Asker Eşleri

slm kızlar..ne var ne yok..ben işe başladım artık fazla giremıyorum
tayinler belli olmuş kimler nerelere gtti...varmı vana gelen?

:sm_cool:angaralının hası burda.nallıhanlıyım:lepi:

yaşasın oleyyyy çoğalıyoz ne güzel :dance:

slm kızlar..ne var ne yok..ben işe başladım artık fazla giremıyorum
tayinler belli olmuş kimler nerelere gtti...varmı vana gelen?

ne haber canım hayırlı olsun işin tatlı kızın nasıl iyimi büyümüş maşallah vana giden yok canım

Kızlar bebeğimiz hastanede yatıyor şimdi yeni doğan sarılığı vardı değerleri yüksek çıkmış hacettepede şimdi 2yada 3 gün yatıracaklarmış çok küçük ya dün annem onlardaydı nasıl ağlamış annesi kolaymı ya ilk çocuktada olmuştu böyle neyse iyi olsunda yatsın hastanede kontrol altında olur..
Birde epidural oldu doğum tam keserken doktor bebeğn başına makas gelmiş 2 tane diliş atmışlar ama önemli değilmiş çok şükür dr öyle demiş bebek rahim kanalına dönmüş meğerse ondan olmuş şansa bak ya yavrum nelerle mücadele ediyor şimdi

Dıyarbakır merkez ama ıÇgÜvenlıkte olduĞu ıÇın hakkatı yÜksekovaya gıdecekmıŞ eŞım bızı gÖtÜremıyecek.9 ay orası 3 ay dıyarbakır da olcakmıŞ ne ypcamızı ŞaŞırdık

geçmiş olsun handan ablacım ..kimin bu bebiş ??

canım anladığım kadarıyla esşin benim eşimin geldiği yere gidecek.biz geçen yıl ordan geldik.o birlik eşimin geldiği ilk yıl dicle deydi.daha sonra merkeze çektiler ama merkezde kışın 2 ay kaldı sonra yüksekova ya geçti sonra yazın da tayini çıktı geldik çok şükür.ama birlik senin dediğin gibi yazın yüksekoavada kışın merkezde hala .yani sanırım aynı birlik.hayırlı olsun canım.[/B]

Allah acil şifalar versin..çabucak toparlanır inşallah...fisfisfis

Allah kolaylık versin canıımm..birilerinin ayrı kalacağınaı duyduğum zaman içimi büyük bir sıkıntı kaplıyoo...yaşayan biliirr..eyvahedigeldismile

çokkkkkkkkkkkkkkkkk geçmiş olsun ablacım allahım şifalar versin bebişimize
genelde yeni dogan bebeklerde oluyor yegenimden biliyorum

mrb canım hakkınızda hayırlısı ..yüksekovaya gelirsen beklerim:) allah nasipederse benimde nişanlımyüksekovada eylülde dügün var kısmetse ..

slm bitanem bak senlen dertleşecekolanlar çogaldı:)blogundaki yazıyı çok okuyup aglayan olcak anlaşılan öpüyorum seni kocamannnn

ebrucum,gülşahcım,serpil nerelerdesiniz kızlarrrr aaaaaa bi görünüp kaybolmuşunuz ebru piyasada yok bugünnnnn anmlaşıla özlemedi bizleri ...

eylülün annesi ben ailemleyken yani bekarken van da kalmıştık merkez mi?
merkez ise iyi oraya doğunun parisi derler
şehre 10 dakka uzaklıkta edremit var orada hoş güzel gölün ddibi..

Şimdi siz gidemiyormusunuz eşinizle diyarbakıra hayırlısı olsun inşallah gidersiniz sizde

geçmiş olsun handan ablacım ..kimin bu bebiş ??

saol böcü gelinimiz doğum yaptıya bebekte sarılık çıktı hastanede şimdi kontrol altında iyileşecek inşallah canım

Allah acil şifalar versin..çabucak toparlanır inşallah...fisfisfis

saol elmascım inşallah canım

çokkkkkkkkkkkkkkkkk geçmiş olsun ablacım allahım şifalar versin bebişimize
genelde yeni dogan bebeklerde oluyor yegenimden biliyorum

saol eylemcim ablasındada vardı aynı sorun annenin kanı negatif olduğu için oluyormuş

slm bitanem bak senlen dertleşecekolanlar çogaldı:)blogundaki yazıyı çok okuyup aglayan olcak anlaşılan öpüyorum seni kocamannnn

slm canımm aman ağlamayın beee günler gelip geçiyor valla.ama öyle hislenmiştim ki 2 yıldan sonra birden dökülüverdi ağzımdan sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…