- 20 Mart 2008
- 142.034
- 214.102
- 1.423
- 60
anladım cnm...
tşlker ablacım iyiyim sen nasılsın...
slm canım ben diyarbakır merkezdeyim kurdoğlu lojmanlarında oturuyorum sizin eşinizin sınıfı ve rütbesi ne ..burda çok lojman var dışarda kalmazsın merak etme lseyrantepe lojmanları var genelde çalışanlar tercih ediyor orayı içinde anaokulu var die.büyük bi lojman ama yazları kimse kalmıo çok sessiz orası.....levent lojmanları var orayıda genelde eşi hemşire olanlar tercih ediyo orası da hastaneyle çok yakın arası 100 mt falan yani ordu evide var onun içinde...
havacıların lojmanları var orası merkeze daha uzak ..
bide benim kaldıgım kurdoğlu lojmanları var hem büyük hemde şehrin tam göbeginde merkezde gece 12 de sokaga çıksan insanlar dolaşıo büyük bi havuzumuz var açık alanda çok güsel bi lojman biz çok seviyoruz ben ilk çok üzüldüm diyarbakır çıkınca ama şimdi uzun yıllar kalırım burda herşey çok kolay bizim lojmanın önüne perşembe pazarı kuruluyo büyük marketler hep yakın aradıgın bütün magzaları ve markaları rahatlıkla bulabiliyorsun insanları çoksaygılı ve çok güvenilir hele askere çok güveniolar herşeyi elden taksitle alabiliyosunbence seveceksin eglenceli bi şehir tabi birde komşularınarkadaşlarında kafa dengi olursa çok güsel sen neresi oldugunu tam ögren bensana burdan yardımcı olmaya çalışırım cnm merak ettigin bişey varsa sorabilirsin...öptüm..
Bakın burada yazmış rüyanaz kendisiylede konuşursunuz yinede
çok tşk ederim attım kendisine mesaj YARIN İNŞALLAH BURDAN KARŞILAŞIRDA KONUŞURUZ ONUNLA
bende asker eşiyim tayinimiz çıktı bugun diyarbakır yolcusuyuz
bende asker eşiyim tayinimiz çıktı bugun diyarbakır yolcusuyuz
iyiyim canım sen nasılsın bakalım
hoşgeldin çakılım Şeniz
günaydınnnnnnnn herkezeeeee .yeni gelen ark.hoşgeldiniz.tayinleriniz tekrar hayırlı olsun ...
Elmascım teklif için tşkler canım opuyorumnanaktan
HAYIRLI OLSUN..günaydın herkese amma hareketli bir gün olmuş hayırlı olsun tayinciler ankaraya tayin yok mu ya
hayırlısı olsun cnm inş orayı aratmaz gttiğin yerçamoluk canım( valla buradan gideceğime çok üzülüyorum ben yaa gitmek istemıyorum evim filan öyle güzeldi ki (
HAYIRLI OLSUN..
BİZİM BİR AKRABANIN ÇIKTI ANKARAYA..GÜVERCİNLİK..AİLEMDE ORDA OTURUYOO..DOĞMA BÜYÜME ANKARALIYIIIMM..SEVECEĞİNİ UMUYORUUM..:smiley-cool:
ankarayı biliyosun anlaşılan..
bilmez miyim memleketim benim ora..
evet handan abla doğma büyüme ank..olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?