Asker Eşleri

Bakın burada yazmış rüyanaz kendisiylede konuşursunuz yinede

günaydın kızlarrrr zemuszemus
bi tayin dönemi daha böyle atlatıldı.geçen yıl aynı heyecanları ben yaşamıştım.eşim dağda görevdeydi ve görüşemiyoduk.nasıl öğrenicez diye topikte deli olmuştum kaydirigubbakcemile3 sağolsun Rüyanaz arkadaşım yardımcı olmuştu bana haberi öğrenince ağlama krizine girmiştim ki sormayın.okuldaydım müdür bile gelmiş yanıma noluyo diye kaydirigubbakcemile3 çok istediğmiz bi yerdi ama bütün haftanın stresini attım ağlayarak bağıra bağıra ağlamışım şimdi çok utanıyorum hatırlayınca ama :kedi:
Rabbim herkese hayırlı görevler nasip etsin.

günaydın herkese amma hareketli bir gün olmuş hayırlı olsun tayinciler ankaraya tayin yok mu ya

slm kızlar,tayinler açıklandı...şuan kıbrıstayız normalde 2 yıl görev süresi olan kıbrısı biz temdikle 3 çıkardık.hamilelik falan,oğluş 1,5 yaşında oldu.şimdide tayin ANKARA ...lojman olarak orandan almayı düşünüyoruz...oran lojmanları nasıl bilenler yardımcı olabilirlermii?şimdiden tşk.hayırlı olsun hepimize..

günaydın herkese amma hareketli bir gün olmuş hayırlı olsun tayinciler ankaraya tayin yok mu ya
HAYIRLI OLSUN..
BİZİM BİR AKRABANIN ÇIKTI ANKARAYA..GÜVERCİNLİK..AİLEMDE ORDA OTURUYOO..DOĞMA BÜYÜME ANKARALIYIIIMM..SEVECEĞİNİ UMUYORUUM..:smiley-cool:

çamoluk canım ( valla buradan gideceğime çok üzülüyorum ben yaa gitmek istemıyorum evim filan öyle güzeldi ki(
hayırlısı olsun cnm inş orayı aratmaz gttiğin yer
HAYIRLI OLSUN..
BİZİM BİR AKRABANIN ÇIKTI ANKARAYA..GÜVERCİNLİK..AİLEMDE ORDA OTURUYOO..DOĞMA BÜYÜME ANKARALIYIIIMM..SEVECEĞİNİ UMUYORUUM..:smiley-cool:

güvercinlik süperdir ayrı bi dünyaaa orası :lepi:

Selam hanımlar ne haber nasılsınız heyecan azaldı biraz değilmi yerler belli oldu ..
Elmas sendemi ankaralısın canım bende doğma büyüme ankaralıyım ...
Denizduygu hyırlı olsumn tayininiz oran lojmanlarını bilmiyorum ama sherin arkadaşımız ankarada oturuyor eğer biliyorsa orayı yardımcı olur sizede ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…