bi de tam 1 ay ediyo ben 1 ay orduevınde patlarım gibi ya dört duvar hiç bişi yok
bütün tayincilere hayırlı olsun tekrardan zemuszemus
İstanbul a gelenler şimdiden hoşgeldiler.ELMASKALP CİM
eğer avrupa yakası olursa bana yakın bi yerde oyurusun büyük ihtimalle.İstanbul la bağlantın varmıydı bilmiyorum ama çok seviceksin İstanbul u ve gitmek istemeyeceksin :teytey:
bulmaz sanırım o kadar amaaan bi de o kadar sürerse uff yandım yaa bu ne biçim iş yaaa batıdan gelenler rezil oluyo hep
sğl cnm bu arada gresunun neresi geçen sene burdan doğnkente gden arkadaşım var ordacanım hiç bilmiyorum ki inanki:) ama karadenizin her yeri ayrı güzeldir.hayırlı olsun arkadaşım.
herkesin yeni tayin yeri hayırlı olsun bizde ağrı merkeze gidiyoruz nasıl bi yer çok merak ediyorum giden var mı yada şuan orda olan? lojman sıkıntısı varmış sivilde oturmak problem olur mu acaba?
Hayırlı olsun tayininiz inallah lojman olurda sıkıntı çekmezsinz ...
herkesin yeni tayin yeri hayırlı olsun bizde ağrı merkeze gidiyoruz nasıl bi yer çok merak ediyorum giden var mı yada şuan orda olan? lojman sıkıntısı varmış sivilde oturmak problem olur mu acaba?
inş cnm çok sağol
cnm bizde ağrı ya gidiyoruz ama patnosa.
bizizm lojman sıkıntımız olmicak sanırım.
eşim sivilde oturmak sorun olmaz diyor ağrı da..hakkımızda hayırlısı cnm
İnşallah lojmana girersinizde rahat edersiniz arkadaşlar hayırlısı olsun yinede ...
sğl cnm bu arada gresunun neresi geçen sene burdan doğnkente gden arkadaşım var orda
bende asker eşiyim tayinimiz çıktı bugun diyarbakır yolcusuyuz
Merhaba hayırlı olsun tayininiz inşallah çok rahat edersiniz orada üzülmeyin lojmana çıkma durumu varmı.
bilmiyorumki lojman durumu orda nasıl.orda suan olan bir asker eşi arıyorum bilgi almak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?