selam kızlar bayadır yoktum tayın açıklandı diyarbakır çıktı bizim ama daha ilçe mi merkez mi belli değil.zaten babamda askerdi diyarbakırda yaşamıştım yine gidiyordum şimdi.ama bu ilçe tayinleri ne zaman belli olur ki ? lojman çıkar mı çıkmaz mı? off hep bi kararsızlık yaa
canım zaten diyarbakırı biliyorum ben o lojmanları da sadece eşimin puanıyla çıkar mı onu bilmiyorum.babam havacıydı onlarında aksi ya bu sene ankaraya çıktı tayınlerı ne guzel beraber diyarbakırda olurduk.ben o kurdoğlu seyrantepe levent hep oralara girdim biliyorum ama işte dediğim gibi eşim daha 2 senelik jandarma astsubay yani oralara puan çıkar mı onu bılmıyorum bi de dışarda oturmak istemıyorum.görevler falan olacak haliyle zor yani....gümüşhaneye çıkan arkadaşım senın için o kadar sevindim ki sende sevin.biz giresun ilçesindeyiz gümüşhanenin şiran ve kelkit ilçesine çok yakınız.buradan o kadar memnundum ki yani gideceğim için çok üzgünüm.orman su yeşillik benim için vazgeçilmezdi e diyarbakır da bu gibi şeyler yok.buralar çok güzel cnm...
insanlarına gelince ben burada görmediğim ilgiyi gördüm halk çok iyi konuşmadan geçmez yanından yabancıyı çok seviyorlar.ben konyalıyım ama bızım o taraflarda görmediğim içtenliği gördüm karadeniz halkı çok iyi
ya arkadaşlar benım bi derdim var yaşimdi sanırım lojmanlar ağustos gibi açıklanır di mi.e bizim ilişik kesme haziran sonu-temmuz başı batıdan doğuya gidenler böyle ama doğudan gelecekler temmuz sonu geleceklermiş e doğal olarak lojmanda boşalmıyo ve eşler görev yapmaya başlıyor.şimdi bu süre zarfında bayanlar nerde duruyo ve eşyaları napıyorsunuz.ben kocamın yanından ayrılmak istemiyorum.annemlerin yanında kalmak istemiyorum daralıyorum siz neler yaptınız zamanında batıddan doğuya gidenler
sıkılmadın mı orduevınde cnm ya?
:teytey:doğudan gelenler temmuz 27 tarihinde gelebiliyorlar.nasipse eşim seneye temmuz 27de yanımızda.:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?