günaydın kızlar
ağrı patnos çıktı bize
sana da günaydın canıım..hayırlı olsun..gördüm ben patnosu..küçük bir yer..
günaydın canım ne haber heyecan bitti demi sonunda
kısmen bitti handan ablacım..kısmen diyorum çünkü şimdide hazirani beklicez..bu meslekta heyecan adrenalin hiç bitmiyo ki maaşallah..hihoyyyt
kısmen bitti handan ablacım..kısmen diyorum çünkü şimdide hazirani beklicez..bu meslekta heyecan adrenalin hiç bitmiyo ki maaşallah..hihoyyyt
yüksekovaya düşen yok handan ablam tühhhhh yine arkadaşsız kaldım:):):)
Şu haziran gelsede neresi diye öğrensek diyorsundur şimdi inşallah güzel br yer çıkar ya rahat edersiniz zemuszemus kaydirigubbakcemile3
sağolasın inşallah..eşimin yanıda olamda..gerisi kolay ..bide evimde olmaaaakk...aaahhhh..eşyalarımı çok özledim ..iki yıldır kapalı üst üste duruyo..kaynanagilin bir odasında..hiç birine bişey olmamıştır umarım..eyvahedigeldismile
hiç sorma.. işin o boyutu çok güzell zaten..zoraki iki koli çıkardım geçenlerde bakıp bakıp sevindim..çok özledim yaa hepsini..yalnızca 3 sene kullanabildim..sonra 2 sene ayrılık.mirmirmirmir.kızım eşyalarımızı hiç bilmiyo..ilk kez görecek garibim..:
günaydınlar..
selam kızlar bayadır yoktum tayın açıklandı diyarbakır çıktı bizim ama daha ilçe mi merkez mi belli değil.zaten babamda askerdi diyarbakırda yaşamıştım yine gidiyordum şimdi.ama bu ilçe tayinleri ne zaman belli olur ki ? lojman çıkar mı çıkmaz mı? off hep bi kararsızlık yaa
gidince bulursun orada merak etme sen dua ette iyi insanlarla karşılaş
zaten fırsat olursa çaylar yemekler filan yapılır orada herhalde
günaydınlar..
selam kızlar bayadır yoktum tayın açıklandı diyarbakır çıktı bizim ama daha ilçe mi merkez mi belli değil.zaten babamda askerdi diyarbakırda yaşamıştım yine gidiyordum şimdi.ama bu ilçe tayinleri ne zaman belli olur ki ? lojman çıkar mı çıkmaz mı? off hep bi kararsızlık yaa
günaydın hoşgeldin kuzu nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?