hep diyorum ya kız olacak diye :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: bak eşinde öyle diyor işte hatta bizşimdiden isim konusuna girsek opuyorumnanaktan
ayyy heyecanlandm ablacımmm sımdıdennn... hayırlısı olsunnn dıyeyımmmm :)
sorma ablacım...annem aradı sımdı anlattımda baktım düğümlendı bogazıkonusamadı doldu bırden anacım...
Annelik böyle bişey işte acınıda mutluluğunuda böyle hissetmektir canım ne kadar yanında olmasada sana güç verir ama yinede belli etmemeye çalışır .
Benim bile düğümlendi ya anneni çok iyi anlıyorum benim kızda ben ne yaparım bilmiyorum bana diyorki sen torununu kimselere vermezsin diyor bende vermem tabi diyorum ..
Benim yıllar önce göğsümden tümör alınmıştı anneme haber verdim ben geliyorum diye telefonda konuşamadı bide ağlamak ta istemiyor ben üzülmeyeyim diye .
Sonra bir arkadaşına söylemiş durum bu diye oda rahatlatmış neyseki .
Alındı tümör patolojiye götürdük temiz çıkmıştı allahtan yoksa kanser olma riski vardı gidecekti bir tanesi kurtardık çok şükür.
İşte ebrucum demem o ki annelik anlatılamaz ancak yaşadığın zaman bunu anlayacaksın bitanem ...
Allah korumus ablacm gecmıs olsun cok cok...
Degıl mı kucagına alınca baslıyor asıl duygular...
Komsumuzun kızıda benımle aynı hamıle ama o serumla falan gecırıor hamılelıgını... ıstedıgı zaman annesıne gıdıor annesıde ona gıdıor yakınlar... Annem dıyor;Allah dagına göre kar verıyor kızım dıye... bız yanında olmak ıstıyoruz gelemıyoruz dıyor ama cok sukur Allhıma ıyıyım,onun kızı sıkıntılı gecırsede yanında gorme ımkanı var...
Insallah cabucak gelırde yasarım o mutlulugu ablam... okadar guzel patikler,tulumlar var ki...
günaydın kızlar
ağrı patnos çıktı bize
hayırlı olsun inşallah çok memnun kalırsın canım.turkbayragi
günaydın kızlar
ağrı patnos çıktı bize
denizli tayini yokmu .
günaydın şekerler herkese tainleriniz hayırlı olsun var mı diyarbakıra gelen...
handan abloşum günaydınn.
günaydın şekerler herkese tainleriniz hayırlı olsun var mı diyarbakıra gelen...
hanımlar tayinleri çıkanlara hayırlı olsun zemuszemus
inşallah hayırlı yerlerde hayırlı insanlarla karşılaşırsınız.
İstanbul a gelen var mı
günaydın bitanem ne haber nasılsın
günaydın dilercim nasılsın
günaydın asliii yafrummm var canım elmaskalp geliyor buraya ama neresi olduğu belli değilmiş daha
aaa onlar ayrıydı bi de demi
geçen yıl bizim gibi İstanbul da kavuşacaklar ne hayırlı memlekete ablacım istanbul görüyo musun kaydirigubbakcemile3
niye neresi olduğu belli deil ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?