Asker Eşleri

geçmiş olsun ablacımm bebiş tez zamanda iyileşir inşallh ama bebeklerin klsik hastalıpı sanırım sarılıkta

hoşgeldin cnm..
ben ankaralıyım. lojmanı bilmem ama oan çok güzel bi semt..

handan ablaaaaa....başını ağrıttım amaa..30 ağustosu bulurmuu...lojman çekilişi..

canım İstanbul lojmanlarında oturan olarak sana bir d ben cevap vereyim kaydirigubbakcemile3 ağustos u bilmem ama eylül 5 ya da 6 gibi bi dağıtım oluyor.ama lojmana girişin lojmanın çıkış tarihine göre değişiyor.yazdığınız lojman ekim boşlatma tarihliyse ekim de girersiniz çıksa bile.ama insan lojman çıksın da İstanbul gibi yerde diyor varsın geç teslim olsun.mesela biz kasım da girdik yeni evliydik çok zor günler geçirdim kasıma kadar.inşallh hayırlı bi ev çıkar hemen girersiniz içine canımmm

çok memenunum ablacım ben ama seneye tain varbizimde malesef..
hımm ee zaten biliomuşsun sen cnm buraları..
cnm a gurubuyla gidecek olanlar burda 21 haziranda ayrılcaklar kıbrısa gidenler falan hep a grubunda boşaltcaklar yani..ilk lojman dagıtımı o zamanlarda olcak 1, ye yazılın hemen sizde bende 8 haziranda boşalan bi lojmana girdim agustosu beklemedim yani başvuru yapın boşalan yerlere puan durumuna göre hemen alımlar başlıo...

canım benim kıyamam geçmiş olsun ablacım allah acil şifa versin...

çok geçmiş olsun ablacım insan bebişlere hiç kıyamıyor Allah şifa versin inş.

slm herkese iyi pazarlar handan ablacım çoook geçmiş olsun

vallahi lojmanlarının içi yada ortamı nasıl bilmem ama oran lüx bir yerdir inşallah çıkar
HAYIRLI OLSUN..
BİZİM BİR AKRABANIN ÇIKTI ANKARAYA..GÜVERCİNLİK..AİLEMDE ORDA OTURUYOO..DOĞMA BÜYÜME ANKARALIYIIIMM..SEVECEĞİNİ UMUYORUUM..:smiley-cool:

canım bizim zaten görev yerimiz ankara tayinimiz çıkmadı ayrıca bende doğma büyüme ankaralıyım :lepi: bu taraflara gelen var mı diye merak ettim opuyorumnanaktan

Günaydın canın hoş geldin aramıza a.s.

günaydın dilercim nehaber nasılsın opuyorumnanaktan

hoşbulduk teşekkür ederim herkes yeni yerini öğrendi sanırım şuan tayin dönemi olduğu için aklıma bu konu geldi sadece varmı tayin yerini paylaşmak isteyen...:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…