geçmiş olsun ablacımm bebiş tez zamanda iyileşir inşallh ama bebeklerin klsik hastalıpı sanırım sarılıkta
handan ablaaaaa....başını ağrıttım amaa..30 ağustosu bulurmuu...lojman çekilişi..
teşekkür ederiiimmmm..geldi mesajında..napalım bişeyler yapcaz mecbur..
slm kızlar,tayinler açıklandı...şuan kıbrıstayız normalde 2 yıl görev süresi olan kıbrısı biz temdikle 3 çıkardık.hamilelik falan,oğluş 1,5 yaşında oldu.şimdide tayin ANKARA ...lojman olarak orandan almayı düşünüyoruz...oran lojmanları nasıl bilenler yardımcı olabilirlermii?şimdiden tşk.hayırlı olsun hepimize..
iyi akşamlar..
geçmiş olsun ablacım.. ya minikler hasta olmasın:gitme:
handan ablaaaaa....başını ağrıttım amaa..30 ağustosu bulurmuu...lojman çekilişi..
çok memenunum ablacım ben ama seneye tain varbizimde malesef..
kolat gelsin sana çok yorulma sakın
alışırsın ya merak etme elbette sıkıntıları olur her yer gibi evet çok uzak birde uçak imkanı varmı acaba orada
iyiyim canım sen nasılsın bakalım
ne haber dilercim nasılsın mennun kaldın demi oradan benim arkadaşımda toplu konutlarda oturuyor
hımm ee zaten biliomuşsun sen cnm buraları..canım zaten diyarbakırı biliyorum ben o lojmanları da sadece eşimin puanıyla çıkar mı onu bilmiyorum.babam havacıydı onlarında aksi ya bu sene ankaraya çıktı tayınlerı ne guzel beraber diyarbakırda olurduk.ben o kurdoğlu seyrantepe levent hep oralara girdim biliyorum ama işte dediğim gibi eşim daha 2 senelik jandarma astsubay yani oralara puan çıkar mı onu bılmıyorum bi de dışarda oturmak istemıyorum.görevler falan olacak haliyle zor yani....gümüşhaneye çıkan arkadaşım senın için o kadar sevindim ki sende sevin.biz giresun ilçesindeyiz gümüşhanenin şiran ve kelkit ilçesine çok yakınız.buradan o kadar memnundum ki yani gideceğim için çok üzgünüm.orman su yeşillik benim için vazgeçilmezdi e diyarbakır da bu gibi şeyler yok.buralar çok güzel cnm...
cnm a gurubuyla gidecek olanlar burda 21 haziranda ayrılcaklar kıbrısa gidenler falan hep a grubunda boşaltcaklar yani..ilk lojman dagıtımı o zamanlarda olcak 1, ye yazılın hemen sizde bende 8 haziranda boşalan bi lojmana girdim agustosu beklemedim yani başvuru yapın boşalan yerlere puan durumuna göre hemen alımlar başlıo...ya arkadaşlar benım bi derdim var yaşimdi sanırım lojmanlar ağustos gibi açıklanır di mi.e bizim ilişik kesme haziran sonu-temmuz başı batıdan doğuya gidenler böyle ama doğudan gelecekler temmuz sonu geleceklermiş e doğal olarak lojmanda boşalmıyo ve eşler görev yapmaya başlıyor.şimdi bu süre zarfında bayanlar nerde duruyo ve eşyaları napıyorsunuz.ben kocamın yanından ayrılmak istemiyorum.annemlerin yanında kalmak istemiyorum daralıyorum siz neler yaptınız zamanında batıddan doğuya gidenler
Kızlar bebeğimiz hastanede yatıyor şimdi yeni doğan sarılığı vardı değerleri yüksek çıkmış hacettepede şimdi 2yada 3 gün yatıracaklarmış çok küçük ya dün annem onlardaydı nasıl ağlamış annesi kolaymı ya ilk çocuktada olmuştu böyle neyse iyi olsunda yatsın hastanede kontrol altında olur..
Birde epidural oldu doğum tam keserken doktor bebeğn başına makas gelmiş 2 tane diliş atmışlar ama önemli değilmiş çok şükür dr öyle demiş bebek rahim kanalına dönmüş meğerse ondan olmuş şansa bak ya yavrum nelerle mücadele ediyor şimdi
çok geçmiş olsun ablacım insan bebişlere hiç kıyamıyor Allah şifa versin inş.Kızlar bebeğimiz hastanede yatıyor şimdi yeni doğan sarılığı vardı değerleri yüksek çıkmış hacettepede şimdi 2yada 3 gün yatıracaklarmış çok küçük ya dün annem onlardaydı nasıl ağlamış annesi kolaymı ya ilk çocuktada olmuştu böyle neyse iyi olsunda yatsın hastanede kontrol altında olur..
Birde epidural oldu doğum tam keserken doktor bebeğn başına makas gelmiş 2 tane diliş atmışlar ama önemli değilmiş çok şükür dr öyle demiş bebek rahim kanalına dönmüş meğerse ondan olmuş şansa bak ya yavrum nelerle mücadele ediyor şimdi
günaydın herkese iyi pazarlar...
vallahi lojmanlarının içi yada ortamı nasıl bilmem ama oran lüx bir yerdir inşallah çıkarslm kızlar,tayinler açıklandı...şuan kıbrıstayız normalde 2 yıl görev süresi olan kıbrısı biz temdikle 3 çıkardık.hamilelik falan,oğluş 1,5 yaşında oldu.şimdide tayin ANKARA ...lojman olarak orandan almayı düşünüyoruz...oran lojmanları nasıl bilenler yardımcı olabilirlermii?şimdiden tşk.hayırlı olsun hepimize..
HAYIRLI OLSUN..
BİZİM BİR AKRABANIN ÇIKTI ANKARAYA..GÜVERCİNLİK..AİLEMDE ORDA OTURUYOO..DOĞMA BÜYÜME ANKARALIYIIIMM..SEVECEĞİNİ UMUYORUUM..:smiley-cool:
slm......
slm kızlar tühh ben bu topiği nasıl kaçırdım yeni ögreniyorum neyse hiçbirşey şey için geç değildir artık bende burdayıma.s.
kız ne işin var senin burda sobeeekaydirigubbakcemile3
Günaydın canın hoş geldin aramıza a.s.
günaydın dilercim nehaber nasılsın opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?