Asker Eşleri

canım eşim jandarma ast...boşalan yerlere bakıp.. yeniden tercihte bulunacak ilçelerden veya alaydan görev yerini seçecek..net olarak yerimiz işte..haziranda belli olacak..zemuszemus..sonuç olarak istanbul sınırları içinde olcaz..

kısmen bitti handan ablacım..kısmen diyorum çünkü şimdide hazirani beklicez..bu meslekta heyecan adrenalin hiç bitmiyo ki maaşallah..hihoyyyt

Şu haziran gelsede neresi diye öğrensek diyorsundur şimdi inşallah güzel br yer çıkar ya rahat edersiniz zemuszemus kaydirigubbakcemile3

Şu haziran gelsede neresi diye öğrensek diyorsundur şimdi inşallah güzel br yer çıkar ya rahat edersiniz zemuszemus kaydirigubbakcemile3

sağolasın inşallah..eşimin yanıda olamda..gerisi kolay ..bide evimde olmaaaakk...aaahhhh..eşyalarımı çok özledim ..iki yıldır kapalı üst üste duruyo..kaynanagilin bir odasında..hiç birine bişey olmamıştır umarım..eyvahedigeldismile

Eşya yönünden korkma canım bizde kıbrısa giderken k.validenin evine koymuştuk 2 sene kaldı orada bişeycik olmadı yani insan özlüyor wallaha eşyalarını bide ne var ne yok açınca görüsüyorsun aaa buda varmış diyorsun unutuyon bazılarını

hiç sorma.. işin o boyutu çok güzell zaten..zoraki iki koli çıkardım geçenlerde bakıp bakıp sevindim..çok özledim yaa hepsini..yalnızca 3 sene kullanabildim..sonra 2 sene ayrılık.mirmirmirmir.kızım eşyalarımızı hiç bilmiyo..ilk kez görecek garibim..:

İnsan özlemezmi ya bide çok kullanamadın tabi şimdi farklı gelir sana
Canım ya kızın için farklı bişey tabiki kıyamam ben ona şimdi babayı görünce ne yapacak acaba özlemiştir ama

selam kızlar bayadır yoktum tayın açıklandı diyarbakır çıktı bizim ama daha ilçe mi merkez mi belli değil.zaten babamda askerdi diyarbakırda yaşamıştım yine gidiyordum şimdi.ama bu ilçe tayinleri ne zaman belli olur ki ? lojman çıkar mı çıkmaz mı? off hep bi kararsızlık yaa

hoşgeldin nurcan nasılsın ..hayırlı olsun tayin yeriniz ..

günaydın kuzucum ssanada

günaydın canım hayırlı olsun tayininiz rüyanazda orada biliyorsun lojmanda kalıyor bir bakmışsın aynı yerde kalıyorsunuz ne güzel olur aslında

günaydın hoşgeldin kuzu nasılsın

ne haber kız nbasıl gidiyor herşey

kızlar yeni yerleriniz hayırlı olsun bizim tayimiz de ığdır tuzlucaya çıktı nasıl bir yer merak ediyorum evler falan nasıl lojman yokmuş galiba

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…