Asker Eşleri

bzde gümüşhaneye geliyoruz nasıldır oralar cnm insanları falan..
siz giresun merkez mi?

canım zaten diyarbakırı biliyorum ben o lojmanları da sadece eşimin puanıyla çıkar mı onu bilmiyorum.babam havacıydı onlarında aksi ya bu sene ankaraya çıktı tayınlerı ne guzel beraber diyarbakırda olurduk.ben o kurdoğlu seyrantepe levent hep oralara girdim biliyorum ama işte dediğim gibi eşim daha 2 senelik jandarma astsubay yani oralara puan çıkar mı onu bılmıyorum bi de dışarda oturmak istemıyorum.görevler falan olacak haliyle zor yani....gümüşhaneye çıkan arkadaşım senın için o kadar sevindim ki sende sevin.biz giresun ilçesindeyiz gümüşhanenin şiran ve kelkit ilçesine çok yakınız.buradan o kadar memnundum ki yani gideceğim için çok üzgünüm.orman su yeşillik benim için vazgeçilmezdi e diyarbakır da bu gibi şeyler yok.buralar çok güzel cnm...

insanlarına gelince ben burada görmediğim ilgiyi gördüm halk çok iyi konuşmadan geçmez yanından yabancıyı çok seviyorlar.ben konyalıyım ama bızım o taraflarda görmediğim içtenliği gördüm karadeniz halkı çok iyi

bütün tayincilere hayırlı olsun tekrardan zemuszemus
ıstanbul a gelenler şimdiden hoşgeldiler.ELMASKALP CıM
eğer avrupa yakası olursa bana yakın bi yerde oyurusun büyük ihtimalle.ıstanbul la bağlantın varmıydı bilmiyorum ama çok seviceksin ıstanbul u ve gitmek istemeyeceksin :teytey:

ayyyy cnmmm çok gzl yorumlar yazmışsın çok mutlu oldumm daha merkez ilçe olduğu belli değil en ii ilçesi hangisi?

ya arkadaşlar benım bi derdim var ya şimdi sanırım lojmanlar ağustos gibi açıklanır di mi.e bizim ilişik kesme haziran sonu-temmuz başı batıdan doğuya gidenler böyle ama doğudan gelecekler temmuz sonu geleceklermiş e doğal olarak lojmanda boşalmıyo ve eşler görev yapmaya başlıyor.şimdi bu süre zarfında bayanlar nerde duruyo ve eşyaları napıyorsunuz.ben kocamın yanından ayrılmak istemiyorum.annemlerin yanında kalmak istemiyorum daralıyorum siz neler yaptınız zamanında batıddan doğuya gidenler

valla a.s.aynen bende daralıyorum.denizliye tayin çıkınca bende eşimle geldim,eşyaları loj.dağıtımı yapılana kadar kantinin deposuna koyduk.bizde orduevinde kaldık çok güzeldi 20 güne yakın ekmek elden su gölden rahat etmiştik.
sıkma canını eşin nereye sen oraya.turkbayragi

ben tayin yerlerinin içinde enn çok denizliyi sevdim.sıcacık egenin havası,suyu,insanı bir başka güzel.

:teytey:doğudan gelenler temmuz 27 tarihinde gelebiliyorlar.nasipse eşim seneye temmuz 27de yanımızda.:teytey:

hmm anladım cnm annemlerın yanına gitmeyi düşünmek bile canımı sıkıyo bi de daha yenı evlıyız ya çok zor oluyo benım için çok bozuluyo psikolojim

ev işi yok yemek derdi yok diyarbakırı gezersin.çocukların varsa çabuk geçiyor zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…