Oyyyy yaşasın angaralı çoğaldı ne güzel zemuszemus zemuszemus
Hadi kızlar oyy farfara farfara ateş düştü şalvara
kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
:sm_cool:angaralının hası burda.nallıhanlıyım:lepi:
slm kızlar..ne var ne yok..ben işe başladım artık fazla giremıyorum
tayinler belli olmuş kimler nerelere gtti...varmı vana gelen?
merhaba arkadaşlar Tekeirdağ-hayrabolu'da olanlar var mı?
Kızlar bebeğimiz hastanede yatıyor şimdi yeni doğan sarılığı vardı değerleri yüksek çıkmış hacettepede şimdi 2yada 3 gün yatıracaklarmış çok küçük ya dün annem onlardaydı nasıl ağlamış annesi kolaymı ya ilk çocuktada olmuştu böyle neyse iyi olsunda yatsın hastanede kontrol altında olur..
Birde epidural oldu doğum tam keserken doktor bebeğn başına makas gelmiş 2 tane diliş atmışlar ama önemli değilmiş çok şükür dr öyle demiş bebek rahim kanalına dönmüş meğerse ondan olmuş şansa bak ya yavrum nelerle mücadele ediyor şimdi
Dİyarbakır merkez ama İÇgÜvenlİkte olduĞu İÇİn hakkatİ yÜksekovaya gİdecekmİŞ eŞİm bİzİ gÖtÜremİyecek.9 ay orası 3 ay dİyarbakır da olcakmıŞ ne ypcamızı ŞaŞırdık
Kızlar bebeğimiz hastanede yatıyor şimdi yeni doğan sarılığı vardı değerleri yüksek çıkmış hacettepede şimdi 2yada 3 gün yatıracaklarmış çok küçük ya dün annem onlardaydı nasıl ağlamış annesi kolaymı ya ilk çocuktada olmuştu böyle neyse iyi olsunda yatsın hastanede kontrol altında olur..
Birde epidural oldu doğum tam keserken doktor bebeğn başına makas gelmiş 2 tane diliş atmışlar ama önemli değilmiş çok şükür dr öyle demiş bebek rahim kanalına dönmüş meğerse ondan olmuş şansa bak ya yavrum nelerle mücadele ediyor şimdi
Dİyarbakır merkez ama İÇgÜvenlİkte olduĞu İÇİn hakkatİ yÜksekovaya gİdecekmİŞ eŞİm bİzİ gÖtÜremİyecek.9 ay orası 3 ay dİyarbakır da olcakmıŞ ne ypcamızı ŞaŞırdık
merhaba arkadaşlar Tekeirdağ-hayrabolu'da olanlar var mı?
canım anladığım kadarıyla esşin benim eşimin geldiği yere gidecek.biz geçen yıl ordan geldik.o birlik eşimin geldiği ilk yıl dicle deydi.daha sonra merkeze çektiler ama merkezde kışın 2 ay kaldı sonra yüksekova ya geçti sonra yazın da tayini çıktı geldik çok şükür.ama birlik senin dediğin gibi yazın yüksekoavada kışın merkezde hala .yani sanırım aynı birlik.hayırlı olsun canım.[/B]
geçmiş olsun handan ablacım ..kimin bu bebiş ??
Allah acil şifalar versin..çabucak toparlanır inşallah...fisfisfis
çokkkkkkkkkkkkkkkkk geçmiş olsun ablacım allahım şifalar versin bebişimize
genelde yeni dogan bebeklerde oluyor yegenimden biliyorum
slm bitanem bak senlen dertleşecekolanlar çogaldı:)blogundaki yazıyı çok okuyup aglayan olcak anlaşılan öpüyorum seni kocamannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?