen...

günaydın dilercim nasılsın

hanımlar tayinleri çıkanlara hayırlı olsun zemuszemus
inşallah hayırlı yerlerde hayırlı insanlarla karşılaşırsınız.
İstanbul a gelen var mı

günaydın asliii yafrummm var canım elmaskalp geliyor buraya ama neresi olduğu belli değilmiş daha

günaydın bitanem ne haber nasılsın

günaydın dilercim nasılsın

günaydın asliii yafrummm var canım elmaskalp geliyor buraya ama neresi olduğu belli değilmiş daha

aaa onlar ayrıydı bi de demi
geçen yıl bizim gibi İstanbul da kavuşacaklar ne hayırlı memlekete ablacım istanbul görüyo musun kaydirigubbakcemile3
niye neresi olduğu belli deil ki acaba

aaa onlar ayrıydı bi de demi
geçen yıl bizim gibi İstanbul da kavuşacaklar ne hayırlı memlekete ablacım istanbul görüyo musun kaydirigubbakcemile3
niye neresi olduğu belli deil ki acaba

evet eşi doğudaydı şükür kavuşacaklar artık
heee wallaha sevenleri kavuşturuyor ne güzel
haziranda belli olacakmış öyle söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…