Asker Eşleri

bulmaz sanırım o kadar amaaan bi de o kadar sürerse uff yandım yaa bu ne biçim iş yaaa batıdan gelenler rezil oluyo hep

canım çok sağolll..şimdiden hoşbulduukkalkisalkisalkis...istanbulu gezdim okulla geziye gelmiştik daha önce..seveceğime bende inanıyorum..bide etrafta dır dır edip moral bozanlar olmasa..ist. büyük şehir ,pahalı şehir,yaşamak çok zor orda..vs vs..

sempatiksalakcinni

bulmaz sanırım o kadar amaaan bi de o kadar sürerse uff yandım yaa bu ne biçim iş yaaa batıdan gelenler rezil oluyo hep

umarım bulmaz..bide bu sene..ağustos başında ramazan ayı başlıyooo..doğudan gidenide aynı canım..lojman konusu bizimde belirsiz..ne zaman olur???

herkesin yeni tayin yeri hayırlı olsun bizde ağrı merkeze gidiyoruz nasıl bi yer çok merak ediyorum giden var mı yada şuan orda olan? lojman sıkıntısı varmış sivilde oturmak problem olur mu acaba?

herkesin yeni tayin yeri hayırlı olsun bizde ağrı merkeze gidiyoruz nasıl bi yer çok merak ediyorum giden var mı yada şuan orda olan? lojman sıkıntısı varmış sivilde oturmak problem olur mu acaba?

Hayırlı olsun tayininiz inallah lojman olurda sıkıntı çekmezsinz ...

cnm bizde ağrı ya gidiyoruz ama patnosa.
bizizm lojman sıkıntımız olmicak sanırım.
eşim sivilde oturmak sorun olmaz diyor ağrı da..hakkımızda hayırlısı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…