Asker Eşleri

canımsın ablamya ne güzel morel veriyorsun insana ..

kızım biz bu saçları boşuna ağartmadık değirmende
gittiğin ortam çok önemli ama
eşini temsil edeceksn sonuçta orada
bana bile ne laflar geliyordu duyuyordum çünkü
ne çok yakın ne çok uzak olacaksın insanlara
orta mesafeyi korursan kazanan sen olursun

hayırluı olsun cnm

günaydın hoşgeldin kuzu nasılsın

iidir cnm.. koşuşturmaca işte aynı

kızlar yeni yerleriniz hayırlı olsun bizim tayimiz de ığdır tuzlucaya çıktı nasıl bir yer merak ediyorum evler falan nasıl lojman yokmuş galiba

Canım hayırlı olsun yeni yeriniz karsa bağlı değilmi ığdır telefonla arayıp bilgi alabilirsiniz oradan inşallah lojmanı vardır ya

yok ablacım ıgdır il oldu ama tuzluca önceden kars a bağlıymış 1992 ıgdıra bağlanmış

doğru ya unuttum ben onu hayırlısı olsun ya canım inşallah rahat ve güzel bir yerdir
bişey sorcam sana sen nikinimi değiştirdin benmi yanlış hatırlıyorum
kıbrıs yazıyor birde neresindesin

doğru ya unuttum ben onu hayırlısı olsun ya canım inşallah rahat ve güzel bir yerdir
bişey sorcam sana sen nikinimi değiştirdin benmi yanlış hatırlıyorum
kıbrıs yazıyor birde neresindesin
evet niciki değiştitim önce aysecik352yunuscuk798579 gibi bişeydi öylesine üye olmuştum atmıştım sonra değiştirdim kıbrısta değirmenlikteyiz burada son 10 günüm eşime 1 ay kurs çıktı özlemem kurtulsam diyordum özleyeceğim sanırım hüzünlendim biraz

tamam ya hatırladım şimdi hatta değirmenlikte arkadaşımız kalmıştı gitmiştim 1 kez güzel bir yer aslında yolada yakındı bize ulukışlada kalmıştık
şimdide kızım orada okuyor yıllar sonra tekrar gittim bende

evim çok kötüydü yeni evlenip geldim eski eşyalar dökülen rutubetli küflü bir ev hayal kırıklığı oldu benim için ama hepsine rağmen ne kadar farkında olmasamda çok alışmışım.ne güzel belki öyle bi vesileyle geliriz yine

hayırlı olsuunn....haziranı beklicez birlikte..lojman durumları felanda o zaman belli olur..vereliniortak

inşallah canım ya tatil yapmaya gidersin sende evler zaten kötüydü hep eşya da yok zaten bide çatılar akardı hep yağmur içeri dolardı yoğurt kapları koyardım bende akan yerlere

teşekkürler arkadaşlar ığdır çıkan arkadaşımızın da hayırlı olsun bızım de ılk tercıhımız ığdırdı ama ığdıra eşim torpil yeri derdi çok ıyıymış.diyarbakırda lojmanda kalan varsa yazarsa memnun olurum en azından lojmanda boş yer var mı onu öğrenirim.gerçi merkez mi onu da bilmiyorum ama.

öylemiymiş gerçekten bizimde son tercihimizdi bizde mardin kızıltepeyi istiyorduk ilk tercihimiz oydu

Canım rüyanaz var diyarbakırda lojmanda kalıyorlar ondan bilgi alabilirsin

slm kılar tayinler için tektar hayırlısı olsun diorum. hepinizi kocaman öpüroum düğene az kaldı bugün ev boya yapılcak temizlik felan giremem belki öptüm kocaman

evet cnm ben pek benimseyemedim..tek derdim kuzucum orası çok sogukmuş dogumum yakın bebeişle zor olur diye düşünüyorum ve çok uzak agrı..
hayırlısı olsun

slm kızlar hayırlı cumalar hepinize tayın yerlerınız hayırlı olsun arkadaslar

ebrucum ne guzel bır duygu yaa allah bizlerede nasıp etsın:Saruboceq:

serpilcim kolay gelsın canım

eylemcım handan ablam kuzum nasılsınız arkadaslar?

günaydın Diler cim
burdan deil de teyzemin olduğu lojmandan ( iSTANBUL) gelen varmış oraya ama neresi tam olarak bilmyorum
anladım cnm...

günaydın bitanem ne haber nasılsın

günaydın dilercim nasılsın

günaydın asliii yafrummm var canım elmaskalp geliyor buraya ama neresi olduğu belli değilmiş daha
tşlker ablacım iyiyim sen nasılsın...

slm canım ben diyarbakır merkezdeyim kurdoğlu lojmanlarında oturuyorum sizin eşinizin sınıfı ve rütbesi ne ..burda çok lojman var dışarda kalmazsın merak etme lseyrantepe lojmanları var genelde çalışanlar tercih ediyor orayı içinde anaokulu var die.büyük bi lojman ama yazları kimse kalmıo çok sessiz orası.....levent lojmanları var orayıda genelde eşi hemşire olanlar tercih ediyo orası da hastaneyle çok yakın arası 100 mt falan yani ordu evide var onun içinde...
havacıların lojmanları var orası merkeze daha uzak ..
bide benim kaldıgım kurdoğlu lojmanları var hem büyük hemde şehrin tam göbeginde merkezde gece 12 de sokaga çıksan insanlar dolaşıo büyük bi havuzumuz var açık alanda çok güsel bi lojman biz çok seviyoruz ben ilk çok üzüldüm diyarbakır çıkınca ama şimdi uzun yıllar kalırım burda herşey çok kolay bizim lojmanın önüne perşembe pazarı kuruluyo büyük marketler hep yakın aradıgın bütün magzaları ve markaları rahatlıkla bulabiliyorsun insanları çoksaygılı ve çok güvenilir hele askere çok güveniolar herşeyi elden taksitle alabiliyosunbence seveceksin eglenceli bi şehir tabi birde komşularınarkadaşlarında kafa dengi olursa çok güsel sen neresi oldugunu tam ögren bensana burdan yardımcı olmaya çalışırım cnm merak ettigin bişey varsa sorabilirsin...öptüm..

slm kılar tayinler için tektar hayırlısı olsun diorum. hepinizi kocaman öpüroum düğene az kaldı bugün ev boya yapılcak temizlik felan giremem belki öptüm kocaman

kolat gelsin sana çok yorulma sakın

evet cnm ben pek benimseyemedim..tek derdim kuzucum orası çok sogukmuş dogumum yakın bebeişle zor olur diye düşünüyorum ve çok uzak agrı..
hayırlısı olsun

alışırsın ya merak etme elbette sıkıntıları olur her yer gibi evet çok uzak birde uçak imkanı varmı acaba orada

iyiyim canım sen nasılsın bakalım

ne haber dilercim nasılsın mennun kaldın demi oradan benim arkadaşımda toplu konutlarda oturuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…